..

Orkar inte blogga mer ikväll, är på dåligt humör osv..
vi hörs imorgon, och då är det freeedag :)

SUCK

Haha jag har lite svårt att koncentrera mig på mina läxor som jag måste göra! xD
fastnar hela tiden med blicken på datorn istället, men nu är jag iaf snart klar med plugget, har bara några frågor till. ;)  härligt.  borde egentligen börja skriva på min svenskaberättelse, men vi får se hur det blir med det..

30 september.

Tjatja, är hemma efter en tråkig dag i skolan. elr aa.. inte jättetråkig men..  hade först matte, blev kanske inte så mkt gjort där, efter det svenska, där skulle vi läsa. så blev inte så mkt gjort där heller! hahah.
sen hade vi datakunskap, och vi hade prov :o  bra att man visste det o så ;)  whatevr, gick kanske bra ändå.

Men nu ska ja plugga lite. hörs


tv/ räkkväll x)

Hej. Nu har jag lagt mig i sängen och ska snart sova.  behöver min skönhetssömn ;)
Ikväll har jag kollat på tv, som typ alltid, haha. Men vi har även ätit räkor och sånt här hemma, tyckte minsann jag var rätt duktig på att skala dom. Men när det bara var några stycken kvar tröttnade jag och började rota efter hjärtat och hjärnan och sånt mysigt på de istället! hahahaha.. jag är inte alltid så normal.

men nu ska jag sova, och drömmar om räkhjärnor!  Pusspuss


de är ju faktiskt rätt söta?..

blekt hår? =)

Kolla mitt hår, det har faktiskt blivit lite ljusare sen jag färgade det :D elr det kanske bara är på denna bilden det ser ut som det?  fast nej jag det är faktiskt lite ljusare, tänk att det kan bli så på bara typ 2 veckor :)

Äntligen (;

Sådär nu är jag klar med mitt plugg för idag.. kunde dock inte göra min datakunskap eftersom det ska skrivas i word och jag har inte det :( bajs..

Och nu ska jag plocka undan lite på mitt rum, samt dammsuga! behövs verkligen. Sen ska jag hoppa in i duschen, och efter det ska jag nog måla naglarna, om jag orkar ;) puss


outfit 2day



29 september

hej allihop :)  nu är jag hemma efter ännu en skoldag!  hände inte något speciellt idag.. hade den första lektionen inställd, så började tjugo i 12! jippie, hade kunnat sova mer än en timme längre, menmen :)

nu ska jag strax gå upp och äta någonting, sen ska jag plugga.. inte så kul precis, men whatever vi brukar inte ha läxor typ så ;)
TTYL

28 september

Hejhej :)  det har varit lite dött här,  för igår var jag hos johanna, sen direkt när jag kom hem så kom tim o sov hos miiig =)

och aa, idag avr jag ju i skolan, hade orientering sista lektionen,  det gick faktiskr rätt bra till vi kom te den sista.. då gick vi vilse.. hahah!

tim hängde med mig hem efter skolan, jag duschade sen typ direkt efter kom hans syster och hämtade oss ;)
menmen, nu ska vi strax kolla på idol sen ska jag hem!  puss

i skolan

Hej, sitter i skolan och glor..  halva klassen har lektion, men inte jag..
jag ska faktiskt snart gå och hämta mina engelskaböcker, eftersom jag fick reda imorse på att vi har typ 40 glosor till imon! haha härligt (y)

jag är också huuungrig, men orkar inte gå och köpa nån macka i cafeterian ;) så men aa.. vi hörs sen, puss

Irene huss

Sitter och kollar på tv nu, irene huss!  och efter det är slut ska jag sova :D är trött.. hehe.

eh datorn hade nått ryck innan, den bara dog och ville inte starta. men sen gjorde nån återställning så nu funkar den igen ;)

Aja, nu ska jag fortsätta kolla på tvn, skriver här imon när jag kmr hem, ska vara med johanna en stund efter skolan o så :) puss

gårdagens shopping!


