mjaa..

Ååh det är så kallt.. jag ligger här ihopkrupen i sängen med datorn.. ;)

men ska iaf berätta lite nu om min eftermiddag/kväll.  Tog ju bussen till johanna innan,  vi typ åt kroppkakor när jag kom dit :)  sen diskade vi och lite så..  satt vid datorn, sen började fångarna på fortet! och självklart missar vi inte det! haha.  Men vid halv 9 ungefär kom mamma och hämtade mig så jag slapp ta bussen hem.  Och nu sitter jag här.. Bud på att sova snart. Jag blir så sjukt trött på kvällarna när det är skola :o haha.


31 augusti

Åååh jag är helt slut i benen.. hade idrott nu sista lektionen där vi hade kondition. Jag och springa/ kondition går verkligen inte ihop ;) menmen..  Kom precis ut från duschen nu, glömde handduk hemma.. så typiskt mig! 

Men nu ska jag försöka skynda mig lite, ska hem till johanna sen :)  måste ba fixa mig först.. det vill säga föna håret, platta det, sminka mig.. och klä på mig.. ja allt det där kan ju ta sin lilla tid ;)  aja whatever. puss <3

:)

har inte gjort så mkt nu ikväll.. precis som typ alla andra dagar ;)  Tim åkte hem runt 7, för han kom på han har massa saker han måste göra till skolan imon. Haha smart han är!   sen har jag kollat på fångarna på fortet och så.

Funderar starkt på att sova snart, är sjukt trött!  Och imon har jag lite sovmorgon också, börjar vid 10! härligt.
så sov gott sötnosar <3


outfit



linne- hm
kofta- gina tricot
jeans- vero moda

30 augusti.

Hejhejhej på er ;)  haha har typ ingenting att skriva nu.. bara visa att jag lever liksom!  Jag överlevde skoldan, bra va? :D  hehe ne men..  strax kommer tim hit iaf!  aja whatever, hörs typ senare ikväll.

Mobilblogg

Godmorgon! Nu ska jag strax gå till bussen.. Är inte alls sugen på skolan idag. Men jag får väl överleva, för sen kommer min älskling hit! :) någonting att se fram emot, eftersom vi inte setts på en vecka nu! Men aa, vi hörs efter skolan. Puss <3

kalas

Nu ska jag på kalas en stund!  hörs sen <3

söööta bilder från igår ;)










seg..

Idag är en sån dag då jag typ inte orkar göra någonting.. jag har fortfarande inte börjat platta håret än, så jag ser typ ut som ett troll i huvet! haha. Jag har inte ens hittat några kläder än.. allt ser bara hemskt ut idag :p

Så istället bjuder jag på en bild när jag var o käkade glass på glassiären!


Godmorgon

Idag ska jag nog bara vara hemma, så ni kan nog räkna med rätt bra uppdatering här i bloggen idag.. om det inte blir några ändrade planer! :)
men nu först ska jag städa lite på mitt rum, plocka undan, bädda rent i sängen och dammsuga o så..  Hmm.. söndagsstädningen kanske? ;)

<3



..Men varför e det så svårt å säja nej istället för ja?
För jag vet ju själv hur det känns att stå där ensam kvar.
Jag sa ; " Det vill inte jag i alla fall! "
Å då måste jag ut i natten.

Fast man kanske inte vill e de ändå nånting där ute som drar
En dröm om frihet och spänning och att inte bli lämnad ensam kvar
För jag vet ju själv hur det känns för min rastlöshet känner ingen gräns,
då måste jag ut i natten.

dagens lilla shopping :)

Vi var inte inne i "stan" idag i karlskrona, utan det blev bara skopunkten och amiralen. Men jag lyckades ändå hitta lite :)


Dessa passar bra nu i höst.. :)


De här är dock fodrade, så de får jag väl vänta med till i vinter ;)


Hahaha hallå "prickig korv fingrar" :o


ett paraply, näst intill ett måste att ha i väskan nu till hösten när det ba regnar :(

28 augusti

Hejhej på er!  har inte hunnit med någon uppdatering idag.  I förmiddas åkte jag och mamma in till karlskrona en liten sväng, :)  Visar senare vad jag köpte!
Efter det åkte vi till mormor och morfar :)  och sen tog jag bussen till linda. så nu kom jag precis hem :)

my night ;)

Det blev en rätt bra kväll ändå :)  Typ vid halv 11 kom johanna och hämtade mig här hemma. Så åkte vi en runda till min syster en stund. Dumpade av victor där ;)  så körde jag och johanna vidare sen,  hämtade även carro så åkte hon med en stund :)  Haha mja, sen har jag o johanna ba kört runt lite.. Hon fick ju lix sitt körkort igår så..
:D  så a nu kom jag precis men ;)

Men ska sova nu.. är jättetrött :p puss <3

haha har typ inga bilder just nu ;)


fredagsmys.

