-


Look into your heart - you will find
There's nothin' there to hide
Take me as I am - take my life
I would give it all - I would sacrifice.


Bra dag!

Hej på er! Kom in för en stund sen, har legat ute och myst i värmen med massa musik! ;) Har även precis tagit mig en dusch, väntar nu på att maten ska bli klar. Och senare ikväll drar jag mig förhoppningsvis en runda till gymmet också! :)  Puss




Solsol strålande sol!

Medans jag lägger mig ute i solen en stund får ni lyssna på denna gamla klassiska sommarlåten! :D haha!

Sol & bad :)

Halloj. Började dagen idag med att åka in till stan en liten snabbrunda. Fick äntligen ett nytt minneskort till telefonen, Tack pappa!  Har varit utan i en månad för det andra gick sönder. Menmen, åkte iallafall hem till Sanne och Emil sen för lite sol och bad. Härligt! Dock slängde emil i mig i poolen med kläderna på! haha fyy :(

Aja, efter allt latande idag så pallrade vi oss även till gymmet! :)  Och snart får väl även jag försöka sova. Gonatt. Puss




Solning på G

Godmorgon! Tog en liten sovmorgon idag, så vaknade nyss. Det är underbart väder ute, så jag ska bara slänga i mig lite frukost och sen lägga mig ute i solstolen. Åååh det har jag längtat efter! ;) Så vi hörs senare. Puss

Dagens lilla shopping.


Tubtopp- h&m








Världens mysigaste tröja. - Fram


Och bak.


En dag i karlshamn!

Hej på er! Jag började denna veckan med att åka till karlshamn med Linda för lite shopping. Och det soligt och varmt även idag, wooho sommaren är här för att stanna nu kanske? ;)

Iallafall, kom hem för en stund sen, och har precis ätit en stor och fet middag :D Men nu ska jag städa mitt rum, behövs verkligen! Sen ska jag hoppa in i duschen. Puss


Just nu!

En tripp till öland!

Godkväll! ;) Idag har solen äääntligen hittat fram igen. Kanske det kan bli sommar på riktigt nu? :D Hope so!
Åkte till öland idag, hälsade på mamma och dom som varit där sen i fredags, haha! Och kollade även på när det var några stycken som körde gokart!

Men nu är äntligen mamma och pappa hemma igen och jag slipper sköta huset ;) Haha nejdå, jag har varit så duktig.!

Var även ute och gick med Natha en runda innan och pratade massa skit, men ska strax göra ett försök till att sova och imorgon åker jag en sväng till karlshamn med Linda! Puss


Bild i repris. Älskar dig syster! <3


Min midsommar!

Hej. hade ni en bra midsommar igår? :) Min kväll var helt okej!
Började med att sanne och emil kom hit och vi fixade lite, och jag o sanne gjorde oss iordning innan alla andra kom. Sen blev det lite mat + tårta. Lekar, jag har aldrig & sanning o konsekvens osv ;) Blev iallafall lugnt :) haha.

Och idag har vi bara haft en slappedag här hemma, jag, sanne, emil & julia har spelat lite spel och bara chillat ;)
Men nu bjuder jag på några bilder från igår! Puss


Förfix ;)







Hahah, snopp i magen!? ;o


















Midsommar! :)

Ha en trevlig midsommar allihopa! :D



23 juni

Halloj! tänkte bara göra en liten snabbuppdatering här. Var på gymmet innan med syster, efter det hängde jag med henne in till stan för att fixa lite grejer. Och nu har precis mamma och dom åkt iväg över midsommar, så strax kommer Tim hit hoppas jag, haha är hungrig och behöver mat nuuuu! ;)
Iallafall, midsommar imorgon. Vad har ni för planer? :D Här blir det iallafall fest. Puss

Godmorgon!

Godmorgon! Jag har precis gjort mig iordning lite, eller ska bara äta frukost också! ;)
När mamma börjar jobba så kör hon mig till Sanne, så ska vi och lelle handla lite mat och sånt till midsommar.
Sen får vi se vad jag gör av min dag! Men vi hörs iallafall nån gång när jag har tid ;) Puss

21 juni! :)

Hejsan. Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej. Vaknade upp bredvid älsklingen vid 9 imorse som en zombie ungefär! Men han skulle iväg, så jag gick också upp. Åkte då in till stan med mamma en liten sväng, sen efter det gymmet med sanne och julia! Efter det var jag och sanne duktiga igen och gick till vårdcentralen med casper!

Iallafall, har även färgat håret nu ikväll. Gjorde några blonda slingor. Men ni får se imorgon! :)

Förresten, grattis Nathalie på födelsedagen. Hoppas du har haft en toppendag :D <3



Haha natha i lördags (: söt cheeey!