Tröja- h&m


Leggings- gina tricot


Myrrolja & nagellack- cubus


Hårborste- h&m

booring

Hejhej, jag är fortfarande hemma hos tim. Har försökt fördriva tiden nu i typ treeee timmar!! för han är ute o tvättar bilen/bilarna..  att det kan ta så lång tid..  och jag orkar inte gå ut till han heller (a) menmen..  hörs sen när jag är hemma =)  puss

25 september

Nuu är jag hemma efter att ha varit både i karlskrona några timmar, och även varit hos linda + en liten sväng nere på stan ;)

Har faktiskt även hunnit duscha av mig nu när jag kom hem o bytt kläder o så..   o när pappa kommer hem kör han mig till tim, så sover jag där inatt :) 

ska även försöka hinna visa vad jag köpte idag också, annars gör jag det imon.



Hade detta på mig idag!


till karlskrona =)

Godmorgon, jag är redan vaken och har gjort mig iordning!  om en stund åker jag och pappa o hämtar linda, så lämnar han oss i karlskrona :D
Får väl hoppas jag kommer hem med nånting sen iaf ;)  får inte handla upp alla pengarna, de ska ju faktiskt räcka en hel månad! haha jobbigt..

menmen, har inte tid att sitta här mer nu.  pusspuss


tråkig fredag.

Nej nu ger jag snart upp denna kvällen! :p  det händer ingenting,  så jag ska nog snart starta en film elr bara försöka somna direkt!  har ändå inga bra filmer o jag ska upp rätt tidigt imon såå, ska till karlskrona med lindababe, så då blir jag på bättre humör :D

för denna kvällen suger nu allvarligt talat, Godnatt. <3

19:38

Nu har vi precis ätit lite tacos här hemma :)  mums. Och om typ en halvtimme är det idol, och det ska jag såklart kolla på ;)  men innan dess ska jag tvätta mitt hår och lite så.

jag har inga nya bilder, dfr jag slänger upp massa gamla bilder ist! haha men ni får klara er med det sålänge!


freeeedag..

.. och äntligen helg :D haha inte för det varit så jobbigt i skolan denna veckan ;)  har varit där 2 dagar! haha.
Vaknade iaf upp bredvid älsklingen imorse, riktigt jobbigt var det att gå upp för jag var så trött! haha och eftersom han den fuskisen fick ligga kvar för han var ledig idag..  haha menmen.

Nu är jag iaf hemma, så får vi se vad som händer sen resten av dan :) puss


ny kategori! :)




 

3 snygga jackor att ha nu i höst :)  jag hade inte tackat nej till att ha någon av dom.
vad tkr ni, hot or not?

haha cute.


..

"Du är min bästavän, jag kommer alltid finnas här för dig, älskar dig"

Glömmer aldrig dom orden du sa till mig.. Du var verkligen äkta!
jag behöver dig, inte bara där uppe i himlen utan även här nere på jorden, jag vill kunna prata med dig, skratta med dig, ja allt som vi gjorde då.
Älskar dig, och saknar dig Hampus<3



torsdag- a new day

Godmorgon! :) (haha känns som jag alltid börjar mitt första inlägg varje dag med det)
Var ju inte i skolan idag heller,  så nu vet jag inte vad jag ska göra idag med tanke på att jag får ju typ inte gå ut? :o haha. Men jag ska nog försöka tvinga mamma att vi ska till banken iaf, tror jag ;)

seeen får vi se vad som händer :D  aja, ska klä på mig o lite sånt nu. puss

tv-nisse

Har suttit framför tvn hela kvällen, det har ju varit bra program efter program hela tiden ;) haha! :)  först idol, berg flyttar in, varuhuset tror jag det hetter? och kungarna av tylösand!

men nu ska jag snart sova, ska dock inte till skolan imon heller. Det är inte så stor mening, har bara matte på morgonen sen slutar vi. Och då är det ju bättre att jag är hemma och frisknar till ännu mer? :D

men sov gott sötnosar<3


duschen väntar

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite!  det behövs verkligen ;)  jag känner mig så äcklig när jag bara går hemma hela dagen, och typ är sjuk.