Det händer inte så mkt ikväll, tråkigt nog :(  så nu ska jag nog gå upp och kolla på tv med mamma och pappa!  Det blir nog även lite chips och så också..

Ehm mja.. har inte så mkt att skriva idag. ;)

27 augusti.

Nu är första hela veckan i skolan avklarad, känns helt okej! :)  men nu är det iallafall helg, vilket är ännu bättre :D

Men nu först innan jag gör något, så ska jag bädda ner mig i sängen en stund och vila. Huvudvärk och illamående är inte okej! :(


vi som inte kan komma på rubriker! :)

Jag förstår inte hur jag kan vara så himla trött på kvällarna!? haha det tar väl på krafterna att gå upp så tidigt på morgonen :( och sen vara i skolan några timmar!  Men imorgon är det iaf fredag, vilket betyder sista dan i skolan denna veckan! och sen heeelg, skönt :)

Vet dock inte vad som händer denna helgen, men någonting får man väl hoppas på ;)


Nog pratat, vi hörs imorgon <3


3 saker om mig.. ;)



1. Jag brukar bland ihop ord när jag pratar :o
Haha det börjar faktiskt bli rätt jobbigt ibland.. typ när jag står och pratar med mina kompisar pratar jag så fort så allting som kommer ur munnen blir typ helt konstigt! haha..  jag typ vänder på orden liksom.

2. Jag har svårt att lita på människor.
Jag vet faktiskt inte egentligen varför jag har det.. Eller alltså det är självklart jag litar på mina kompisar och så..  men det är inte så att jag berättar allting för dom.. inte ens till dom som står mig närmst.. jag klarar inte av att prata med folk om det är något som hänt elr liknande..fast det beror ju på vad det handlar om såklart :)

3. Jag har en förmåga att lyssna.. men har ändå glömt det 2 sekunder senare.
Ja det händer mig väldigt ofta på lektioner typ på genomgångar och sånt..  Speciellt när jag är trött! Då sitter jag och lyssnar men det fastnar liksom inte i huvet.. har kanske lite svårt att ta till mig saker? ;)


duschen

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch! :D kan verkligen behövas..  är svinkallt här, haha.  Och den kalla vintern har inte ens kommit än :( jag kmr typ frysa ihjäl här på mitt rum då :(  elr ne.. förhoppningsvis inte iaf, men näst intill..

Aja, slut på skitpratet nu! xD  duschen väntar, sen ska jag nog måla naglarna och sånt också, vi får se vad jag orkar med! :D




dagens outfit..



tröja- vero moda
jeans- gina tricot
scarfs- vero moda

26 augusti

Hej allihop!  Hur är det med er idag? :)
Blev ingen uppdatering igår som ni märkte, för jag gick till johanna direkt efter skolan! gick på stan en liten sväng, åt lite och så. Efter det åkte vi in till karlskrona, för hon och victor skulle köpa sig en tv! :)  så sen när den väl var inkopplad placerade vi oss framför den på golvet och kollade på fångarna på fortet och åt lite godis! mysigt. :)

Fick iaf sova en halvtimme längre idag eftersom jag inte sov här hemma :)  men jag trodde ändå typ nästan jag skulle dö i skolan ;) haha det var så drygt!  sista lektionen var datakunskap på typ 2 och en halv timme, och min inloggning funkar inte på datorerna så jag fick bara sitta där, yeah kul!  haha aja, tror inte det är någon som läser det här ändå :D

så.. puss <3

-

Haha konstigt att man kan vara så trött varje kväll.. jag slocknar typ bara nån minut efter jag släckt lampan ;) menmen, det är väl bra :D
Imon har vi sovmorgon igen, skönt!  och efter skolan ska jag till johanna, och sover där ;D vi ska även kolla på bio, mys!

men jag tror väl vi förhoppningsvis hörs med något inlägg imon. pusspuss <3

wille..

Åh det är inte klokt hur mkt jag saknar dig hundskrälle!

Jag brukar fortfarande glömma bort att du inte längre är här hemma..  När jag kommer hem och öppnar dörren är du inte längrar där och springer fram och hälsar på mig som du gjorde då! Ingen hund som kommer upp på ryggstödet i soffan och ska vara så nära som möjligt för att man äter ;)

Jag kan inte längre bara sitta och prata med dig.. ett tag kändes det som att det bara var du som lyssnade på mig när ingen annan gjorde det..

Det är så sjukt mkt jag saknar med dig!  jag vill ha dig tillbaka här hos mig..
Hoppas du har det bättre där i himlen nu wille!

Vila i frid.. <3




tv nu.. :p

Haha jag har lyckats fördriva ännu en dag här hemma! haha awesome..  har dock inte gjort så mkt, typ ingenting alls om jag ska vara ärlig! ;)  Åt iaf chokladpudding innan :D  passade bra i magen ;) haha.

