30 april/ valborg :D

Äääntligen valborg! :)   men det blir ju somsagt inte hallarna för min del.. lite tråkigt men jag ska se till att ha kul ändå :D

Natta gick förresten precis hem från mig, hon var här o lånade en tröja typ o höll mig sällskap medans jag gjorde mig iordning ;)  Så nu väntar jag bara att tim & kim ska bli klara så vi kan åka vidare till sanne. Killar killar till att va så sega ;)

Men iaf, ha en bra valborg allesammans :D

29 april

Ååh äntligen torsdag, vilket betyder att imorgon är det fredag- vaaalborg :D
jag antar att de flesta (av mina kompisar iaf) ska till hallarna?  men det ska faktiskt inte jag :( utan jag ska spendera kvällen hos min älskade syster och emil med lite människor :)


Idag iaf, var vi på snäck och kollade på teater. Och helt seriöst, det var den dåååligaste teatern jag någonsin har sett! haha..

o jag har sån hemsk bloggtorka,  så jag vet inte vad jag ska skriva.. :P  elr förresten :D   idag när vi hade ea så hade vi nån tävling där vi skulle boka så billiga flygbiljetter så möjligt. Jag var med robin och robin, o vi vann faktiskt 2 ggr :D hihi, duktiga vi är! 

Men iaf, pusspuss..

28 april

Hellu :)   allt bra?
nu är jag nyss hemkommen efter en dag i skolan och en sväng i stan :)
Jag slutade skolan vid 2, sen åkte jag med linda till lilla ronneby.  Kollade runt lite, och som alltid när man inte har så mkt pengar hittar man hur mkt som helst man vill ha..   Så jag får väl kanske åka in där igen nu nån dag.

Men iaf, nu ska jag gå o sätta mig i sängen med min lilla älsklingspöjk o plugga lite, kuuul! ;)

vi hörs när vi hörs, puss


old pic, och vi gillar minen på mig! (Y) ;)

26 april

Hej alla solstrålar!  Äntligen ny vecka, vilket betyder en vecka närmare skolavslutningen :D
bara några veckor kvar nu, och det går snabbt :)

Och dagen till ära så fick vi sluta en timme tidigare ;)  för vi hade ingen musik. Så det var rätt skönt :)
så nu sitter jag här och om en stund ska jag till tim.  Ska försöka få lite läxor gjorda också.




bilder från igårkväll!



malin :)


Sanna och erika :)



Jag o malin försökte göra en liten brasa, men det gick inte så bra ;)


Hihi gaaalen hund ;)

25 april

Hellu bitches! ;) 
är hemma nu efter en kväll och natt hos malin, och har även varit ute i brunnsparken nyss och sprungit med syster min!

Kvällen igår blev iaf lyckad fast vi inte blev så många ;)   jag kom ju till malin typ vid 8, sen bara en stund senare kom erika och sanna! :)  då blev det att vi åt lite kladdkaka och sånt innan vi drog oss neråt! :)
Jag sov även hos malin inatt för hon inte skulle behöva sova hemma själv ;)   Men detta tkr jag får göras om! :)

nu börjar även min mage kurra lite, så jag hoppas maten är klar snart ;)

till malin!

Denna låten har spelats många ggr nu när jag har gjort mig iordning!


Men nu sticker jag iaf till malin strax, så vi hörs inatt elr imon :) puss

film :)

Nu ska jag lägga mig i sängen en stund och kolla på twilight, new moon! som jag fick för några dagar sen :)
när den är slut måste jag nog börja göra mig iordning ;)  för sen sticker jag till malin!

24 april

Fyfy på mig för dålig uppdatering denna veckan! ;)  Men jag har knappt suttit vid datorn, och igårkväll fungerade inte mitt internet. Men nu är jag back on track again, maybe.. :p

Jag kan iaf berätta lite vad jag gjort de senaste dagarna!