Sen blir det iaf bara tv heeela kvällen typ.



<3


foundation?

Nu när jag får mina pengar i veckan måste jag köpa mig en ny foundation, har varit utan det i ca 1 månad!

Någon som har förslag på någon billig & bra? :)  säg gärna till isf


har använt denna de senaste gångerna.

sjuuuuk.

Godmorgon!  jag antar att de flesta är i skolan nu? :D
men inte jag, stannade hemma idag.. Orkade verkligen inte dra mig till skolan..  låg i sängen hela kvällen igår typ halvt död, hehe!  hatar att vara förkyld :(  o jag som alltid brukar få den turen att bli det också.

ska strax gå upp o se om vi har nått gott jag kan trycka i mig till frukost ;)

svar på kommentar!

sin favoritsyster. ;) om KLADDKAKA :D:
hur gick det me de där att vara nyttig? :P <3

Hehe jodå, jag har ju väääldigt svårt att hålla mig borta från allt onyttigt, som du vet ;)
men jag har fortfarande inte ätit en godisbit, och kmr inte göra det heller.. åtminstone inte förens slutet av nästa månad!

dock har jag ju ätit några kakor, hehe! svårt att låta bli likson.  Men det har ändå inte blivit så mkt (kan bero på att vi inte haft det hemma på ett tag ;))

Försöker sakta men säkert sluta med det, kan ju dock sluta hur som helst! :) haha. Sånt man märker.

Aja, puss på dig syster :D<3

FILM

Nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på film o tycka allmänt synd om mig själv för jag typ är sjuk!


Det får bli remember me :D

21 september

Hej på er, har ni haft en bra dag i skolan? :)
min har väl varit sådär, den var jättedryg idag, hehe.  Hade först engelska på morgonen, matte, engelska igen då vi hade prov! sen idrott.  Har också blivit jätteförkyld idag :(  det gillas verkligen inte!

Haha jag måste bara berätta om vad som hände på bussen innan.. Det kom en gubbe och satte sig o började prata med mig, natta & sarah. Så helt plötsligt frågar han mig ba:
-Du kmr inte härifrån va?
- jooo?
- Kmr du verkligen från sverige?
- Haha ja?
- Okej, jag trodde inte det eftersom du är mörk..

Haha liksom hallå?  undra om han aldrig hört talas om att man kan färga håret!?


drar mig mot sängen!

Haha det har varit kass uppdatering här idag.. men jag har varken haft någon lust till det, elr haft nått vettigt att skriva om. mja så kan det va ibland ;)  Ni överlever ändå.

Förresten, nu har jag inte längre sovmorgon på tisdagar :( istället ska jag ha specialengelska på morgonen.. wooho kul.. :D  haha kanske inte, men jag får väl offra mig så jag förhoppningsvis får godkänt i engelska! hehe.

Whatever, nu ska jag snart sova!  Godnatt <3


KLADDKAKA :D

Kul väder det är ute asso :D  elr inte..
jag har precis bakat kladdkaka, så den ska typ jag och tim sitta och smaska på framför en film? :)  Det låter bra.


leeedig :D

Godmorgon sötnosar!  nu är jag pigg och vaken.  Så skönt att vara ledig idag :D love it!
så jag funderar lite på vad jag ska göra, plugga måste jag göra lite iaf! eftersom det inte blev så mkt till plugg igår (a)  Palla att vår lärare lägger provet direkt efter en studiedag när vi hade kunnat ha det på onsdag ist? typiskt henne. Menmen, inget att göra åt :)

Nu ska jag kolla lite bloggar, äta frukost, duscha o göra mig iordning lite :) pusspuss

snart.. sovdax

Ligger här nerbäddat i sängen, med tim brevid mig som ligger och snarkar..  har ju studiedag imon, men dock så har inte Tim det, så jag lär ju vakna imon när hans klocka ringer :(

Och detta j*vla prat om politk hela tiden, överallt! okej det kanske inte är så konstigt, men för mig som är totalt ointresserad av det där blir det rätt jobbigt.