Och nu börjar strax fångarna på fortet, så ska kolla på det nu :D puss


24 augusti

Hejhej.. är hemma från skolan nu :)   elr har varit det i snart en timme men!  Hade iaf lite sovmorgon idag, tog bussen till skolan vid halv 10, började med matte där vi skulle göra nått test. Sen engelska!  usch säger jag bara.  Sen sista lektionen var idrott där vi bara fick lite information sen hade några staffeter :)  Skön dag iaf! ;)
Vet dock inte vad jag ska göra nu men.. ;) aa.. puss

trötter

Älsklingen åkte hem för typ en kvart sen, och nu funderar jag på att sova! det är väldigt lockande iaf, är jättetrött :(  Imorgon har vi iaf sovmorgon, börjar vid 10! sen har vi 3 lektioner :)  skönt!  Dock ser jag ju inte fram emot idrotten ;) haha jag är så lat!

men aja, vi hörs imorgon! godnatt, puss <3


tss risig bild..

lite nytt

Jag hann även med lite småshopping innan i stan :)  blev dock inte så bra bilder men ;)



23 augusti

Tjenis penis! haha. Hoppas ni haft en bra dag i skolan idag ;)  vi fick iaf sluta typ 45 minuter tidigare elr nått, gutt!  så sen gick jag ner till stan med linda en stund.  Gick runt lite i dom "alla" affärerna, sen blev det en liten fika på contan (y)

När tim var klar på körskolan tog vi bussen hem till mig, och nu sitter vi här och gör.. ingenting ;) haha kul!


Hahaha söt bild! xD


22 augusti

Hej på er! :)  Har inte blivit så mkt uppdatering här idag, har typ inte orkat..  mja så kan det ju va ibland ;) 
ihar faktiskt inte gjort så mkt idag,  vi hade ett litet "kalas" för pappa innan. Var dock bara mina syskon här och mormor o morfar :)  men det var mysigt!

Kom precis ut ur duschen nu också, mjaao ;) hahah!  aa vi hörs senare antagligen :) puss


outifit ;)

Idag glider jag runt här hemma i dessa slappekläderna (y)


nya skolgrejs

Var och köpte lite saker till skolan innan!  så nu är jag utrustad ;) höhö..


- 4 block
- hänglås (rött :D)
- kalender
- pennor
- suddi

Grattis på födelsedagen pappa! :)

<3



tv :)

Hej igen.. sitter just nu uppe framför tvn och ska strax kolla på sommarkrysset ;)  brolle är med idag! :D grr.. hihi får man ju inte missa ;)  Och sen ska min älskade pappa även köpa pizza till mig, greeeat :D
usch.. jag har verkligen bloggtorka.. kommer inte på något roligt att skriva :( inte okej!  och jag har typ inga nya bilder heller, menmen ni får överleva :D

städtime..

Nej nu måste jag ta tummen ur röven och plocka undan lite på mitt rum ;)  det ser förjävligt ut här.. haha.  Och jag har ändå inget bättre för mig, så då kan jag ju passa på att göra sånt tråkigt :p




Där hade jag en säng innan, men syster var och hämtade den igår så nu har jag typ en halv vägg tom! fint (y) elr inte..
Längtar verkligen till vi gör om lite i mitt rum, det blir antagligen nu i höst någon gång :)

21 augusti

Hej hopp.. har inte så mkt att skriva just nu!  är iaf hemma från Tim nu :)
dock vet jag inte vad som händer ikväll, kanske är jag bara hemma elr så ska jag vara med någon.. hmm det märker vi sen ;)

fredagsmys <3

Nu åker jag till min älskling och sover där inatt! :)
får se om det blir nått mer inlägg ikväll, annars får ni ha en bra fredagskväll :D puss <3

20 augustiiii

Hej hopp.. Hur har eran skoldag varit? :)  min var iaf lite bättre än igår :) så det ska nog bli bra det här!
Haha jag måste bara bara berätta om imorse, jag skulle ta bussen till skolan vid halv 8.  Och när klockan var typ det ringde natta och frågade var jag va.. o jag fattade ingenting så jag typ ba "eeh, jag är hemma?"  Lixom vadå smaaaart sara?  så pappa fick rusa upp o ta på sig kläderna och köra mig till bussen! hann typ precis komma dit innan bussen kom, sååån tur :D

Och idag fick vi även sluta vid halv ett! skönt..  så jag har precis tagit mig en dusch nu :)

 

Mobilblogg

Har precis stängt av datorn. Så nu ligger jag här i min älskade säng och ska strax försöka sova. Jag är faktiskt rätt trött ikväll, så förhoppningsvis somnar jag rätt fort ;) men aa, godnatt på er sötnosar! Puss <3

Mobilblogg

Har precis stängt av datorn. Så nu ligger jag här i min älskade säng och ska strax försöka sova. Jag är faktiskt rätt trött ikväll, så förhoppningsvis somnar jag rätt fort ;) men aa, godnatt på er sötnosar! Puss <3

haha?

