26 maj

Heeeej! :D
idag är jag ledig för vi hade öppet hus i skolan igår. Så då var jag där hela dagen! Det var faktiskt rätt kul, fast satt mest i aulan o lyssnade på dom som spelade ;)  Och idag har jag tillbringat min dag i karlskrona med malin :) <3
Det blev lite inhandlat så som
- en bikini
- 2 shorts
- ett skärp
- en t-shirt
- ett par tights
- nagellack
Haha jag kan tyvärr inte visa bilder på det, men det kanske kmr en annan gång!
Imorgon har vi spexfoto i skolan också förresten :D   vi ska ha 80-tal, det är najs ;)

20 maj

Hej alla solstrålar (bokstavligt talat också :D) haha eftersom solen och värmen äntligen har kommit :)
Idag har vi haft idrottsdag på brunnsvallen, haha jag hatar verkligen friidrott, men jag var med ändå, duktig jag är! ;) Det var iaf sjukt varmt, haha. Men nu har jag tagit en riktigt lång och skön dusch.
Som ni märker funkar fortfarande inte min dator, men jag ska tjata på tim att han kmr hit imon och försöker hjälpa mig. Om han inte får igång skiten får jag köpa nytt tangentbord och mus, o det har jag verkligen inte råd med.. menmen, det är ett senare problem ;)  Nu ska jag iaf gå o plugga lite spanska, och kanske även so. puss <3

17 maj

Ny vecka, vilket innebär en vecka närmare skolavslutningen! :D woooho.  Men tyvärr har ju inte värmen kommit än.. Lite tråkigt, eftersom man gärna vill ha lite sol assu ;)
Och som ni nog märker funkar fortfarande inte min dator, men nu är min lilla älskling hemma efter att ha varit iväg hela helgen. Så han kmr förhoppningsvis hit imon och försöker hjälpa mig! :)  Så bättre uppdatering då, i promise!
Men iaf, nu ska jag strax ut och vandra lite med johannasnygging!  Så vi hörs, pusspuss.

update!

HallåHallå, tänkte uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv just nu ;) haha.  Vi har ju varit lediga sen i onsdas.. elr säger man sen igår?  haha aaja skitsamma xD   Igår var jag iaf bara hemma och tog det lugnt, tror jag? :o  jag kmr f*n inte ihåg vad jag gjorde igår.. haha illa.
Och idag var jag i stan med lilla mamsen en snabbrunda.  Men snäll som min mamma är fick jag ändå ett par till skor, och en kofta :)  vi köpte även hårfärg, så nu har jag slingat mitt hår blont igen :)  O imon ska jag upp tidigt, redan vid halv 7 ska jag iväg till strippen :)  Jag lägger antagligen upp bilder om det när min dator funkar igen :)
Så vi hörs när vi hörs, puss

hos johannabajs

Sitter just nu hos johanna och tjockar mig lite på godis ;)  vi sitter också o kollar lite på bilder!
Och min dator funkar nog fortfarande inte hemma,  ska testa den sen ikv igen när jag kmr hem :)

Bildbomb med gaaamla bilder :D  kolla o njut ;)





suck..

Ååh jag får krupp, igår när jag satt vid datorn så slutade mina tangenter att funka :o  vet inte vad som hände.. haha. Men de funkar iaf fortfarande inte, så..
Just nu sitter jag iaf på mammas o pappas dator, så jag har inga bilder elr nånting..    men ni får nöja er ändå :)  lägger upp dom när jag kan skriva på min dator igen!
Iaf, nu ska jag strax åka till älsklingen :)  så fort hästhoppningen elr vad det nu är på tvn har slutat, så sandra kan köra mig :)
Vi hörs när vi hörs! pusss

mot liiiindaaaaaa!

Nu sticker jag o linda hem till henne :)  Blir väl antagligen o gå ner till stan sen o käka nånting kanske ;) who know! haha.   Finns på mobilen hela kvällen (y)   heeejs.

8 maj/ Godmorgon

Godmorgon, sovit gott? :)
jag kom typ nästan precis ut från duschen, så jag ska snart göra mig iordning innan linda kmr :)
Vet inte vad vi ska hitta på, det är ju inte precis så frestande att gå ut..

Jag undrar vart det fina vädret har tagit vägen? ;o   det är lix snart bud på att ta fram vinterjackan igen känns det som.. haha.  O det är verkligen ingenting att hurra för!  Så nä nu får faktiskt värmen komma tbx.

7 maj

Hej, vaknade upp bredvid älsklingen imorse :) han sov här inatt eftersom han ändå började lite senare idag :)
Skolan var rätt lugn, förutom att vi hade spanskaprov, det kändes verkligen inte bra..  Menmen, efter skolan åkte jag iaf hem till tim nån timme innan sandra hämtade mig,  så åkte vi till mormor & morfar nästan direkt efter och åt.

Så nu är jag iaf hemma ;)   väldigt dryg fredagskväll faktiskt, men imorgon ska jag antagligen vara med linda :)


bråttom..

Jaa kom precis ut från duschen, så hade johanna skickat ett sms. Så vi ska ut o gå om en stund.
så jag har lite bråttom, måste föna håret och lite så. Jag kmr se ut som ett troll sen när vi är ute, haha men skitsamma det är nog inte så många som ser mig ;)  .. förhoppningsvis inte iaf. haha.  

Men nog pratat, nu måste jag fixa mig lite.  pussen

5 maj

Hej alla glada!  jag har klarat mig igenom ännu en dag ;)  men det har varit riktigt segt och jobbigt.  Vi hade nationella i fysik hela morgonen/förmiddan i skolan. Och det gick väl som det gick på det..  Vi fick iaf sluta en timme tidigare :)  så jag var hemma redan efter 1, då jag åkte in till stan direkt med lilla mammsen, sandra var också med.

Det blev lite handlat idag också.
• 1 par skor till
• lite underkläder
• ett linne
• foundation



Skorna och linnet.  Passar bra nu till sommaren ;)


Jag blev förresten klar med min kudde i slöjden igår äntligen ;)
fin va? hahaha



r.i.p wille..

Älskade lilla hund, vi gjorde det bästa för dig. Så jag hoppas du har det bättre nu..
du var speciell, du var inte som alla andra hundar ;)

Jag älskar dig fnattis <3

Vila i frid.


s-e-e-e-e-g-t

Usch ja, sitter här och försöker fördriva tiden lite.  Jag vill sova, men klockan är ju inte ens halv 9, och jag är inte tillräckligt trött för det :P  Så istället sitter jag o kollar på humorgalan, och sitter vid datorn, men det är helt dött! :o

Det blir iaf att sova tidigt idag för min del, skönt! :)
Pussssss



dagens låt! :)


2 maj

Heeej, förlåt för väldig dålig uppdatering igen.. haha. Men ska jag vara ärlig så sitter jag faktiskt inte lika mkt vid datorn nu för tiden som jag gjorde förut ;)  och nu framför allt har jag haft mkt för mig ;)  det har ju vatt valborg och så!  Var er valborg bra förresten? :) Jag hade det iaf kul hos sanne o dom med massa folk.

Och igår var jag även på kalas, efter det gick jag o mötte upp tim o micke så gick vi hem till mig. Efter en stund kom julia också hit en stund :)   Så då gick vi o käkade lite mat.    O så sov tim här ännu en natt :)

Men iaf, nu har han precis åkt hem :(  så jag ska gå o duscha nu, och sen börja göra mig iordning lite.





Jag älskar dig! <3

RSS 2.0