Aja tänker inte skriva mina åsikter om det där, eftersom jag inte är så påläst om det där ;)  så istället säger jag godnatt, vi hörs imorgon nån gång. puss <3

lite bilder från igår ;)

Haha jag var verkligen flitig med kameran igår!  eller inte :(






black & white



Dubbelhakan <3 haha ibland får man lov att bjuda på sig själv..


plugg..

Usch nu måste jag plugga engelska en liten stund.. kul? haha nej verkligen inte!
men tror iaf inte det är överdrivet mkt vi ska kunna till provet på tisdag.. men ändå!

Aja, TTYL


några dopbilder


Haha jag och tim innan vi åkte!





lite update!

Hej alla söta <3

Har varit lite dött här.. men nu kommer en liten uppdatering om igår!
Var på dop för min kusin, efter det vare "dopkalas" så åkte hem därifrån vid 6 ungefär,  så då började jag göra mig iordning lite igen,  så åkte jag till erica på fest! :)   jättekul var det verkligen :D  får göras om! ^^
Pappa kom och hämta mig, natta och sarah lite efter 2 och jag somnade direkt i sängen! haha.


Och idag har jag bara sovit typ.. haha gjorde mig precis iordning..  så får se vad som händer sen!

löördag

Godmorgon på er! :)  jag fattar inte varför jag redan är vaken, ja som ville sova länge idag.. 
har varit vaken sen 8 ungefär, och jag är redan trött men kan inte somna om. ;p

whatever, vad är mina planer för idag då?  jo jag har lite inplanerat
- göra mig iordning
- dop för min kusin
- hem o göra nått
- ikväll blire paaarty! :D


några muppbilder från idag!





sovdags?

Nej jag kan inte sova än..  jag vaknade ju nyss! haha, jag kunde inte låta bli att låta ögonen vila liite innan när jag och tim kollade på film! så nu har jag typ precis vaknat upp igen, och tim lägger väl snart och snarkar här brevid mig! ;)

resultatet av mitt hår! ;)

Haha jag vet inte om jag kan kalla det här ljusbrunt hår? ;)  det är nästintill svart..  menmen. Det kanske bleks om ett tag? ;)

randome pics + dagens outfit



17 september

Hellu.. äntligen fredag och jag är hemma nu :)  var i skolan till 2, sen gick jag hem till johanna och hon färgade mitt hår :) så nu är jag inte längre blond.. utan brunett!
Och om en stund kommer nathalie hit och håller mig lite sällskap, sen lite senare kommer även tim :)

dagens


Haha jag behöver verkligen tvätta min spegel!

Iaf, hade på mig en mysig tröja idag från h&m, och svarta jeanstights från vero moda.

hemma igen :)

Jag var visst iväg lite längre än vad jag hade tänkt från början! (a) 
Tog bussen till stan vid halv 4 och mötte upp linda, så gick vi runt lite och så åt vi även mat, & jag köpte hårfärg :) det blev brunt!  så ska förhoppningsvis färga det nu nån dag!

Sen gick vi förbi körskolan, och där satt lille tim ^^   så gick in där en stund innan jag följde linda hem, sen åkte jag med Tim hem till honom! :)  Och aa nu är jag hemma!  hoppas ni inte saknat mig allt för mkt under dagen ;)



:)

Hejhej, är hemma från skolan nu!  men om en stund ska jag antagligen in till stan igen och träffa linda en stund :)
hon slutade mkt senare än mig.. dfr jag åkte hem sålänge :)  orkade liksom inte sitta i skolan i lite mer än 1 o en halvtimme ;)  menmen..  pusspåer

in da schoool ;)

chacha bloggen! ;)
har precis haft matteprov. Mvg dirr! :D  vet dock inte när jag börjar nu, typ om en timme elr nått tror jag!? :)

Så jag ska strax gå o köpa en fralla för jag är huuungirg! xD  så vi hörs sen nån gång.. pusspuss

nu sängen! (y)

Hej gullungar.
har haft en liten myskväll här hemma ikväll  ;)  har kollat på idol, och ätit massa fruktsallad med glass!  love it.

