30 juni

Heej, ja nu har det gått snart ännu en dag här på gotland :)  idag har vi inte gjort så mkt.. elr vi har varit inne i visby idag igen och gått i lite affärer. Men jag köpte dock ingenting.  Sen var vi också på ett cafe, som vi var på igår också. Rätt coolt, det är såhär ett 50-tals :)

Just nu sitter jag o väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag nog gå bort och duscha. Så får vi se sen vad resten av kvällen har att erbjuda :)  Det kanske blir en omgång kubb mot familjen Nilsson, som vi ägde ut igår ;) haha!






visby :)

Hej, idag har vi tillbringat dagen i visby :)  jättemysig stad!:)   det känns typ som att gå i gamla stan elr nått.
och jag hade sån tur, för julia och jag har samma märke på våra kameror, så jag kunde låna hennes kameraladdare! :D  *happy*

aaja, jag kmr läggga upp några bilder nu från idag innan jag går ut och lägger mig i solen igen ;*   puss sålänge.


















i orskarshamn!

Hej på er!  nu sitter jag i husvagnen i orskarshamn.  Kmr vara här till imonbitti, sen åker vi med båten över till gotland :)  så det kmr nog inte bli så många inlägg,
och smart som jag är glömde jag min kameraladdare hemma :( så typiskt mig, och jag har inte så mkt batteri kvar heller. men vi får se hur länge den lever. Förhoppningsvis några dagar. Och jag kan inte heller lägga över bilder från mobilen till datorn, menmen vi får se hur det löser sig.

Jag får väl lägga in några gamla bilder sålänge ;)
vi hörs när vi hörs!


Saknar dessa brudar! :( <3

update.

Hej!  usch, här har det varit lite dött de senaste dagarna. Men jag har inte hunnit sitta vid datorn så mkt.
Det har ju också varit lite midsommar och så, den kvällen spenderade jag hemma hos micke med massa folk. :) väldigt lyckad kväll!
Sen har även min älskling sovit här sen i torsdags,  kmr inte träffa han nu på 1 o en halv vecka :(  menmen..  har inte tid att skriva mer nu, ska strax väcka tim och sen ska jag packa o göra mig iordning. Sen åker jag iväg :D  till gotland!  hörs sen.

dagens låt :)

ja dagens låt är denna! angel-broken door.
den är totalt underbar :D


håret.

Haha kolla inte på resten uttav bilden! utan kolla ba håret ;)
blev faktiskt nöjd:)




(y)

Hejsan, idag har jag faktiskt hunnit med rätt mkt ;)  och ändå är inte klockan så mkt än! haha.  Kan bero på att jag vaknade rätt tidigt ändå.. :o

jag har b.la legat ute i solen, och nu kom jag precis hem för jag har klippt mig! :)
visar bild sen när jag plattat håret!

just nu:

Ligger på golvet och dunkar lite musik! haha.
tur man har en rätt mjuk matta att ligga på iaf ;)


humor!? ;o

Det var en gång en kanin som andades med rumpan,
en gång satte den sig ner.. då dog den!

hahahahaha, jag vet att den är gammal.. men jag skrattar lika mkt varje gång jag hör den (a)


avslutningsmiddagen, del 2 ;)

Nu slänger jag upp resten av bilderna från avslutningsmiddagen :)







Lärarspex! :D
det blev tyvärr inte så bra bilder när man zoomade.













:( :)

Ååh jag blev så sur innan, jag skulle ju ut och lägga mig i solen efter jag hade käkat frukost. Men självklart så när jag precis ska börja äta, så bara börjar regnet ösa ner!  så detr blev ingen solning för mig, så jag tänkte börja städa mitt rum. Men jag hann bara precis börja innan pappa tyckte vi kunde åka till karlshamn. Så gjorde det ist :)
Hittade dock ingen fin bikini där heller.. :o  visserligen var vi bara inne på hm, men ändå!

På hemvägen stannade vi på donken och köpte cheesbörjare!  snacka om att jag känner mig tjockis, åt det igår också + även på max! :o


Fick iaf en tröja av mamma :) <3


Haha ja tröjan var på rea (y)


baksidan, är lite spets på ryggen och på armarna :)

22 juni, godmorgon

Ja godmorgon på er! :) Solen skiner idag, och det är vaaarmt ute :D
så jag ska strax gå o äta lite frukost, sen ta på mig min bikini och lägga mig i solen en stund!  Haha jag är typ fortfarande kritvit.. *skäms*
Aja, see you!

home

Tjabba tjena hallå, jag åkte till tim innan, så därför det knappt inte blivit någon update idag. Haha inte för det brukar det men ändå ;) Jag kom iaf hem för en stund sen.. elr aa har varit hemma i en timme!  har hunnit äta lite nudlar också på den timmen ;) hehe.

