29 augusti

Halloj! Måndag idag, vilket betyder ny vecka! Hade det rätt lugnt idag i skolan.. Och när jag kom hem somnade jag i 2 timmar! Haha skolan tar på krafterna ;)

Nu har jag dock placerat mig framför tvn, och lär sitta här hela kvällen. Puss


Gårdagens shopping :)

Nu har jag sagt till mig själv att jag inte ska handla mer kläder denna månaden. Behöver spara lite pengar.. Så vi får väl se hur det går!






28 augusti

Halloj! allt bra med er? Idag tog jag en sovmorgon till halv 12. Det behövdes verkligen! Så nu har jag precis gjort mig lite iordning.

Hmm.. igår då..? Jag var ju i karlskrona med natha och malin. Hittade lite saker. Sen tåg vi tåget tillbaks till ronneby, och då gick jag hem till johanna. Tog det lite lugnt, och var även ute och gick en runda. Vid 8 åkte vi på bilträff, och sen vidare på race. Så var hemma vid halv 1 inatt ungefär!

Men nu ska jag städa lite på mitt rum. Puss


Karlskrona!

Godmorgon! Ingen sovmorgon för mig idag heller. Jag har precis gjort mig iordning, och strax ska jag åka in till karlskrona med natha och malin för lite shopping! Och sen ska jag hem till johanna! Så det blir en bra lördag:)

Puss
 

25 augusti- back to school

Hallå sötisar! allt bra med er?
Idag var jag tillbaka bakom skolbänkarna efter ett härligt sommarlov! Fick bara massa information idag, det mesta var dock typ sånt vi fick veta förra året! haha menmen.

Slutade vid halv 1, sen hängde jag med mamma och pappa o handlade o lite så. Invenstrerade även lite nya block och sånt!

Nytt in- jc

Hittade denna söta lilla toppen inne på jc igår!

 

Mot nathaliiiie

Godmorgon! idag är det sista dagen på sommarlovet.. Usch känns hemskt att säga det! :p
Iallafall, så måste ju utnyttja det på något sett.. Så vad passar inte bättre än att vara med nathalie? :D

Ska strax cykla till henne, och spendera dagen där! Puss


Mysdag

Hej, hoppas ni haft en bra dag? :) Det har iallafall jag haft!
Jag och johanna har bara myst runt, gått lite i affärerna, suttit ute o käkat, gjort lite "ärenden" , varit ute och gått en låång runda och haft massa girlgossips osv! Perfekt dag :)

Kom hem typ rund 11, och har suttit här sen dess. Får väl snart försöka sova så man vänjer sig lite iallafall till skolan börjar..

Men gonatt hörrni. Puss

23 augusti

Hej, idag har jag varit vaken tidigt.. Strax efter 8 trodde jag det var någon som skulle riva vårt hus.. Det bara dånade och fönstrerna vibrerade.. men när jag gick upp och kollade märkte jag att dom bara la ny asfalt utanför huset.. Sååå tidigt när jag försökte sova!!

Aja, har iallafall gjort mig iordning nu, och väntar på att johanna ska komma hit och hämta mig så åker vi hem till henne sen! :) Mööjs!

Men ha en bra dag, och njut av vädret riktigt ordentligt :D Puss


My room! :)

Anonym om Kalas på g:
kan du inte visa hur ditt rum ser ut? :)








22 augusti

Godmorgon! Måndag idag, ny vecka. Och denna veckan börjar skolan igen! woho..

Har iaf precis fixat mig lite, haha om man nu kan kalla det de.. har slängt på mig mjukiskläder, satt upp håret och sminkat mig lite.. haha!

Förresten, grattis till min pappa som fyller år idag :) Älskar dig pappsen, ha en bra dag! <3




Kalas på g

Tjenixen! Nu har jag precis gjort mig iordning lite. Om en stund kommer släkten hit på lite kalas :)
Har egentligen inte så mkt att skriva, skulle bara visa att jag lever, haha!

Så aa, ha en bra dag. Pusspuss


Nytt! :)

 




Dagens.




Liten utflykt

Halloj. Hur är det med er?

Bion igår var jättebra, fick verkligen försöka trycka tillbaka tårarna, även när det var som svårast! :p Rekommenderar iallafall att se den.

Idag då.. var uttråkad imorse så vi bestämde oss för att köra till karlshamn, blev dock ingen shopping fattiglapp som jag är. (eller okej, mamma köpte lite välbehövligt till mig, tack mammsen <3)

Körde iallafall till donken och köpte hamburgare och sen åkte vi vidare till nån hamn och lekte bergsklättrare där vi satt o fikade på ett berg. Myys!








Jag saknar dig

Tjenixen! Jag har precis fixat mig. Om en stund drar jag in till stan med Nathalie där det blir biomys! :D Ska se jag saknar dig. Tror faktiskt den är riktigt bra! :)

Efter bion blir det pizza, sen kommer tim hit också! perfekt fredag :)


Godmorgon fredag!

Godmorgon. Idag är jag vaken tidigt. Ska strax gå upp från sängen, känns dock inte så lockande! Vädret suger idag.. Menmen. Ska iväg på en liten roadtrip med min syster nu på dan. Sen ikväll blir det bio med nathalie! Suuper.

Men nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs senare idag. Puss


Schema

Nu har äntligen mitt schema kommit ut för höstterminen. Helt okej, förutom att måndagen och fredagen ser väl inte allt för rolig ut.. Menmen, jag ska inte klaga! Har inte haft såna sena dagar sen jag gick på högstadiet! :)

Bakdag!