Imon är det då torsdag.. och vi har matteprov!  o jag är så duktig att jag inte ens öppnat boken idag :p  tur iaf att jag pluggade lite igår. Hur somhelst, efter skolan ska jag vara med linda iaf :) 

Godnatt på er, puss&kram ♥


Haha nån bild från skolmiddagen i 9an. O jag är sååå söt med röda ögon :o

inget mer godis..

Okej väldigt länge har jag tänkt på att jag ska försöka börja bli lite nyttigare.. Dvs inte äta så mkt godis, chips kakor osv..
Och nu har jag bestämt mig att jag ska börja med att inte äta godis nu på en månad!  jag hoppas verkligen jag klarar det.. det kmr dock bli svårt utan min älskade choklad som jag typ är beroende av :(

FÄÄÄRDIGT ;D

Före:






Den här lilla söta högen har jag inte längre kvar nu i garderoben, det blev faktiskt en hel del trots allt :)  men det känns fortfarande som att jag har lika mycket kläder kvar ;p

Efter:

Orkar inte visa det andra för der ser ungefär ut som innan ;)

garderobsrensning :P

Nej nu är jag trött på att man inte alltid kan hänga in alla kläderna i garderoben pga det är fullt!
så nu ska jag äntligen ta tummen ur röven och rensa ut lite. Har tänkt på det i en evighet nu, och aa plötsligt händer det :D

nymålade naglar! haha :)






hoooome :)

Nu är jag äntligen hemma efter en friluftsdag med klassen osv.. :)  Var väl faktiskt helt okej, bättre än lektioner iaf ;)  men nu ska jag strax hoppa in i duschen och försöka få lite värme om fötterna, efter att ha gått runt med plaskblöta strumpor och skor hela dagen!
haha ett tips till er: Ha inte vanliga tygskor om ni ska vara ute på friluftsdagar osv om det är blött ute/regnar! ;)

:)

Imorgon börjar vi klockan 9 i brunnsparken, ska ha friluftsdag och leka massa lekar hela dagen.. woooho :D  Sen ska det nog typ regna också, vilket gör det hela ännu lite bättre ;)
haha menmen, jag ska inte klaga :)  det kanske blir kul!  I dont know.

Men vi höres imon om jag har överlevt dagen vill säga :D  puss


hiss & diss


1. Skolan
Okej jag ska inte påstå att jag älskar skolan! men det är mycker roligare nu än i högstadiet. Där var typ varje dag en plåga att gå till skolan.. för jag tyckte inte om en enda lektion! men nu är det faktiskt helt okej :)

2. Att jag snart ska göra iordning på mitt rum
Wooho.. ja snart ska jag börja göra om lite på mitt rum! :)  jag har väntat på det i flera månader.
Jag ska äntligen få lite färg på väggarna (vit)  men bättre än dessa furuväggarna, o så lite andra nya saker. Förhoppningsvis blir detta nästa månad någon gång :)

3. Mysiga höstkläder
Ja det är väl lite mysigt nu när hösten börjar komma, och bara krypa ner i stora tröjor och halsduk!? :)
många föredrar mycket hellre sommaren, men jag tycker faktiskt om denna årstiden också.. ibland!  om jag slipper gå ute ;)


1. Bloggtorka
Haha jag har ofta dagar då jag har riktig bloggtorka..  jag kommer verkligen inte på någonting att skriva då.. Och inte gör det bättre genom att min statistik här på bloggen är typ sämst då också :p

2. Regn!
Det är det värsta med hösten. Det regnar i princip varje dag.. Och då vill jag verkligen inte vara ute!
mitt hår tål inte fukt/vatten.. de blir oftast helt cp då :p  Föredrar då hellre att sitta inne framför en bra film elr liknande!


dränkt katt!?