Alltså.. mja ingen kommentar om det här.. ;)   men jag säger bara, jag känner mig väldigt frisk för att ha alla dessa sjukdomar!


aww mamma är ju bara för söt ;)

Dagens tips :)




Elvital loreals hårinpackning, den är iaf superbra för mitt hår!
Innan jag började med det kändes mitt hår typ bara slitet och äckligt, men nu är det mycket bättre! Har använt det i några månader och rekomenderar till fler av er :D


outfit



the first day in school.

Heeejsan :)  är äntligen hemma från skolan nu! elr aa.. har varit det i en timme men aja.
idag var det ju verkligen inte så kul,  satt typ bara där i flera timmar och fick massa information som man knappt orkade lyssna på! hehe.  Menmen, det blir väl bättre snart ;)

Det blir nog förhoppningsvis 3 bra åår! :)

its time to sleep..

Jag kanske borde försöka sova snart?  klockan ringer trots allt vid halv 7 imorgon och väcker mig.. hmm kul?
och vi måste ta bussen redan vid 8 :o  usch aja.. nog ingen som vill höra mig klaga mer :D haha.

Så nu säger jag godnatt för ikväll!  puss <3

aww.. ;)

Ja nu är ju som sagt snart sommarlovet slut.. och imorgon drar skolan igång igen fast nu på en helt annan plats, nya människor, andra ämnen, aa you get it!
Så här kommer en liten sammanfatting med några bilder ifrån min sommar, dock inte så många och inte i någon särskild ordning menmen ;)



Jag och lisa!
Började sommaren med en härlig kväll hos malin och sedan vidare till hallarna



Var 2 underbara veckor på gotland :)


När jag kom hem från gotland var det tosia som gällde!  vann denna lilla söta ankan där som förövrigt bor i min säng nu ;)


Var en helg på öland med min bästa vän! <3










Ja här var några bilder från min sommar (y)  självklart var det ju inte allt! ;)
det här lovet har iallafall varit toppen, och hoppas att sommaren 11 blir ännu bättre! :D




ny tröja


my day..

Hejhej. Är hemma från linda nu :) Har ju tillbringat min sista dag med henne.. hmm det där lät inte bra!? haha. Men vi var iaf på stan en liten runda innan också, o så blev det en kycklingrulle inne på katrins också ;) mums!

Ska strax hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite! :)  Det behövs verkligen!



Mooot stan!

Nu ska lilla nattapatta hem. Så jag och linda ska gå till bussen nu och sen in till staaaun en liten runda ;) haha. 

See you later!

18 augusti..

Gooodmorgon! sista dagen nu innan skolan drar igång igen! o jag har varit uppe sen klockan 9. Och har även hunnit med att vara hos tandläkaren ;) haha. Not fun, men det gick bra iaf.

Så jaa, vad händer idag? :)  jag ska nog iallafall vara med linda och nathalie!  och bara försöka njuta av den här dagen ;)

Men nu ska jag strax gå upp o göra mig lite nudlar.. haha hade ingen god frukost hemma..


Tsss jag fastnar verkligen inte på bild idag :)

lite ändrat ;)

Natta skickade ett sms till mig för en stund sen och sa att vårt schema har ändrats jättemkt. så jag gick in och kollade, och det var verkligen mycket ändrat ;)  

Så att såhär kmr nog antagligen schemat se ut nu på ht!


Helt okej faktiskt!  man ser dock inte på bilden.. haha


17 augusti

Heej o hå!  är hemma från tim nu, och har precis bäddat ner mig i sängen.  Ska försöka somna i lite vettig tid idag, haha yeah good luck ;)  ne men, imorgon är det ju sista dagen av det underbara sommarlovet och jag ska vara hos tandläkaren klockan 10! great..

Hmm och så har jag äcklig huvudvärk nu också så aa..
har inget att skriva här egentligen ;)  så .. pusss!

:D

Nu åker jag hem till min älskling! :)  är hemma ikväll någon gång. puss


dagens shopping


karlskrona :)

Hej på er :)  nu är jag precis hemkommen efter en liten shoppingrunda i karlskrona med min syster :)
jag hittade dock inte så mkt idag, men jag fick med mig två tröjor hem. Jag visar de snart..

Sen blev det även en glass på glassiären! (y)  så uusch vad mätt jag är nu :o heh.


naaaatti.

Nu säger jag godnatt för ikväll! :) okej ska inte sova riktigt än.. men orkar inte skriva sen så ;)
Imorgon ska jag till karlskrona med min syster, och efter det hem till tiiim!