Hej! sorry för riktigt dålig uppdatering. Men har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn, i förgår kväll åkte jag hem till Tim och sov där. Sen mötte jag upp linda en stund på stan när tim jobbade. Kom hem strax efter 9 igår.

Och idag kom min syster hem och väckte mig vid 10, haha! Cyklade till gymmet då. Och jag rekommenderar er att inte träna innan ni har ätit frukost! jag trodde jag skulle spy villken minut som helst :p

O jag o syster kom på idén att baka lussekatter idag också! haha goooott! Så har haft en riktig bakdag med lussekatter och kanelbullar!


16 augusti

Hej! idag har jag faktiskt varit rätt duktig. Har varit ute på en pw-runda (och fått världens skoskav! två blåsor på en lilltå och en på den andra, +på hälen, jag har ajaj!) Men jag har även dammsugit hela huset typ, skalat potatis och även klurat ut hur man startar diskmaskinen. Haha jag hoppas jag gjorde rätt iallafall.. Så nu borde mamma bli glad på mig :D 

Sen tror jag även min babee kommer hit när han slutat jobbet, hope so iallafall!



Till gymmet!

Halloj! Tog en sovmorgon idag och vaknade efter halv 12 nån gång. Har fixat lite här hemma nu, och ätit frukost, så nu väntar jag på att min syster ska komma hit så vi kan dra till gymmet!

13 augusti

Halloj! Lördag idag.. tror jag va? :D haha.. Vaknade faktiskt rätt tidigt idag, och vid halv 1 ungefär  var jag på gymmet med syster. Har sen inte hunnit så mkt mer, ätit lite och legat ute i solen en stund! underbart.

Nu hade jag dock tänkt att fixa lite i min garderob. Haha det är kaos på vissa hyllor, så får väl försöka vika lite fint ;) Rolig lördagseftermiddag va!  Och ikväll ska vi äta räkor, och vitlöksbröd o sånt, haha mums!


Kalmarshoppingen.












Rix fm festival

Ulrik Munther




Sanna Nielsen


Vincent






Nicke Borg






Erik Segerstedt

O så kom en surprise.. Mattias!




Erik Saade






Minisemester! :)

Hej, hur är det med er? :) Med mig är det toppen. Kom hem igårkväll efter 2 härliga dagar i kalmar :)
Onsdagen bestod mest av shopping. Och igår tog vi också en liten tur på stan, innan rix fm festivalen började! Det var hur bra som helst. Dock kom inte swingfly och inte heller Jay Smith!! :( Haha jag och johanna blev hur ledsna som helst.. Vi var där för att helst se honom :( Menmen, sånt är livet! och där fanns ju dock andra bra artister :)

Körde hem igårkväll när det var slut, så var hemma typ halv 12 igårkväll, och då kom tim hit och höll mig sällskap över natten!

Ska strax lägga upp några bilder från igår också.





9 augusti

Hejhej hallå. Hoppas ni haft en bra dag! Vaknade upp hemma hos min syster imorse, började dagen med scones! mums. Sen hämtade mamma och pappa oss så åkte vi en snabbis till börjes! och efter det var jag och sanne på gymmet. Skönt att vara baack again.

Annars ikväll har jag inte gjort så mycket, packat lite! för imorgon kör vi på en spontan minisemester till kalmar med johanna :) Imorgon blir det shopping och torsdag rix fm festival! :D Taggad!

Så vi hörs antagligen på torsdag igen! Puuuuuss



Nytt :)
























Biiildbomb- Öland




Första veckan var det inte så bra väder! Så det blev några utflykter! (:
























Natha kom och hälsade på en kväll också :)








Från vår husvagn.. helt okej ändå! ;)










8 augusti!

Hejsan hoppsan! Nu är helgen över och det är ny vecka! ;)
Har inte hunnit/orkat blogga i helgen, så tänkte ba berätta lite kortfattat.. I lördags efter jag gjort mig iordning och packat upp det sista så gick jag hem till Micke, där även tiim var! :D Saknat honom! <3

Sen gick jag hem o gjorde mig iordning lite snabbt, innan de kom o hämtade mig igen och vi åkte vidare för partaj! :) Trevlig kväll! så igår låg jag bara hemma och vilade typ hela dagen.

Och nu har jag iallafall precis duschat, och om en stund ska jag träffa nathalie! Försöker tvinga hit henne för jag inte orkar gå till henne ;) haha så vi får se!  Ska även lägga upp några bilder från öland strac också! Puss

I'm alive!

Yeees ni behöver inte vara oroliga.. jag leeever!
Har haft två härliga veckor på öland och har helt enkelt skitit i att blogga för att njuta så mkt som möjligt av tiden där! ;)

Första veckan hade vi inte så jättebra väder, men det var perfekt för massa utflykter! :) Så har varit på några olika ställen, bland annat en dag så åkte jag, sanne och julia över till kalmar för lite shopping!

Men denna veckan har det varit riktigt sommarväder, så vi har legat och stekt hela dagarna och även badat! Det var perfekt, vi hade husvagnarna precis vid stranden så vi kunde ligga där istället för att trängas på playan! ;)

Men aja, har iallafall precis lagt mig i sängen nu! Sooom jag saknat den! så ska bara ligga här och mysa nu :D Godnatt. Puss


Ölandsbron, woho..


RSS 2.0