I torsdags var jag ju i skolan som vanligt.  Hade nationella i matte på morgonen. Det gick väl rätt bra tror jag.  Sen hade vi även so provet på eftermiddagen, och jag blev Godkänd på det! :)  Vi var också i aulan och lyssnade på några som var där från gymnasiet.  Och vid tio i 4 slutade jag,  så då när tim också hade slutat kom han hit! :)  första gången jag träffat han på hela veckan ;o

Och igår då (fredag)  så slutade jag skolan vid 2. Skulle egentligen åkt till Tim direkt, men han var sjuk! :( Så istället åkte jag till linda och var där hela kvällen! :)  Gick ner till katrins och åt lite mat ;)  gyrostallrik <3 mumma! haha. Sen gick vi ba runt lite, och sen kollade vi på talang innan jag åkte hem.

Och nu idag gick jag upp tidigt för vi skulle åka in till karlskrona! :)
Så nu har jag köpt en klänning till skolavslutningen och även en till skolmiddan, känns skönt att ha det klart nu ^^ hihi.  Sen köpte jag även 3 par skor! :)   elr aa, mamma betalade (a)  hihi tack bäste mammsen!


Men iaf, nu blev detta ett onödigt långt inlägg som jag tror att ingen kmr läsa ändå, men whatever ;) pusspuss.

21 april

Hej allihopa!   allt bra med er?
Jag är sjukt trött, haha.  Men dagen har iaf varit hyffsat okej, var i skolan till 2.  Sen när jag kom hem så gick jag och sandra en rätt så lång runda innan jag började plugga massa so, har ju prov i det imon. Så nu känner jag mig hyffsat säker på det! (y)  Sen efter det hade både jag o sandra rätt tråkigt, så vid ungefär halv 7 åkte vi till brunnsparken och gick/sprang en runda!  duktiga vi är ;) hihi.

Och jag kom nyss på att de senaste dagarna har jag skrivit vilket datum det är på rubriken xD  men det är för jag är så jävla dålig och komma på såna, haha men iaf! xD


Btw, idag fyller även Malin år! :D   Hoppas du har haft en bra dag gumman :) <3

home now

Nu är jag hemma efter att ha varit ute o gått med johanna i ca 1 o en halvtimme! :)
Har pratat en massa skit o sånt (y)

Sen när vi gick förbi konsum var det typ någon som hade trillat elr nånting, så det stod massa runt omkring honom o försökte hjälpa till, lite läskit.. :s   Men iaf, nu ska jag sitta här o försöka värma upp mina händer! haha. Det är inte precis sommarvärme ute just nu.

19 april

Heeejhej, nu är jag hemma efter första dan i skolan denna veckan.  Den var sjukt dryg, som de flesta andra dagarna.. haha!

Jag har faktiskt inte så mkt att skriva, har riktig såhär bloggtorka ;)
Så vi hörs sen nån gång!    Puss


Bilden är sen igår! :)

plugg/städ.

Nu har jag suttit med mina so böcker framför mig en bra stund! (ja jag hade tydligen böckerna hemma)  haha.
så nu har jag tänkt att plocka undan lite på mitt rum, det behövs verkligen. Har en stooor hög med smutskläder, elr allt av det behöver inte tvättas. Så jag får sortera lite där ;)  och sen är det lite annat jag ska plocka undan o så, efter det hoppar jag in i duschen!  Ska kanske göra en ansiktsmask också sen, vi får se!

Men iaf, städa var det nu ja ;)  pussss

loooove!

Haha älsklingen visade mig denna i helgen, o jag vet inte hur många ggr jag har lyssnat på den nu ;)
han är ju ba såååå söt xD



Helgen..

Hej, jaa jag lever! ;)

Uppdatering om helgen:

Lördag
Jag vaknade upp med älsklingen, haha låg kvar i sängen till typ halv 2 innan vi gick upp och åt frukost o började göra oss iordning o sånt :) Sen vid 5 kom victor & johanna o hämtade oss så åkte vi till sanne och emil!
Där även alle, lelle och julia var.   Vi grillade och lite så, Sen spelade vi wii typ halva kvällen/natten ;)
Tog tyvärr inte min kamera med mig, men sanne kanske skickar några bilder sen.

Söndag
Vaknade upp bredvid tim idag också :)
Tyvärr har han redan åkt hem nu,  så jag ska inte göra så mkt idag.  Och tyvärr glömde jag mina so böcker i skolan i fredags så jag kan inte plugga det heller.. haha.   Men iaf, det har varit en bra helg. Och snart äre valborg också! :D  läängtar.


