Ullaredshopping! :)




Träningskläder


Underkläder, leggings, vantar


2 väskor


En pläd


2 parfymer


Lite gott & blandat ;) Rougeborste, mascara, hårspray, ansiktsmask, deo, en ring


En för tidig julklapp från mormor! :) vinterjacka!

Städning på g!

Godmorgon! nu har jag vaknat till liv här hemma, så ska nu städa mitt rum! damma, bädda rent i sängen, dammsuga, packa upp osv!

Sen ska jag göra mig iordning, och så får vi se vad som händer! Men hörs senare, då ska jag visa det jag köpte igår!



28 oktober- ullared

Halloj. Efter en hel dag på ullared är jag nu hemkommen! Okej, har varit hemma sen halv 9 ungefär.. Men nu har jag precis lagt mig i sängen. Har haft en jättebra dag, hittade även lite småskit som fick följa med mig hem! :)
Och har träffat min idol ullaredsmorgan! hahaha :D
Men berättar mer imorgon, nu ska jag kolla på en film och sedan sova. Godnatt.

Time to sleep

Halloj! Klockan är bara typ 9, men jag ska strax gå ner och lägga mig i sängen. Klockan ringer runt 5 imorgon, haha kommer verkligen kännas att gå upp så tidigt! Menmen, det är det värt! Så aa, vi hörs! Ha en bra fredag imorgon! Kraaam

Höstlooooov!

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er? Här är allt toppen ;)
Det är så skönt med höstlov nu, eller okej skulle egentligen ha slutat imorgon ju, men då är jag ledig för att åka till ullared! Åh, har gått och längtat efter detta i flera veckor! haha..

Annars då? De senaste dagarna har inte hänt så mycket, idag slutade jag vid 11 så har varit med syster och tränat. Och nu har jag precis varit och handlat lite med mamma, ska ta och hoppa in i duschen nu. Sen fixa lite smått för imon. Puss


23 oktober

Hej! Har haft en väldigt slapp söndag här hemma idag.. Dvs, typ inte gjort någonting! Jag och pappa var och övningskörde för första gången idag! :D Haha shit alltså..  Men vi överlevde båda två, och bilen är också fortfarande hel! ;) 
 
Imorgon börjar jag skolan vid 10, och slutar runt halv 4. Så då går jag direkt till min bror, sen vid 5 ska vi på handledarutbildning på körskolan! Så inte hemma fören efter 9 imon! Puss


Last night


















Nytt in!


Kusinträff!

Hej på er! Hoppas ni haft en bra lördag? :) Jag har varit på kusnträff hela dagen. Var rätt trevligt fast jag knappt visste vem en ända var.. haha bra koll! ;)

Efter jag varit där hängde jag iallafall med min bror och lelle hem, kollade på film och åt pizza! Och nu har jag precis lagt mig i sängen, och ska snart sova.

Vi hörs imorgon. Godnatt!

Bjuder på denna oerhört smickrande bilden från idag.. haha

21 oktober

Halloj! Var några dar sen jag skrev här nu ;) Tänkte mest bara visa att jag har överlevt den såkallade "jordens undergång" som också skulle varit idag.. hahah!

Ne men.. har jag gjort denna veckan då? Jadu.. Varit i skolan, apu, tränat, igår fyllde även min bror år så var där en stund och fikade. Sen på kvällen åkte jag och pappa till kyrkogården och tände lte ljus. Och idag har jag bara myst hela kvällen framför idol. Haha ja det är väl ungefär det som har hänt sen sist! ;)

Ska strax försöka sova. Puss!


Tröttis

Hej! Redan söndag idag, helgerna går för fort..
Igår var jag som sagt på 50årsfest. Jag och Sanne var servitriser, jisses vad stressigt det var. 2 personer som ska servera 80 pers.. haha! Tur jag inte har satsat på det yrket! ;)

Kom hem runt 4 inatt, så idag tog jag en sovmorgon till strax efter 12. Och idag har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite o så. Puss



Förbereder drinkar


Efter några timmar hann vi sitta ner i en minut.