Hehe vet att det är några som börjar skolan imorgon, så ha det så kul in da school :D

aja godnatt. have a good night <3


några bilder från idag ;)






lite update

Nu har jag precis varit ute o gått en runda med johanna! :)  konstigt att man alltid har så mkt att prata om när man inte har setts på ett tag ;)  usch jag hatar den här värmen, typ åskvärme vilket betyder typ.. klibbigt!

Juste, nu när jag ändrat lite på bloggen så har den här själva saken med text blivit smalare/mindre.  Och jag kan inte ändra det.. det blir bara konstigt.  Och mina smileys gubbar har försvunnit, o det går inte att lägga in dom nu för den sidan funkar inte.  menmen..



film

Nu blir det film med chips & läsk! mums ;) 
 

ny design! :)

Förlåt om ni har varit inne på bloggen nu för en stund sen och den sett konstig ut.. men jag och linda har försökt ändra den ;)   Så tack till henne! :D

http://llindajohansson.blogg.se/ gå in på hennes blogg här! :)

Btw, vad tkr ni om den nya deisgnen?  hiss eller diss?


16 augusti

tjabba tjena hallå!  ny vecka nu, som också är sista veckan av lovet! :(
idag vaknade jag faktiskt vid halv 11, elr aa hade ställt klockan till då ;)

Aa orkar inte skriva någonting nu, för nu kom linda precis hit! :D  puss


nattinatti.

Nej nu är det strax dax för mig att försöka sova.  måste vända om dygnet lite, har somnat runt 4 varje dag i en vecka nu.. haha. Och så börjar ju snart skolan och så..

Men det känns faktiskt väldigt tomt här i sängen :o  har ju sovit med tim bredvid mig i en vecka nu.. Haha nu blev det helt plötsligt mkt jag måste vänja mig vid ;)  äsch ne så farligt är det inte!

Aja nog pratat om det här, vi hörs imorgon helt enkelt! Gonatt sötnosar, sleep tight! <3


Saknar malin väääldigt mycket! :( <3

blont vs brunt?

Åh jag ångrar faktiskt att jag slingade mitt hår blont en gång till för typ två veckor sedan. För jag har redan ångrat mig och vill färga tbx mitt hår till brunt igen. Jag har ju haft mitt hår blont hela sommaren, elr det har varit massa slingor så lite brunt i har det varit men inte mkt.. och brunt hår har jag haft i många år.

Funderar starkt på att färga det snart igen, men jag vet ju inte om det typ blir missfärgat elr färgen kanske inte fäster?  Någon som vet? :)

Vad tycker ni själva jag ska ha?  Blont eller brunt? :)

-

Nu har tim precis åkt hem, så nu får jag väl försöka fördriva min kväll på något sett ;)  vet dock inte vad jag ska göra menmen.  Kanske bara ta det lugnt nu de sista dagarna på lovet? ja sånt vi märker.

Hur somhelst, jag har ingenting att skriva nu. Skulle bara visa att jag lever ;)




Love the way you lie..


15 augusti

Godmorgon på er!  jag ligger fortfarande i sängen, har precis kollat på reprisen från sommarkrysset ;)   Tim ligger fortfarande och snarkar bredvid mig, hehe sött!
Idag kmr även mamma och pappa hem från skåneland, så jag får väl plocka undan lite där uppe innan de kommer (a)  Och det betyder även att min dator också kommer hem.. elr aa, det är egentligen inte min, men det är typ bara jag som använder den så :)  men aa, jag slänger upp några bilder och så sen här! puss

ruuubrik!? :o hah

Heej igen!  nu har jag och tim ätit lite. Det blev pyttipanna, haha så duktiga vi han är ;) och nu sitter han och spelar nått spel igen, som han gör typ 24/7, menmen.  Funderar på att starta en film elr nått snart!  Jag tog även upp nån kaaka från frysen innan, så den får vi väl typ smaska på sen när maten smält lite, haha.
Men aa, vi hörs väl typ sen puss.

svar på kommentar

Carro om schema:
Ska du gå barn o fritid? :):
Ja det ska jag göra! :)

outfit

tunika- bik bok
nitskärp- lindex

lööördag

Goooodmorgon, det är säkert många som fortfarande sover!? ;)  Det hade jag iaf velat göra, typ passa på nu de sista dagarna innan lovet är slut :) men whatever.  Mja vad händer idag?  jag har iaf ingen aning om vad jag och tim ska hitta på, det är sånt vi märker ;)
Men vi hörs senare idag, <3

schema

Mja det här är väl antagligen då det schemat jag kmr ha nu i höst. Helt okej faktiskt :)
skönt med sovmorgon 2 ggr i veckan också!
Ni som också börjar gymnasiet nu, vad ska ni gå för line och för skola? :)  kan var kul att veta.. hehe

dagens låt.


:)

Juste jag kom på att jag fick ett nytt linne häromdan som jag har glömt att visa er :)  jag beställde det från hm för ett tag sedan!
Glömde nu dock att rotera bilden men skitsamma ;)

Fredag den trettonde..