16 april

Äntligen fredag! :D och idag har det varit en chill dag. Hade ju nationella i matten på morgonen, men jag blev klar ganska snabbt. Och då hade vi en lång håltimme, så jag och julia stack hem till mig ist. Satt ute i solen och stekte en stund. Och hade den "första lektionen tio i 12 (y)
Hade 2 lektioner innan jag slutade, sen åkte jag och sandra in till karlskrona och köpte glass på glassiären. Stog i 1 timme i kö, men whatever.. xD

Och nu ska strax jag o tim gå till konsum o köpa chips typ ;)

Pusssss

15 april

Heeeeellu! torsdag idag, alltså fredag imon ;) haha.
Idag hade vi praktiskt prov på hemkunskapen, jag var med nicole!  o jag tror minsann vi var liite bättre än alla andra (y) hihi. Det har faktiskt inte hänt så mkt i skolan idag heller, övade inför nationella imon på matten, sen på svenskan hade vi ett muntligt nationellt prov. Vi fick sluta ungefär 20 min tidigare från svenskan, så då gick vi ut o satte oss i solen! och när det typ var mindre än 5 min kvar innan min lektion började märkte jag att den var inställd! Snacka om att jag blev irriterad att jag hade suttit i skolan i onödan då! haha.
Men aaja, nog pratat om skolan nu!

Har inte gjort så mkt hemma heller, eftersom jag inte hade så mkt att göra hängde jag med mamma o pappa att hämta ut vår husvagn!  skönt att ha dig hemma igen hobby lilla ;)




Dresscode of today:
skjorta från gina tricot
skärp från kappahl
tights

dagens minidiss!

Dagens minidiss går till bilddagboken!
Det är såå tråkigt, jag vet inte ens varför jag brukar vara där inne :p  jag kollar någras bilder, men kommenterar oftast inte längre xD och lägger bara in nån bild i månaden.
Hehe jag är nog minsann inte ensam om att tycka det är tråkigt! ;)  It's soo last year ;)
och i den där "fokus" är det bara massa fjortisar som skämmer ut sig..!


Nej minsann, jag föredrar facebook! :D


plugg.

Nu ska jag dyka ner i mina läxböcker, hehe kanske inte bokstavligt talat men whatever :D
ska göra lite spanska glosor, och även kolla igenom matten lite.


onsdag.

Kom nyss hem från skolan, slutade tidigt idag :) sköönt!
Hade inställd kemi idag, pga av att vår lärare är sjukskriven!  Sen på spanskan fick vi sitta ute i solen och steka, samtidigt som vi pluggade då ;)  Riktigt skönt med tanke på det här vädret! :D

Idag ska jag iaf plugga lite :(
har spanskaläxa till på fredag, och även nationella i matten då. It sucks!

Men aja, pusspuss.

rubrik

Hellu, jag har överlevt ännu en dag! puuuh ;)
haha nä men seriöst denna dagen har varit riktigt tråkig, skolan var ju inte precis dagens höjdpunkt om man säger så! :P
Sen nu hemma har det väl inte heller hänt så mkt, var med mamma och handlade lite innan, sen har sanne varit här en stund! :)  och typ vid halv 9 ringde tim o sa att han hade klippt sig, så då gick han bort hit o visade det. Det blev faktiskt riktigt bra :) hihi.

Och nu kom jag precis ut från duschen, så nu ska jag föna håret! 
Hörs!

Btw, natta glömde min kamera idag också :( haha. Men hon looovade att hon skulle ta med den imon.
Så natta, glöm den INTE! ;)



dagens låt!


12 april 2010!

Hej, är hemma från skolan nu, och jag har precis dammsugit mitt rum lite!
Skolan idag var faktiskt väldigt chill samling-håltimme-biologi-spanska-fysik-musik.  Jag brukar annars hata måndagar, men denna dagen gick fort :)  hade tex vikarie på biologin, så då satt vi ute i solen och stekte! på spanskan tog vi det också väääldigt lugnt, o sen aa.. ;)

Men nu ropar mamma att maten är klar :D  puss


Mobilblogg

Gokväll! Har precis lagt mig i sängen, och ska nog försöka sova om en stund.
Det kommer nog inte gå så bra, eftersom jag har somnat så sent alla andra dagar denna veckan! :p
Men det ska förhoppningsvis gå, eftersom att det är skola imorgon igen! :(

Idag har jag iaf spenderat min sista lediga dag med tim! :) bara tagit det lugnt, som en söndag ska se ut ;) vi åkte ut till hans pappas jobb innan och lämnade nånting, sen har vi kollat på film och lite sånt! :)

Men aja, sova var det ja! Gonatt.