19 juni

Hallå mina vänner!  Hoppas ni haft en bra helg. Min har varit helt okej. Igår på dan var jag mest hemma och gjorde inte så mycket, men senare på kvällen åkte jag till slättanäs och träffade några vänner, mööjs!

Och vet ni vad jag har gjort idag? Jag har varit på gymmet!!!! :D haha har inte varit där på typ över en månad tror jag? ;o Men idag skaffade även min syster gymkort! Woooho! så nu känner jag mig taggad igen ;) Haha får väl se hur länge det håller.. Ne skojar bara! eller?

Jaja, ska sitta här en stund till och nörda mig. Vi hörs imorgon. Godnatt <3




Chris Medina


17 juni

Halloj. Jag har haft en heldag med min syster! Eftersom det har varit så tråkigt väder har vi haft en liten bakdag ;) Gjorde både frallor och negerbollar! Sen var vi även ute och gick en runda, och självklart började det ösregna när vi var typ halvvägs. Kom iallafall hem som dränkta katter!
Och nu har jag precis gosat ner mig i min säng, hade tänkt att kolla på film innan jag ska sova, det får bli the last song :) Men godnatt på er! Puss

My look today.




Nytt nagellack! ;)

Glömde visa de här nagellacken jag köpte igår! ;) Ett ljuslila och ett baslack.


Im off!

Godmorgon.. eller nått sånt? Jag har iallafall precis gjort mig iordning. Sitter och väntar på att mamma ska köra till jobbet, så hon kan släppa av mig hos systeryster! :) Blir en lekdag där ;) haha!

Vi hade planerat att sola & bada i poolen.. men det verkar inte så lockande nu i detta vädret? Så vi får se!
Have a good day. Puss


Randigt

Nya bikinis!

16 juni

Halloj! usel uppdatering här. Men jag sov hos Tim 2 nätter istället. Så kom hem i förmiddas, Sen dess har jag varit en liten runda på stan med mamma och köpt lite nödvändigheter. Sen åkte jag till karlskrona med min syster & bror och åt på glassiären :) Mums!

Men nu ska jag föna mitt hår. Sen se om det finns nått kul att se på tvn ;) Puss

Saknade tjejer <3

Till timsi

Nu har jag precis hoppat ur min pjamas och klätt på mig. Strax kommer Tim och hämtar mig, så sover jag där inatt! :) Men ha en bra kväll. Puss

Jooordgubbe

Haha fattar inte ens varför jag lägger upp de här bilderna! xD  Men ibland får man väl bjuda lite på sig själv..


Regn regn regn..

Godmorgon! Usch vilket tråkigt väder det är idag. Har precis varit uppe och ätit frukost men nu bäddat ner mig i min säng igen. Jag som hade tänkt sola idag, men ikke!

Jaja, ska iallafall ligga här en stund till. Sen får jag väl försöka hitta på något. Kanske tvinga hit Tim eftersom han aldrig kom igår ;) haha.

Just nu.



Kalasdag! :)

Hej hopp! var inne i karlskrona en snabb runda, sen lagade jag och sanne mat + tårta. Har nog aldrig ätit goare! :D haha. Mormor & morfar o min morbror har även varit här.

Nu kom jag precis ur från duschen, ska nog måla mina naglar nu. Sen tror jag tim skulle komma hit! :)
Men vi hörs en annan vacker dag, slänger upp några bilder från idag. Pussss












Chilloutfit.


13 juni

Hallå allihopa! Nu har jag precis gjort mig iordning. Om ca en timme kommer min älskade syster och hämtar mig så ska vi åka in till karlskrona en liten runda och se om vi hittar någon present till mamma som fyller år idag! :)
Sen ska vi även baka tårta, haha får se hur det går :D

Men grattis mamma på födelsedagen, jag älskar dig! <3


Nytt från h&m


12 juni

Halloj! Hoppas ni haft en bra dag!?
Igår åkte jag på kalas för min farbror, sen efter 11 nån gång kom Tim och hämtade mig så sov han här. Har inte gjort så mycket idag, inte som är värt att skriva här iallafall. Får se vad jag gör av resten av kvällen! Puss

Student!

Här är några bilder från studenten igår. Tog dock inte så många, och bilderna blev kanske inte heller så bra.. haha :)


Först Johanna! :
 





Seeen Tim!









Stressigt osv. ;)

Hej! Har haft full upp de senaste dagarna. Så har inte haft tid att sitta vid en dator. Men det har antaligen inte ni heller haft?
Men vad har jag gjort sen dess då?  Hmm i torsdags.. Var i skolan bara en liten stund innan vi gick ut för sommarlov :D Efter det var det lådbilsrally. På kvällen åt vi kinamat här hemma, innan jag åkte till tim och sov där! Åkte hem rätt tidigt igår för att göra mig iordning innan jag först åkte in till stan för student för min kusin och direkt efter det vidare in till karlskrona och student för tim! En liten sammanfattning där ;)

Så var en stressig dag igår.. ;) Menmen, bra start på sommarlovet iallafall. Hade ju dock kunnat vara lite bättre väder!