Godmorgon!  elr aa, man kanske inte säger godmorgon vid den här tiden?  haha skit samma. Tim väckte mig iaf för ungefär en timme sen, men nu sover han själv! :o  dålig stiiil.
Jag kunde verkligen typ inte sova inatt,  när jag nästan hade somnat så började det åska.  Så det blev ingen sömn fören 5!  aja whatever, nu ska jag väcka tim för jag är hungrig! puss

bloglovin

Ojoj ser man på, nu har även jag skaffat mig bloglovin ;) så nu kan ni följa min blogg där!


vampire sucks

Åååh jag vill verkligen se den filmen ;)  verkar hur sjuk som helst! :D haha.


pic nic

Jag och älsklingen var lite lata nu när vi skulle äta. Vi orkade inte ställa oss att laga något, så vi tog en varsin racer cykel och trampade upp till pic nic o köpte oss en varsin kebabtallrik ist ;)
men nu är jag proppmätt, känns typ som att man ska explodera vilken sekund som helst elr nått ;) haha!
Hmm och jag kan inte ladda upp bilder på denna datorn!? wiiierd!

borta bra men hemma bäst ;)

Heeellu, nu är jag hemma från björn.  Tim följde också med mig hem, så han håller mig sällskap i helgen :)
aa orkar inte berätta så mkt från igår :P   men vi badade iaf i tunna igen några timmar! hihi.
hmm, har inte så mkt att skriva just nu men. mamma och pappa har min deras dator med sig uppe/nere i skåne. så har typ inga bilder heller ;)
menmen, vi hörs senare! puss

sorry.. :)

Hej på er, förlåt för det blivit väldigt dålig uppdatering här nu de senaste dagarna ;)  men igår så åkte jag och tim hem till björn, och sov där inatt :) där vi badade tunna b.la och kollade lite på film och så. Och jag har inte haft tillgång till nån dator typ..

Men nu är jag hemma en stund, har duschat och så. Sen ska jag troligen åka till björn igen, om mamma elr nån vill köra mig dvs.

Btw, så hade jag o tim våran halvårsdag igår :D alltså 6 månader.. <3


Jag älskar dig! <3


Hos tim

Sitter hemma hos tim nu :D  så nu ska vi typ kolla på film elr nått sånt kul ;)

Vi hörs imorgon! pusss

outfit 2day


T-shirt med dragkedja- cubus
jeans- bik bok

9 augusti :)

Hej på er :)  än så länge idag har det inte hänt alldeles för mkt här hemma! jag har mest suttit framför datorn, och nu har jag precis gjort mig iordning lite.  O vet ni vad jag ska göra nu?  Skala potatis! usch, inte kul..  Aja får väl offra sig ibland ;) annars kör inte mamma mig till tim.. hehe.


Haha reeed-eyes!

in myy bed

Hmm, jag börjar tro att en fluga har nånting emot mig.. har haft den på mitt rum typ 3 kvällar i sträck nu? :o haha. Elr så kan det vara för jag är den enda i huset som har nån lampa tänd kanske, i dont know.

Anyways så är tim äntligen hemma nu :D  så nu kan jag sova lugnt inatt, haha nu lät jag som min mamma (ta inte illa upp mamsen ;) )

aja, vi hörs imorgon gullungar. Sleep tight!

Haha liten gullig fläta ;)

tv ;)

Nu ska jag försöka en liten tid utav kvällen att titta på tv. Så nu blir det "en annan del av  köping" haha :)  dom är såå söta ;)  Sen får vi se, blir kanske en film elr nått.

Någon mer som brukar kolla på det? ;)


dagens


klasströja
linne- cubus
jeans- vero moda

Resten utav bilderna från igår! :)


Såå, jag har egentligen typ 50 bilder till vi tog men xD haha.  Palla lägga upp alla ;)

8 augusti

Godmorgon sötnosar!  Allt bra med er idag? :)
Vädret är ju inte på topp idag heller, usch är hösten redan på väg? :(  det gillar vi inte!

Hur somhelst så har jag precis duschat,  ska strax äta lite frukost och sen fortsätta göra mig iordning lite. Ja ni vet sånt man brukar gö ;) haha.

Idag kmr Tim hem från tyskland också :D äntligen säger jag ba, haha.
Aja, vi hörs lite senare med några fler bilder från igår!  puss


0:14

Hej igen, nu är jag hemkommen från natha :)  det blev en kväll med singstar, godis, tv, och typ lite mer än 100 bilder! (y) hah.

Och självklart kmr jag lägga in dom här, okej inte alla för det oorkar jag veeerkligen inte. Och jag tror inte ni vill kolla på alla dom ;) haha.

Förresten så har jag tvåå irriterande flugjävlar här.. Dom är på mig hela tiden :( jobbigt!