Gooodmorgon! ;)

Godmorgon solstrålar! sovit gott? :)
Tim ligger fortfarande i sängen och snarkar, så jag sitter o väntar på att han ska vakna! hihi.

det är underbart väder ute idag!  var uppe innan o kollade hur värmt det är, ca +20,  lovely!
Och lite senare sen ska vi nog till sanne och emil o grilla lite :)  Jag har faktiskt inte ätit grillat än i år, så det är ju peeerfect! ;)

Min kamera ligger fortfarande hos natta förresten! :(   så jag kan inte ta några bilder under dagen!

haha!

Sitter just nu och försöker fördriva tiden genom att kolla på wild kids! haha.  Det var ju rätt längesen man såg det sist :P 
Och snart kmr tim hit också :)  så då får vi väl se vad vi hittar på, typ kolla på tv och sånt!


balla balla!

Var det någon som kollade på talang igår? :)
Det gjorde iaf jag, och denna snubben är ju stööörtskön! hahah.


seg lördag

En väldig seg lördag står framför mig, jag har ingenting att göra och tim är i backaryd.  Så jag kan inte vara med honom fören ikväll! :( hihi.
Så jag får väl försöka underhålla mig på något annat sätt ;)  Blir väl antagligen att sitta vid datorn mestadels utav dagen.

& nu kom mormor och morfar hit, o även min morbror!  Så nu ska jag strax upp o fika ^^
Hörs sen!


Hittade en väldigt gammal men lite söt bild på mig ;)

kvällsblogg ;)

Nu är jag hemma från nathalie, har varit en toppenkväl!
Det blev en massa spelande, typ "med andra ord, vi i femman" och sånt :)  Sen blev det ju även massa skitsnack och sånt också såklart :D haha.

Och nu när jag gick hem från natta kom jag på att jag glömde min kamera hemma hos henne, typiskt mig!  så jag får väl kanske gå dit imon elr något och hämta den! så vi får se när jag lägger in bilder från kvällen ;)

Men iaf, nu ska jag strax gå och lägga mig i sängen och försöka sova. Gonatt!

Går till natta nu..

Nu har jag gjort mig iordning, så nu ska jag gå till natta och bara umgås med tjejerna! :)
Det kmr bli en myskväll med chips & godis o sånt gott ;)  lovely!
sen får vi väl se vad vi hittar på,  men iaf..  
pussss

karlskrona :)

Har varit inne i karlskrona med min kära syster nu! :)
Det blev iaf lite inhandlat innan mina pengar tog slut, haha.  Vi hämtade även tim i skolan också, så körde vi och åt på max! 

Och snart ska jag börja göra mig iordning igen,  ska till natta sen och träffa bruuudarna! ;)

haha det ser bättre ut irl xD  men jag orkade inte ta bättre bilder!


stress ;)

Godmorgon! jag tror många av er fortfarande sover ;)  Men jag har minsann varit vaken en bra stund, har precis plattat håret. Så nu ska jag gå upp o äta frukost, och sen sminka mig!  Vid halv 11 ungefär kmr sanne och hämtar mig. så åker vi in till karlskrona en stund! :)
Tyvärr kan jag inte handla allt för mkt xD  eftersom jag inte har så mkt pengar kvar, och jag behöver spara lite, haha!

Men iaf, nu hinner jag inte skriva mer. :)  måste skynda mig, hörs sen!


my daaay

Har bara haft en lugn dag idag!   alltså inte gjort allt för mkt ;)
Linda kom ju hit typ vid halv 2, så då satt hon, jag och natta o pratade lite.  Typ en timme senare gick natta hem för hon skulle klippa sig. Då gick jag o linda ut en runda i det fina vädret (y) Sen när vi kom in igen kollade vi på en film.
Vid halv 6 fick vi nått ryck, så då tog vi bussen in te stan, men det var väl inte allt för livat där ;)  så vi åkte hem med mamma sen igen efter en timme xD haha.