Förresten, jag färgade tims hår innan också, nice!
jag kanske ska satsa på frisör? ;) haha. fast ne, tror inte det är nått för mig..

Ska iaf snart försöka sova tror jag, ska ba kolla lite bloggar o så, men vi hörs imon! puss


grattis.. :)

Idag fyller min lilla älsklings-nathalie hela 16 år. :)
hoppas du får en bra dag gumman, det förtjänar du! <3




karlskrona

Hejsan hejsan, nu är jag hemma från karlskrona :)  det blev några timmar där med min kära syster :)
+ att jag nu även har lite nytt i garderoben. Hittade dock ingen bikini, och det var det jag egentligen skulle köpa, menmen haha.


det syns inte på bilden, men det är volanger på. ;)





Det blev inte så bra bilder :P  men jag orkade inte ta nya, slänger kanske upp bättre ikv.

ojoj..

Haha oj jag märkte inte fören nu att klockan snart är halv 12! :p  så det kanske är dax för mig att försöka sova om en stund, för imorgon ska jag upp tidigt för att åka till karlskrona :)  behöver b.la köpa en till ny bikini :)

Så vi hörs imorgon, puss!


avslutningsmiddagen, del 1 ;)

Jag kom på att jag har massa bilder som jag inte har lagt upp här på bloggen då när jag inte hade någon dator som funkade. Men jag ska lägga upp några av dom nu. Det blir de från avslutningsmiddagen :)  Kmr dock inte lägga upp alla, för jag har nästan 100 bilder, haha :) 
























hahaha denna otroligt fina bilden på gunilla får avsluta bilderna för idag ;)
Lägger upp resten en annan dag.

20 juni

Hallå, söndag idag. Och jag har ingenting att göra, så det får väl bli en lugn hemmadag för mig elr nått, rätt skönt det också ibland :)

Igår skrev jag ju inte här, men kan berätta lite ändå om vad jag gjorde ;)
Mamma väckte mig rätt tidigt, så åkte vi in till stan lite snabbt, köpte paket till nathalie.  Sen hemma åt vi lite jordgubbar och glass, mums!  efter det började jag göra mig iordning, så åkte jag till sanna och emil, dit även julia kom efter en stund, så åt vi tacos!
O ungefär vid 7 körde sanne hem mig till natta, eftersom hon hade typ "födelsedagsfest" :)  Det blev en lugn, men väldigt kul kväll :D

Aja, hörs sen nån gång, pusskram

cyya

Nu är jag klar, och ska strax börja dra mig mot johanna så fort hon har kommit hem! :)  Så det blir en dag/kväll hemma hos henne.





linne- vero moda
kofta- lindex
leggings- vero moda, tror jag

godmorgon..

..sovit gott? ;)
jag ligger just nu i min underbart sköna säng, haha. Men ska strax gå upp o börja sminka mig lite o så innan johanna smsar så jag typ kan gå till henne :) 
Men jag slänger upp en låt här sålänge!

Aerosmith- i dont wanna miss a thing.

hiss & diss

Hissar

1. Sommarlov
självklart måste vi hissa sommarlov :D
det är så j*vla underbart, och speciellt nu när värmen kommit också :)
Tänk er allting man kan kan göra på lovet så man annars inte hinner, och alla sena sommarkvällar, love it!

2. Äkta vänner
ja denna passar även bra ihop med sommarlovet, lix ett sommarlov utan vänner? hur kul skulle det vara då på en skala 1-10? ;)  jag är glad att jag har de vännerna jag har, en stor hiss till er! :D


Dissar


1. Inga jordgubbar :o
haha ja det kanske låter som en konstig diss ;)  men eftersom det varit så kallt hela året så har det ju typ inte varit någon bra jordgubbsskörd i år, elr vad det nu heter? xD
Jag har faktiskt inte ätit en ända jordgubbe än detta året :(  annars brukar man ju ha ätit några liter redan ;)

2. Långklänning
jag vet att det är mode i sommar, men jag tkr inte att det är snyggt.
Haha visst, nån kan väl passa i det, men aldrig att jag själv skulle ta på mig en sån klänning.
Vad tycker ni, är långklänning en hiss elr diss?


gonatt?