Nej nu får det faktiskt räcka med bilder för idag :D  kmr nog några fler imon ;) heheh!

mot nattas plaaace

Har precis gjort mig iordning lite, så jag ska strax gå till natta och tillbringa min kväll där ist för att ba sitta hemma och ruttna bort :D

Bjuder på några bilder sålänge ;)




dagens låt..

Haha vet att låten är gammal, men den är braa :)
 

åååh..

Asso gud vilken tråkig dag.. Jag vill bara gå och lägga mig i sängen igen och typ vakna upp imorgon ist! :) haha. Det hade vatt nått..

Nej men allvarligt, typ alla är upptagna idag :o  så ingen har tid att vara med mig :( haha, och det regnar så man kan ju inte typ precis ligga ute o steka!

aja, hörs senare idag! ^^


svar till min syster!

Sandra om klaaaar ;D:
asså är d där mina sängläder??????
då kan du gå i döööööö!!!!!!
dem får du inte haaaaaaaa!!!:
Hahaha, dina sängkläder?  nej dom är mina! du har aaaldrig ägt dom :)
och du har inte bott hemma på typ.. 6 år så, care? ;)
Men aja, puss på dig med syster ;) haha. Saknar dig.

bloggtorka.

Jag har bloggtorka och ingenting att skriva idag!  så vi hörs väl imon ist.

Säg till om det är nånting ni vill att jag ska skriva om ;)  behöver lite ideer :P

(y)

Nu kom jag precis hem från konsum ;)  var där med mamma och handlade lite mat till ikväll, det blir mexikansk lasagne :D 
så köpte jag också en tidning, som jag ska sätta mig och läsa lite i alldeles strax..

Och aaaaaaaaaj! nu brände jag min tumme på en glödlampa.. :(  Den gick sönder innan idag, men nu så funkade den igen och sen helt plötsligen slocknade den.. så jag trodde den satt lite löst, och skulle skruva åt den.. men det skulle jag tydligen inte ha gjort :( haha ajaj!  så typiskt mig!



klaaaar ;D

Sådär, nu har jag varit duktig och städat rummet lite ;)  har dammat, dammsugit och bäddat rent i sängen! Trodde typ jag skulle få en allergichock av allt damm elr nått.. haha, Inte okej!  menmen, nu är här rent som aldrig förr (a) hehe.

Så nu förtjänar jag en välbehövd dusch :D



En liten del av mitt rum!  mer får ni inte se ;)  jag har ju tex även en bokhylla,  ett skrivbord (med ingenting på)  ett annat litet bord..! hmm mja.. ;)  Bakom min soffa står även en till säng, som jag bara har slängt lite av mina saker på.. aja så nu vet ni lite hur mitt rum ser ut.


afrika? ;)

Godmorgon godmorgon! usch jag vaknade av en hemsk dröm innan. Jag och linda skulle åka utomlands på semester, men helt plötsligt när vi hoppade av flyget visste vi inte vart vi var :o  det visade sig att vi hade kommit till AFRIKA!  Så vi gick till nån kiosk där jag skulle låna en telefon, jag försökte prata engelska med snubben som jobbade där (och som en del vet så suger min engelska ;) )  när jag väl gick telefonen ringde jag hem till pappa och tvingade honom att hämta oss (a)  tyvärr vet jag inte om han gjorde det.. För jag vaknade av att jag låg o lipade! hahahaha helt sjukt :D

Men usch, nu kurrar verkligen min mage. Så jag ska upp o äta lite frukost nu!  sen ska jag försöka ta tummen ur röven och städa lite på mitt rum! det behövs verkligen.. hehe!


heh, cute ;)

Haha mja känner mig ju vääldigt söt i mina hörlurar ;)  inte!  fick dom faktiskt av tim, elr aa.. kanske fick låna dom av honom :P  jag vet inte..   Och på söndag kmr tim hem igen på tal om ingenting, aw! saknar honom redan.. <3

aaaja, godnatt sötnosar! sleep tight :D puss

bad boys


paaang ;)

Tjaaa ;)  nu är jag hemma igen. Och jag är verkligen sjukt mätt :o  typ sprängs vilken sekund som helst.. haha elr så farligt kanske det inte är.. 

Idag kom även lite av kläderna hem som jag beställde från hm förra veckan också.  Men tyvärr var tröjan förstor :( så det blev bara ett par trosor denna gången!  men jag tror det väntar 2 till tröjor på mig :) hihi.


håret + dagens outfit

Om typ en timme elr något ska vi till min syster och emil o grilla lite :) mums!   så jag var ju tvungen att göra mig lite iordning ;)


Ja såhär ser mitt hår ut nu ;)  syns kanske inte så mkt på bilden, menmen..




Jenasleggings- gina tricot
kavaj typ- vero moda
linne- gina tricot

Chansen finns ju dock att jag byter kläder en gång till innan vi åker :) haha..