Och nu har linda åkt hem, o jag har duschat och så :)  Så nu är det dax att föna håret!

Puss

Godmorgon.

Gooooodmorgon soolstrålar!
Haha finn 2 fel..  Solen skiner inte och det är inte morgon.. (y)

men iaf, har ni sovit gott? :)  .. det har inte jag! xD  min näsa har runnit typ hela natten och vatt helt täppt, och natta har tagit upp mer än halva sängen! haha. Men det är väl sånt man får stå ut med? ;)

Vi har iaf precis gjort oss iordning nu, och sen vid halv 2 kmr linda hit också! :)

Och btw, min syster kom hem från Florida idag också!  jag hade helt glömt att det var idag hon skulle komma hem (a) hehe men skitsamma! ;p

Nu ska natta o jag gö nått, Så hörs sen! pussss

Just nu:

Nu har natta ääntligen kommit hit! ;)
Så nu ska vi strax kolla på film, och tjocka oss på lite chips o läsk!  det gillas ;)  men iaf, nu ska vi kolla på andra avenyn, och sen startas vår lilla film :D haha.

Pusssss


hooome.

Åh blogg.se bara krånglar.. :(  Vet inte hur många ggr jag har fått skriva om mina inlägg nu! haha.
Men nu är jag iaf hemma från nathalie, har ifs varit det typ en timme nu men skitsamma! :P
Vi satt ute i solen innan en bra stund, såå skönt!

Och nu är natta på träningen, och efter det kmr hon hit och sover här inatt! :)
Så vi får se om jag skriver mer här sen idag,  det gör jag nog kanske.

Men nu ska jag gå upp o äta,   vi hörs när vi hörs!

heeej!

tjo i boet!
Underbart väder ute idag också!  Love it.

Hinner inte skriva nånting just nu, för jag ska gå till natta :) hihi.

Vad ska ni göra idag då? :)

hiss & diss

Hissar


1. Loov
Ja lix seriöst, vem gillar inte lov? ;)
Man slipper skolan, får sova länge på morgonen, slipper läxor.
Man har tid och göra sånt man oftast inte hinner annars, och såklart hinner vara mer med vännerna!

2. våren
Jag älskar våren!  Då känner man riktigt att sommaren är på väg.
Det är mycket ljusare ute, och varmare framför allt.
Och så slipper man gå runt med stora vinterjackor (y)


Dissar


1. Pengabrist
Haha elr aa, lix jag är inte bra på att spara mina pengar.
Jag får ca 800 kr i månaden, och för dom köper jag oftast bara kläder och lite andra småsaker.
Sen brukar jag fråga mig själv vad jag har köpt för mina pengar, eftersom jag knappt själv vet ibland vad jag har köpt! haha.

2. Falska människor
Ja där behöver inte sägas så mkt?  Man tror att man känner personer, och sen är dom tydligen inte som de visade sig från början att de var.

yeees

Nu har jag gjort mig iordning, så ska gå upp o äta nånting. Sen möter jag johanna så åker vi in till stan en sväng. Efter det åker vi troligen hem till henne :)   Så vi hörs sen!

Btw, jag har blivit förkyld igen!  jippie :(
Men ja hoppas det går över snart ^^ hihi.

Hahahah och det ser ut som att jag har typ värsta kaggen på bilden! xD

Dagens outfit:
Jeansjacka- lindex
linne: gina tricot
tights med nitar- hm

Just nu:

Ååh solen skiner ute, och det är varmt, looovely!

Har precis ätit frukost,  så nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning.
Vi får se vad dagen har att erbjuda ;) så underbart med lov assu! hihi.     Ska kanske va med natta sen, annars får vi se vad som händer :)

Men vi hörs sen, pusspuss

Hahaha jag ser lite lätt drogad ut på bilden, men whatever :D

scsshwipp

Hej hej, hemskt mycket hej! :D

Sov hos tim inatt :) hihi jeeeep han åkte hem från lanet igårkväll :D så då åkte jag till han!
Så jag har tillbringat dagen hemma hos hooonom.

Haha och just nu sitter jag här med en j***a hicka!  Tror nog jag hickar upp min hicksäck snart :D inte för att man har nån sån men skitsamma ;o

Och naaaaathalie, om du läser detta ikväll, ring mig imon då!? :D <3

gal1!