Haha jag såg ut som en dränkt katt innan när jag kom hem från skolan!
men jag fick faktiskt lockar i håret, som ser rätt okej ut? :)  dock fick jag typ bara på ena sidan.. haha menmen!  annars när mitt hår blir blött brukar det ba stå typ rätt ut med en halv lock typ..





14 september

Heej på er! har ni haft en bra dag?
det är ju inte precis kul väder ute, gick till bussen imorse i regnet.. sen hade vi även idrott i regnet!!  haha fy så kallt det var.  Menmen, jag har iaf överlevt dagen!  Har dock inga planer för resten utav dagen.. så vi får väl se vad som händer :)  pusspuss

godnatt babes.

Oj vad jag har varit "duktig" nu ikväll.. har tryckt i mig typ en halv kladdkaka!  haha det är väl inget ovanligt, men det är inte okej. :p 
Jag vet inte hur många gånger jag har önskat att jag var en sån som knappt tkr om godis, kakor osv. Men tyvärr Äääälskar jag det och får aldrig nog ;)  aja nog pratat om det!

Ska nog kanske snart sova,  behöver ju min skönhetssömn ;)  puss på er!


babybagare? ;o

Haha vi satt här hemma innan och kollade igenom lite bebiskläder till min syster!
hittade då min underbart söta mössa jag hade när jag var liten ;)  vad tycks?  ska jag börja använda den här igen? ;)
nej men, asso antingen hade jag vääldigt stort huve när jag var liten elr så var denna mössan antagligen för stor för mig då? :o hahah

dagens sara! ;)



Transparent skjorta- hm
jeansleggings- gina tricot
halsduk- vero moda

låt :)


just nu:

Sitter med min grymt roliga matte, sen ska jag göra engelska. Åh älskar det här! <3 -.-

the school.

hellu boys & girls.  Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen, så jag har precis suttit o kollat igenom lite bloggar o så ;)  Skolan idag var väl helt okej, måste bara säga att jag tyckte det var gryyymt mycket jobbigare med skolan i högstadiet än nu.

Aja, ska försöka hitta nått att äta nu. Sen ska jag försöka tvinga hit tim, haha wish me good luck? ;)

12 september

Hej på er!  har inte orkat blogga idag ;) elr aa.. har typ inte varit hemma heller. Kom hem från tim vid 7 ungefär. Sen har jag duschat, kollat på tv och så!

Och aa måste ba säga om när jag duschade innan..  jag stod där med schampo och sånt i huvet så såg jag en stoor fet spindel i taket!! :o   så jag fick ba slänga på mig en handduk o skrika efter pappa så kom han o räddade mig.. haha jag trodde jag skulle dö :p


hahaha röda ögon <3 :P  men jag orkar inte redigera.


Hos tim :)

hej hopp. Åkte hem till tim innan :)  är dock fortfarande här ;)
ska nog även sova här inatt!  hörs senare elr imorgon <3

lite nya kläder :)




2 halsdukar ;)

fredag :)

Det blev lite ändrade planer på min kväll ;)  jag skulle egentligen vara hemma typ hela kvällen, så jag kollade på idol och så ;)  men sen typ vid 10 körde min älskade lilla syster in mig till ronneby, där tim var på fest! :) trevligt.