Right now:


godnatt typ? :)

Hmm.. kanske snart dax att stänga av musiken som pumpar ut ur mina uunderbara hörlurar! haha ;)
elr kanske inte, jag kan nog ändå inte sova än.   Och jag har typ fått världens nackspärr elr nått sånt roligt nu också, för jag sitter på nått konstigt sett :P haha.

Hmm aja, har ingenting att skriva mer, vi hörs imorgon sötnosar, godnatt! puss


Denna låten har spelats ett antal x ggr ikväll :)

Lite nytt :)


Det blev lite inhandlat även idag. Hårfärg så jag kan slinga mitt hår igen (antagligen imorgon)  och body lotion med brun utan sol i! perfekt (y) jag som inte fått så mkt färg på kroppen i sommar :)

4 augusti

Heej på er ;)  nu är jag hemma efter att ha varit hos linda och även en runda på maxi med mamma och pappa!

Jag o linda var nere på stan en liten sväng innan också, gick i dom "alla" affärerna och kollade lite, sen blev det även en pizza på katrins (y)  Pappa hämtade mig sen när han slutade, sen hann jag inte vara hemma så många minuter innan vi åkte in till maxi ;)  pantade även några burkar + flaskor, aldrig fel med lite extra pengar ju? ;)

Aja whatever,  nu ska jag gå upp och äta lite!  Sen visar jag er det lilla jag handlade idag :D

Outfit today ;)


Såhär ser jag ut idag ;) haha.  Och nu sticker jag till linda, vi hörs ikväll antagligen :)  Have a nice day!

godmorgon..

Godmorgon på er! :) sovit gott?
Inatt hade jag jättesvårt för att somna, hade massa tankar som bara snurrade i huvudet hela tiden..  menmen, det är ingenting jag vill gå in på här!

Jag har iaf precis duschat ;)  så nu är det bara att börja fixa sig, så jag kan åka till linda sen nån gång :)  Vi hörs sen, antagligen innan jag åker! 

Godnatt

Hmm, bud på att snart försöka sova! Dock är jag ju typ inte trött :( heh. Men jag har ingenting att göra, och jag orkar inte heller starta någon film.  Jag somnade ju rätt sent inatt, typ lite efter 4..

Och imon ska jag vara med linda :) <3
Tim åker också även till tyskland imon, till wacken. Och jag är inte alls avensjuk.. inte alls ;)

Haha men aa, vi hörs imon iaf :) puss <3


dagens låt :)


3 augusti

Hej på er!  Jag hann tyvärr inte skriva mer igår innan jag stack till älsklingen,  men jag tror inte ni blev så sura ändå va..? haha :)   Men nu är jag iaf hemma!
Jag o tim har bara kollat på film både igår och idag, haha slappisar vi är ;)

Men nu ska jag gå upp o fika lite ;)  vi hörs senare!  puss


dagens outfit ;)


Tröja- lindex
jeans- vero moda


Några bilder från igår :)






Oj jag tog visst inte så många bilder. :o haha..
Elr har några till, men dom lägger jag inte upp ;)

2 augusti ;)

Hejhej, nu har jag precis ätit frukost. Ska snart börja platta håret och sånt där tråkigt ;) haha. Elr just idag är det tråkigt iaf :P  menmen, jag vill ju inte se ut som ett troll i huvet! haha.

Så fort jag gjort mig iordning kmr bilderna från igår :)

uups. ;)

Det blev lite ändrade planer ikväll, jag hade tänkt ha en liten lugn kväll ;) Men vid halv 8 ringde Erica och frågade om jag skulle komma på fest. Så det var ba att rota igenom garderoben lite snabbt, och börja göra mig iordning!

Så jag och nathalie åkte dit typ en halvtimme senare, det var faktiskt vääldigt kul :)  inte träffat typ allihopa på hela sommaren :o

Menmen, några bilder kmr imon! Jag ska snart sova, är sjuuukt trött.

  


smart -_-

Åh jag säger bara klant sara! hah.


1 augusti

Oj, helt sjukt att det redan är augusti? :o   tiden går verkligen fort, speciellt nu när det är lov.. :)

Det har blivit lite dålig update nu de senaste dagarna, jag har helt enkelt inte haft tid att skriva några inlägg.
Igår efter vi hade varit på kalas så åkte jag, tim, johanna, victor, mattias och carro på bilträff i karlskrona, och sen vidare ut till fur där det skulle vara race!  men de hann inte köra så mkt innan polisen kom :( haha.

Det var egentligen meningen att vi skulle åka till brunns terassen sen ist, men vi var för trötta så vi åkte hem ist :)  haha

Och nu har tim precis gått till mikael för de skulle spela in nån låt.. :) haha men aaaja. Detta blev ett vääldigt långt inlägg (a)

Haha älsklingen provade mina lacktights! xD <3

RSS 2.0