Jag slänger in några bilder från lådbilsrallyt sålänge.





Betyg!

Det var någon som undrade för ett tag sen vad jag hade för betyg.  Så här har ni..

Engelska A- G
Matte A- G
Svenska A- G
Estetisk verksamhet- MVG

Arbetsmiljö och säkerhet- MVG
Arbetssätt och lärande- VG
Barn, kultur, fritid- VG
Fritidskunskap- MVG
Kommunikation- VG

Dock vet jag inte vad jag har i datakunskap, men jag tror G.

8 juuuuni

Halloj! idag var sista dagen innan sommarlovet! Vi gick till brunnsskogen och fikade lite och sen fick vi gå hem. Så har varit hemma ett tag nu. Måste dammsuga mitt rum. Sen ska jag försöka tvinga hit Tim eller nått.. ;)

Annars vet jag inte riktigt. Kan inte ta någon bild nu heller, kameran ligger fortfarande i mammas väska och min mobil kan jag inte heller fota med, dryygt! menmen ni klarar er :D  Puss

7 juni :)

Hej o hå, vilken dag det har varit! Hade friluftsdag i skolan idag ju. Gick 2 o en halv timme! jag trodde jag skulle dö vilken sekund som helst! Helt otroligt att jag lever :D haha. Sen var det iallafall hem och direkt hoppa in i duschen för att göra mig iordning och dra ner till brunnsparken och kolla på studentbalen! :)

K
lantig som jag är så glömde jag min kamera i mammas väska som inte var där jag var! Så tog inga bilder..

Men här är iallafall en kass bild som Sanne tog ;)  På min söta lilla kusin, och min älskling! :) Som också fyller år idag ;) <3

6 juni- sveriges nationaldag!

Hejsan hoppsan! Hoppas ni haft en bra dag i värmen ;) Jag har "firat" sveriges nationaldag genom att ligga och pressa i solen! Har fått en härlig röd bränna nu.. haha till och med mina fötter! Har inte hunnit göra så mycket idag, utan bara varit ute och njutit av värmen. Och eftersom det inte är någon big brother mer nu, så ska jag gå o lägga mig nu faktiskt. Ska tagga för skolan imon då vi ska gå en mil! Så vi hörs imorgon om jag lever :D Puss

5 juni

Godkväll! ;) Åkte till tim igårkväll istället, och sov där så har varit där hela dan idag också. Har kollat på bigbrother finalen nu igår, haha herregud vad nervös jag var! :p

Hoppades på både Martin och Simon, så för mig spelade det inte så stor roll! ;) Men kom på.. vad ska jag göra nu om kvällarna? Mitt liv är typ slut nu! haha..

Menmen, nu ska jag och min huvudvärk strax sova. Puss


En dagens

Glider runt i en jumpsuit här hemma idag! ;)





4 juni

Halloj! Även idag har det varit fint väder, så jag har legat ute och stekt fläsket i några timmar. Har nu även duschat + skrubbat kroppen, och gjort mig lite iordning nu. Haha eller aa, har plattat håret och klätt på mig! ;)

Tror timselimsan skulle komma hit sen, så det blir väl chillkväll eller nått! Ha en bra lördagkväll, puss.


Skön dag.

Har legat ute i typ 3 timmar nu och solat, och det syns.. Har fått typ världens fulaste bränna på magen! haha.
Har iallafall precis duschat nu, ska snart göra mig iordning och vänta på att pappa kommer hem så jag kan få mat, och sen nån gång kommer tim och hämtar mig så sover jag där inatt! :) Puss

Solning på g

Godmorgon, jag har precis vaknat. Skönt att sova ut lite.
Ska slänga i mig lite frukost nu, sen ut o lägga mig i solen en stund!




Liten årsresume av juni 2010

nSkolmiddagen i 9an. Minnesvärd kväll alltså! :)





Några dagar efter slutade vi äntligen 9an, högstadiet- Befrielse!

Malin, Nathalie & jag utanför kyrkan.

På kvällen var det fest hos Malin innan vi drog vidare till hallarna! ;)






Slutet av juni bar det av till gotland i 2 veckor.








Dagens!




Kör på långhelg!

Hallå sötnosar! 1 juni idag, helt sjukt :D Och nu har vi dessutom långhelg. :) Var en dryg dag i skolan idag, hade först en halvtimmes lektion, sen 2 o en halvtimmes hål innan svenskan där vi hade betygssamtal.
Jag har även hunnit med en snabbisrunda på stan med mamma, och fixat lite grejer. Funderar på att ta nått att äta nu, så hörs kanske lateeer! Puss

RSS 2.0