Så nu är jag typ precis hemkommen, funderar på att sova lite snart.. låter ju inte som en allt för dum ide asso :D


dålig/bra låt ;)


Haha det är inte riktigt min musiksmak.. men den här låten tkr jag faktiskt är rätt bra :o ;)

7 månader.. :)

Jag älskar dig!
mer än ord kan beskriva <3


10 september :)

Håhå äntligen fredag! "tack gode gud" :) haha.  Hade ett prov idag i arl, det gick nog iaf bra hoppas jag.  Har annars inte hänt så mkt i skolan idag.. Elr jo förresten.. 3orna hade spexfoto idag, och bf var pirater och jag blev fångad där :( haha snyft!
Lite senare ikväll ska jag iaf antagligen hem till natta! myspys ;)

idol

Wiho nu ska jag strax kolla på idol!
Och kommer ni ihåg det här från förra året? ;)  hahah det är fortfarande lika roligt, men asso allvarligt, stackars människa.. ;)

plugg.

Nu ska jag krypa ner i sängen och plugga lite!  Har prov imon i ARL.. tror jag det heter? :)
jag kan dock redan det mesta, så ska typ ba kolla igenom det nu.  Aaaa tänkte om nån ville veta (y)

:):):):)

Så nu ikväll har jag varit duktig, har gjort klart min läxa som jag har till fredag. Har typ ett "prov" /läxförhör. Så nu kan jag typ det, greeeat :D  har även kollat på idol och så.

Och nu ska jag strax stänga av datorn, orkar inte sitta här mer.  godnatt <3


Haha min choklad som hade smält inatt.. och sen klabbat ihop sig. :P


nya armband

Jag beställde några armband för rätt längesen.. hade faktiskt helt glömt bort det! (a)
men idag kom dom,  och det är ju aldrig fel med lite nytt ;)  elr vad säger ni?


Haha jag orkade inte ta en bild när de satt på.. ni får kanske se det en annan dag ;)


dagens outfit ;)


Orkade inte rota igenom garderoben imorse så jag slängde på mig den nya tröjan från veromoda,  och jeansen är också därifrån! ;)

8 september.

Chacha, im home bitches!  haha skämt o sido, men whatever :)  ni gillar't.
Var ju med sanna en stund efter skolan! nice.   Eh ja, gick runt lite o sådär, haha.

Och sen nu vid halv 4 tog jag bussen hem! så har varit hemma en liten stund nu iaf,  funderar på att göra lite läxa nu!


Bjuder på nån radom bild från i somras.


natti

Nu ska jag strax krypa ihop i sängen och nana! Har lite sovmorgon imon, så det är nice!
o efter skolan så ska jag vara med saaaanna :)   så hörs imon någon gång sötnosar, godnatt <3

nytt i garderoben ;)

En "basketjacka", den ser dock bättre ut irl än på bilden ;)  och den är mörkblå, inte svart.


7 september..

Hej på er!  först vill jag bara säga att jag vet att min blogg har verkligen blivit jäääättetråkig! xD  men jag går faktiskt i skolan på dagarna, sen försöker jag ha ett liv efter skolan också.. right!? :)

Så då var det färdigt, dax för min dag! slutade skolan lite innan halv 3 elr nått, hade idrott sista lektionen. Sprang elljusspåret.. 2 varv!!! :o  okej jag sprang dock inte så mkt men whatever ;)
Sen gick jag och nathalie ner på stan en runda.  Sen hann jag inte ens vara hemma i 5 min innan tim frågade om jag skulle med hem till honom.. så jag åkte dit!


Underbara natta :)<3

6 september

Hejhej,  jag börjar detta inlägget med att ge tummen ner för vårt skolfoto vi hade idag!  jag gjorde någon jävla mongomin :( haha..  det ända som var lite + var att jag för en gångs skull fick stå upp och inte sitta ner ;)
Hur somhelst, när jag slutade väntade jag på johanna i en timme, lagom drygt sådär xD  sen gick vi hem till henne,  gick och åt lite mat osv..

godnatt typ?

Okej detta blir sista inlägget idag, för jag är sjukt trött och klockan är bara 9 :o  haha stört!  Tycker helgerna kan vara lite längre, med tanke på att man hinner ju inte vila upp sig innan skolan börjar igen :( 

Och på tal om skolan, imorgon ska vi ta klassfoto! Usch och fy, det gillar jag verkligen inte. Jag lovar jag har aldrig, och då menar jag aaldrig sett normal ut på ett sånt foto. Jag ser typ alltid arg ut, eller allmänt efterbliven! hahah aja.