Gokväll, sitter här just nu med pappas lilla laptop i knät.  som jag sa imorse har jag inte hunnit uppdatera någonting under dagen, för att jag var ju med josse innan :)  Vi fick nåt ryck och Giiick in till ronneby, ja ni hörde rätt, vi gick haha! vi kände oss verkligen duktiga iaf ;)  men det var jobbigt och varmt! haha. Sen åkte vi med pappa hem, och direkt efter körde han mig till Tim :) så har varit där hela kvällen och bara tagit det lugnt :)

Aja, pusspuss.


17 juni

Hej alla solstrålar!  som ni märker har det varit lite dött här på bloggen, men lix vem orkar sitta inne vid datorn när det är underbart väder ute och man är med sin bästavän? jag orkar det inte iaf! :)

Har ju somsagt varit med linda sen i tisdags, hon sov här igårnatt :) orkar inte berätta allt vi gjort och inte heller har jag tagit några bilder! haha. Men iigår var det ju lite bättre väder än i tisdag så vi låg ute o solade en stund, sen började vi med vattenkrig! haha. och aa.

menmen, jag har inte tid att sitta här och skriva, jag ska ut och möta josse nu så ska vi hitta på något en stund innan jag åker till tim :) vi hörs när vi hörs, puss.




15 juni

hejsan :)  nu har jag jättebråttom, jag måste typ springa iväg till bussen nu! hehe. Ska hem till linda :)  så tror inte det kommer något mer inlägg fören ikväll elr nått. Men jag slänger iaf upp min dresscode today ;)

Men hörs sen, puss




tunika- gina tricot
leggings med spets- vero moda
nitskärp- lindex

godnatt :)

Nehe nu har jag tröttnat för ikväll att sitta här. Det är ingen som är social på msn, och efter man har suttit här en stund får jag så in i h*elvetes ont i ryggen. Jag måste verkligen sätta min dator på skrivbordet nån dag! haha.

Men iaf, ska hitta en film nu att kolla på innan jag somnar. Har inte så många filmer :(  elr dom jag har iaf har jag sett några ggr om, så har tröttnat lite på dom ;)

aja, gonatt! puss


Ska antagligen vara med den här snyggingen imon! :D

shortsen!

Juste kom på att jag sa innan att jag skulle visa shortsen jag fick av mamma innan :)



vero moda 259 :-

hahaha jag vet att jag har vita ben.. xD

work

Det tog lite längre tid hos mormor och morfar än vad jag hade väntat mig ;)  jag o johanna började olja deras staket, och när vi nästan var klara med det frågade deras granne om vi ville ta hennes också. Så det gjorde vi :) lite extra pengar är ju aldrig fel ;)  och det är ju inte allt för stor trädgård dom har, så vi överlevde ;)

Sen fick jag föresten hem spexfotorna idag, äntligen! :) haha jag ser hemsk ut på det :O  ser lite såhär lagom sur ut, menmen.. :P







14 juni

Hej allihopa, nu är jag precis hemkommen från stan efter att ha gått där en stund med mamma :)
Fick ett par jeansshorts som jag kan visa er sen :)
men har inte tid att skriva nu ;)  ska äta en macka o lite så nu, och efter det ska jag förhoppningsvis hem till mormor och morfar med johanna om de är hemma, så ska vi hjälpa dom att måla deras staket ;)  duktiga som vi är!  så vi hörs sen, puss!

dagens låt :)

Nu kör vi en dagens låt, det var längesen jag hade det ;)
så det får bli lady gaga-alejandro, har haft den på hjärnan sen igår.. haha!


bildbomb

Ja nu kommer en liten bildbomd från i fredags, för mitt internet var lite dumt igår. Så jag kom inte ut här.
Men det var iaf sjukt kul då i fredags asso, det var förfest hos malin. Grymt kul, och typ vid halv 10 åkte vi in till hallarna där man träffade massa folk :) och  ja vi var duktiga, vi tryckte in oss 10 stycken i bilen :D 

Och igår hade vi kalas här för mamma, och sen lite senare åkte jag hem till tim och sov där inatt :)


Lisa, erika & john


jag & josse


jag & lisa :)


lisa


haha sen fick jag o lisa nått ryck och började grilla chips (y)


john & sanna (:


simone och natta


malin, natta & simone


jaaa jag får väl avsluta detta inlägget med denna bilden! (y)

sommarlov :D

Ååh äntligen har vi vårt efterlängtade sommarlov! :) Det var lite blandade känslor att sluta idag men, eftersom man kommer sakna alltá grymt underbara människor. och vår klass. Men jag hoppas verkligen inte jag tappar kontakten med så många :) <3

Och btw, min dator funkar nu igen :D så nu kan jag köra min vanliga update, bra va? :D









Jag tog tyvärr inte så många bilder idag, så jag hoppas att det är någon som tog lite fler som kan skicka till mig ;)

RSS 2.0