22 juli

Hej på er! Har precis lagt mig i sängen. Ska nog faktiskt snart försöka sova, haha kul såhär en fredagkväll. Men imorgon ringer klockan vid halv 8! Ska göra mig iordning lite snabbt sen packa det sista jag inte lagt ut i husvagnen idag. För imorgon rullar vi mot öland!

Så denna kvällen har jag haft lite egenkväll.. ;) Med dusch, hårinpackning, rakat benen, gjort ansiktsmask målat naglarna osv!

Men nej hörrni, vi får helt enkelt höras imorgon, antagligen ;) Puss & gonatt.





-

If the lies don't judge you, the truth will.

 


Ny sportbh!


ooonsdag

Hej. Nu har jag precis gjort mig iordning! Haha kanske lite sent menmen :D Har bara tagit det lugnt idag..
Vid halv 5 ska vi hem till mormor & morfar och äta. Efter det kommer tim hit. Mööjs!

Men nu ska jag plocka undan lite på mitt rum. Puss




19 juli- min namnsdag ;)

Hejsan hoppsan! Började dagen idag med en runda på gymmet med Sanne och julia. Efter det var jag bara hemma och duschade o gjorde mig iordning innan jag åkte hem till Johanna. Utnyttjade vädret idag och var ute hela dan :D Vi gick först en runda innan vi satte oss ute på katrins och åt lite mat. Efter det kollade vi runt lite i affärerna. Satte oss sen på bryggan en stund innan vi gick till brunnsparken! :) Myysdag! <3

Och nu har jag precis lagt mig i sängen och ska snart försöka sova. Hoppas att vädret blir lika bra imorgon också så man kan ligga ute o sola.. (: Menmen, Godnatt!








Några bilder från idag


Jag och syster visade våra byggkunskaper!


Och Casper blev imponerad! :D


Mamma köpte såpbubblor innan till Casper.. Men det var mest jag och sanne som blev roade med det..


Skulle gå en runda med mamma och pappa, men vi kom bara till kiosken, köpte mjukglass och gick hem igen! ;p

Nytt in! (:

Hittade lite småsaker innan på rean!






Mot karlskrona

Godmorgon! Idag var jag uppe redan strax efter 8. Haha har inte varit uppe så tidigt på hela lovet! Men jag har iallafall precis gjort mig iordning. Ska strax köra in till karlskrona för ett besök hos tandläkaren, sen blir det även lite shopping i detta tråkiga regnvädret! :)  Puss

Was it I?


Slappedag! :)

Hej! Idag har jag och tim slappat hela dagen. Gick upp typ vid halv 5! haha. Eller okej, jag var uppe o åt frukost o så, men sen gick ner o la mig i sängen igen och vi låg o kollade på film. Haha mys! ;)

Så jag har egentligen inte så mkt att skriva just nu! Men vi hörs senare. Puss

Hmm.. Blev kanske lite för mkt mat igår...?

Gymmet!

Hallåhallå!  Vaknade typ vid halv 12 idag. Så har ätit frukost och fixat lite här hemma nu.. Men nu ska jag strax till gymmet! Men vi hörs senare idag när jag har tid! ;) Puss

Lägger upp några bilder från igår på lille Casper! (:





Han blev lite ledsen när jag tog hans flugsmälla..


Men sen fick han tbx den och blev myycket gladare! ;) Slutet gott- allting gott!

14 juli

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott. Vilket jävla höstväder det är idag.. Regnet öööser ner osv..
Menmen, jag har iaf varit uppe sen liten innan 10, haha det var längesen jag var det nu på lovet.. :p Har precis fixat mig, Ska bara äta lite frukost och så också. Sen ska jag hem till Tim :)

Men ha en bra dag! Puss








13 juli

Halloj! imorse tog jag en sovmorgon till halv 12! haha skönt, sovit nästan tolv timmar inatt ;) Men det har iallafall varit skitväder idag, så jag och mamma har varit duktiga och bakat lite! en banan/chokladkaka och nougatkaka typ, mums!

Har även varit på kalas för min lille kusin som fyller 1 år idag! :) Annars har jag inte gjort allt för mycket ikväll, övervägde att gå till gymmet, men var så trött just då så stannade hemma i soffan :( haha ajabajja sara!
Menmen, mina små fossingar har fått sitta i fotbad ikväll också, + blivit filade ;) haha!

Men nu ska jag sluta skriva här! Vi hörs imorgon istället sötnosar! Puss & gonatt.


Babbel..