Godnatt på er sötnosar. puss


Såhär mongo kanske jag ser ut imon? ;)

5 september

Hej på er! nu har tim åkt hem o jag har duschat o så ;)  så nu känner jag mig lite fräsh igen haha.
har inte gjort allt för mkt idag.. hmm känns lite ovanligt det där asso ;) haha eller inte.. menmen.  Tim var och klippte sig innan, haha där var en sak iallafall ;)

whatever, nu ska inte jag sitta här o babbla mer om sånt tråkigt!


;)


update :)

Heeej, sorry för det varit så dött här de senaste dagarna. Men jag har inte orkat sitta vid datorn eftersom jag varit med tim! men nu ligger han iaf här och sover bredvid mig ;)

Aa orkar inte berätta allting vi har gjort.. inte för vi gjort så överdrivet mkt men ;)  i fredags var vi iaf borta hos kim och kollade på film o så.  Och igår så var tim ute typ halva dan och fixade med hans bil.. trodde typ jag skulle dö av tråkighet! haha. Sen på kvällen åkte vi hem hit. och aa.. det är typ ett under att jag är vaken :o haha menmen!

stress ;)

Har egentligen inte tid att skriva här nu.. men ba för att visa att jag lever. Tim kommer alldeles strax och hämtar mig!  ska hem till honom, sover där inatt också :)  Men vi hörs nån gång i framtiden ;) puss

Hos tim :)

Är hemma hos tim nu, men just för tillfället är han nere och äter.  Så jag kollar igenom alla hans hemliga grjejer på datorn :D hihi..   ne ba skojar ;)  Jag kan nog dock inte vara här för länge ikväll, för jag måste hem o duscha o sånt sen (A) men aa, tar kanske inte så lång tid!

Men vi hörs iallafall när jag är hemma igen. puss


2 september.

Hej, det blev en lugn dag i skolan idag också! :)  Hade matte på morgonen, sen svenska! och efter det datakunskap, där vi fick sluta en timme tidigare :D så j*vla underbart! hihi.  Så jag tog bussen hem vid halv 2, så har ju varit hemma en stund nu.  aa har inget vettigt att skriva nu, så vi får höras senare elr någonting! puss

Sleep tight.

nu ska jag strax lägga ifrån mig datorn, och läsa lite i frida tidningen istället!  Jag börjar redan bli trött.. det är dock inget ovanligt men whatever ;)

Har heller inga planer för imon, ska till skolan sen vet jag inte mer! hehe.. Det återstår väl att se imon antagligen :)  men vi hörs då, godnatt sötnosar. Puss

never alone always alone :)


mjukisarna är på ;)

Det blir bara en slappkväll för mig här hemma idag! :)  typ datorn, kolla på tv och så! 
så jag har satt på mig mina mjukiskläder, skönt.

Btw på tal om tv, det är ju typ final ikväll på fångarna på fortet!  är det någon som vet om det kommer fler avsnitt av det sen?  för bloggarna skulle ju också vara med? hmm.. aaaaja. haha ;)  Någon som vet så säg till :D



rudolf med röda mulen.. lalala xD

nya..

svarta jenasleggings från vero moda! :)


1 september :)

Ojoj ny månad nu ju :D  och denna dagen har varit chill!  började vid tio, började med LPL, där vi skulle ut och glo på folk typ ;)  haha och så skulle vi skriva ner de första intrycket av dom.. stackars människor borde känt sig uttittade när en hel klass står och glor på dom och sedan står och skriver i sina block!  Sen hade vi bara svenska, och efter det slutade vi för engelskan var inställd, guttans bananer! (y)
Stack ner till stan sen en stund med nathalie och sanna :)  och nu kom jag precis hem. puss

RSS 2.0