Tjatjaaaa, en gal1 tråkig dag och kväll! det gillas inte :(
Och tim är fortfarande i backaryd typ och laanar, nööörd så det ba skriker om att ;)  haha ne nu ska jag inte va sån :p hihi.

Ska upp nu och va lite social med mamma & pappa o kolla på tv.  Pusssss!

En osminkad sara!

elmia! :D

Var ju på elmia igår, det var en kanondag och kväll! :D    Var där inne till ungefär 4 elr nått :)
Träffade även micke och gick med honom en stund :)   Sen åkte vi till A6 centrum och åt o gick lite i affärerna.  Sen gick vi ut, då det var massa bilar där.  För dom skulle köra runt lite där, typ börna (stavning) o sånt! :)
Skitkul o kolla på! ;) hihi.  Förutom att vissa idioter inte kan köra, o de höll på att köra på mig ;o  men annars var det super!

Men när vi körde hem så var det en bil framför oss som körde på en katt, och de vägrade stanna. Så vi gjorde det ist, ringde polisen och sånt. Men polisen fick avliva den på plats pga av dens skador :(

Iaf, jag lägger upp några bilder sen igår. Orkar veeeerkligen inte lägga upp alla haha. Och sen har sanne massa bilder hon ska skicka också :)








Chip foose :D

Haha jag har egentligen maaaassa fler bilder, men orkar inte lägga upp dom (a)
Men ska lägga in dom på face book någon dag :P



seeeegt

Jag ska strax börja göra mig iordning. typ duscha och lite sånt :)
sen vet jag inte vad som händer, denna dagen är riktig seg.

Ja får väl vila upp mig sen den långa dagen igår på elmia :) haha.
Vi var hemma typ runt halv 1 inatt!
Bilder kmr sen :)  min syster har massa bilder som hon ska skicka så (:

men iaf, vi hörs sen. För nu ska jag hoppa in i duschen.
Pusssshej.

sorry!

Ledsen för sjuukt dålig uppdatering denna veckan!  men jag har knappt suttit vid datorn, och har därför heller inte orkat skriva här heller :)   så tänkte göra det nu ist ^^

Tisdag:
Det var en rätt jobbig dag i skolan, ett år sedan hampus dog..
Men jag klarade mig igenom den dagen, och efter skolan åkte jag o mamma till graven o la dit några blommor och tände ett ljus :)
Efter det åkte jag till tim och var där typ hela kvällen, skönt att komma dit o tänka på lite annat :) <3

r.i.p :( <3


Onsdag:
Var i skolan som vanligt, hände inte något speciellt där. Elr vi hade nationella i spanskan, en hörförståelse.
Sen efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp johanna :) Gick runt där en liten stund, senn åkte vi hem till henne. Gick även en runda innan vi satte oss framför tvn och tjockade oss på godis ;)

Torsdag:
Sista dagen i skolan innan lovet :D
Sjukt skönt, och den dagen gick faktiskt hyffsat snabbt även fast vi slutade vid 4 :P   Sen efter vi slutat gick jag hem till johanna där även carro var :D  Längesedan jag träffade henne :(   Men det blev iaf en massa skitprat och trams ;)   sånt vi gillar (y)
Och typ vid 8 åkte jag hem, så kom tim hit lite senare :)

Fredag:
Ja idag vaknade jag ju upp bredvid älsklingen :)   vi fick gå upp rätt tidigt, för sanne, emil, alex och lelle skulle komma hit och äta "påskfrukost" ;) hihi.  Sen efter det städade jag faktiskt mitt rum, kände verkligen att det behövdes, och sen åkte vi hem till tim ist :) Där jag även hjälpte honom att städa hans rum ;)  jag var t.om så duktig att jag rensade hans garderob! haha.

Så detta har varit min vecka än sålänge :D
Tyvärr kan jag inte lägga in bilder på datorn från mobilen :(  jag vet inte vfr det inte funkar, för där har jag några bilder sen igår, men aaja skitsamma. Nu känner jag att ingen vill läsa detta låååånga inlägget :o  haha.

Så ni får ha det så bra, och btw imon ska jag till elmia :) så skriver antagligen inte här då.

Sooo glad påååsk! :D

RSS 2.0