Hej! förlåt för sjukt dålig uppdatering. Men har varit upptagen hela helgen!
Tänkte bara berätta lite kortfattat om de senaste dagarna. I fredags åkte jag hem till Johanna och victor, vi chillade lite innan vi gjorde oss iordning då det senare kom några och festade. Vid typ halv 12 stack vi ner till stan, Var där nån timme innan jag mötte upp tim o vi gick hem o sov ;)

I lördags var det även då fest. Men gick ner till tosia lite tidigare och jag träffade massa vänner! :) Gick hem till tyo vid 2tiden eller nått tror jag. Och igår gick jag och Tim runt lite på marknaden och senare åkte vi och badade! Woopwoop första gången jag badade utomhus igår ;)

Hmm ja det var lite om min helg ;) Hände meer, men det orkar ja inte skriva här! :D
Och idag har jag även varit på gymmet, det behövdes verkligen efter denna helgen, då jag baara ätit onyttigt! haha. Puss


Fiix

Hej! jag håller på att göra mig iordning nu, Johanna kommer om en stund när hon har slutat jobbet. Då sticker vi hem till henne, och antagligen fixa oss lite till ;) Sen tror jag att vi ska gå ner till marknaden en stund, innan det blir fest! :) Hmm, planerna var så igår iallafall. Så vi får se vad som händer ikväll! :D

Men tror inte jag hinner uppdatera här mer idag, kanske inte heller imorgon! Men isåfall får ni ha en bra helg så ses vi kanske på tosia! :D Puss


Bilder från igår- Grönwall!












My day!

Hellu boys & girls. Började dagen idag med en runda på gymmet, ojoj så duktig jag är! Sen åkte jag iallafall hem till johanna och victor, och vi gick ner till brunnsparken för att lyssna lite på genrepet för diggiloo :) Haha fattiglappar som inte hade råd att gå in :D Såg iallafall en liten glimt av Di leva! Menmen, vi gav iallafall upp rätt fort och gick ner till stan och käkade istället!

Så kom hem för nån timme sen, och har placerat mig i sängen. Hade tänkt försöka somna i hyffsad tid idag för att vara utvilad till helgen ;)

Btw, var på brunnskvittret igår med mamma och pappa på allsång! haha. Där bland annat Nanne grönwall var med, haha wowow ;) Lägger upp några bilder på det snart!








5 juli

Hejsan svejsan! Haha jag vet inte riktigt var jag ska börja.. Men börjar med att säga att jag hade en bra kväll hos sanne igår, drack lite mojito, åt grönsaker typ haha, gjorde ansiktsmask och kollade på sunes sommar! :D Riktigt bra syskonkväll ;) Och idag har vi mest legat ute i solat och även badat i poolen :D

Men nu ska jag faktiskt sova! Godnatt, puss&kram

Bjuder på några bilder från igår och idag.




Haha ansiktsmask, inte svettiga! ;)










Myskväll! ;)

Halloj, är hemma från gymmet, har duschat, ätit, målat naglarna och fixat mig lite! haha håll igång! ;)
Strax ska jag åka hem till min älskade syster för lite myskväll med mojito,  film och lite annat :D Tycker jag låter som en perfekt start på denna veckan! Men vi hörs antagligen imorgon när jag kommit hem. Ha en bra kväll! Puss

Gymmet!

Godmorgon! jag har precis ätit lite frukost och klätt på mig o så. Om en stund kommer Sanne och hämtar mig så ska vi biffa oss lite på gymmet ;) Haha bra start på dagen!

Men vi hörs sen. Måste fixa lite saker innan hon kommer. Puss


3 juli

Heej! hur har er helg varit? Min har varit helt okej. Igår var jag som sagt på nostalgia med mamma & pappa. Haha kanske inte precis det roligaste jag varit på ;) Men efter jag kom hem därifrån stack jag, sanne och emil till gymmet en liten runda innan Tim, alle och lelle kom hem till oss och grillade.

Var en trevligt kväll igår ;) spelade bla kubb, nått annat spel, hade gräskrig osv..! haha. Och idag vaknade inte jag o Tim fören vid 1. Har mest bara tagit det lugnt, var hos micke en liten sväng nu ikväll bara men ;)

Så nu sitter jag här en liten stund innan det är dags att försöka nana ;) Puss



En kväll i storstan ;)

Halloj. Hoppas ni haft en bra kväll!  Här hemma åt vi pizza innan, sen drog jag, mamma & pappa in till stan. Skulle egentligen kollat på playtones, men det regnade så mkt så vi sket i det! haha istället åkte vi en runda till stan, det är ju nostaliga här imorgon så det var lite cruising.

Skulle egentligen sovit hos Tim inatt, men det blev ändrade planer så nu sitter jag hemma istället. Ska strax försöka sova, imorgon ska jag upp tidigt för att hänga med mamma o pappa till nostaligan om det inte regnar ;) Men gonatt på er, Puss.


Dagens!


1 juli.

Hejhopp! Allt bra med er?
Vad hände med det fina vädret? Inte ens en vecka har det varit fint, och i tidningen har det stått att det ska vara dåligt väder hela juli? ;o Det hoppas jag verkligen inte!

Aja, har inget vettigt att skriva just nu. TTYL






RSS 2.0