Och här slutade festen ;)



15 oktober

Hej, allt bra med er? Jag har precis piggnat till lite.. haha!
Han aldrig sitta vid datorn igår, när jag kom hem från apun, hoppade jag direkt in i duschen och sen gjort mig iordning lite snabbt innan jag åkte till johanna och victor. Där blev det födelsedagsfest för mats! :) Mycket trevlig kväll ;)

Och nu håller jag också på att göra mig iordning, för ikväll ska jag och min syster vara servitriser på 50års fest! haha..

Glömde självklart min kamera hemma igår.. men här är iallafall 2 bilder från fb.
Födelsedagsbarnet! ;)


Moi, alltid först på plats!

13 oktober

Godkväll. Har varit lite seg uppdatering här de senaste dagarna ;) Har inte gjort något särskilt, har varit på apun hela veckan. Och så var jag och tränade i tisdags, och igår.
Idag har jag även gjort synundersökning, så nu är jag snart redo för att ge mig ut på vägarna med bilen! ;)

Och imon är det även fredag, sista dagen på apun denna veckan, och på kvällen blir det paaarty! :D Woho.

10 oktober

Hej på er! Vilket äckligt höstväder det är idag..
Idag har jag iallafall varit på apun, har det hela denna veckan. Rätt skönt med en veckas ledighet från skolan!

Sitter och funderar på vad jag ska göra nu, kanske sitta in lite bilder i mitt fotoalbum, hmm ja vi får se :)




Gymmet- i'm back.

Heeej! Redan söndag idag, helgerna går för fort! Var på gymmet innan och tränade med nathalie! Körde armar idag, i 1 och en halv timme ungefär, dom är fortfarande typ spagetti! Men det är så det ska vara? ;)

Har iallafall duschat nu, och ätit lite mat. Så nu ska jag bara ta det lite lugnt, eller nått! puss


Pakeeeet!

Det hade trillat ner ett paket till mig igår i brevlådan som min syster skickat till mig! :) Eftersom hon bor i usa, träffar jag henne väääldigt sällan, så kul att få ett litet paket, hihi!

I låg iallafall det här.. :)







8 oktober

Godmorgon! Skönt med lördag idag, låg kvar i sängen typ 40 minuter efter jag hade vaknat! 
Nu har jag dock precis ätit lite frukost, så ska hoppa in i duschen nu, sen fixa mig lite och plocka undan lite på mitt rum! Sen får vi se vad jag gör av resten av dan! :) 


 Anonym
om Äntligen helg!:
Hur ofta gymmar du? Hur länge har du gymmat? Har det gett några resultat?

Jag kommer faktiskt inte ihåg hur länge jag har gymmat! men det är väl ca 1 år eller någonting, har dock inte tränat nu på någon månad. Men jag och sanne sa igår att vi ska komma igång igen med det nästa vecka! Kan verkligen behövas :)
Om det har gett något resultat? Haha nej jag tycker faktiskt inte det har gjort de på mig, kanske lite. Men ska försöka ändra på det nu!

Några bilder från igår på världens sötaste unge! :)





-

I will be strong, even if it all goes wrong


Black & pink





Äntligen helg!

Hej. Slutade vid 11 istället för 4. Heeeelt okej tycker jag minsann :D Har precis ätit några pannkakor, och snart ska mamma köra mig till my sister! Får se vad vi hittar på ;) Men nått blir det väl alltid!

Hörs senare, puss.


Minishopping



Fram


Bak- transparent



Karlshamn! :)

Hej, vilket höstväder det har varit idag alltså! Det verkligen spöööregnade innan när jag och johanna skulle gå till tåget! haha. Men har iallafall haft en mysig dag! Skönt att vara ledig en dag sådär mitt i veckan.

Nu hade jag dock tänkt ta en varm skön dusch, sen sätta mig framför tvn och äta lite choklad och tända ljus! hihi mys. Ska strax visa vad jag köpte innan idag också, blev dock inte alls mkt, men det är ju bra att jag kunde spara lite pengar iallafall! ;)



Leeedig dag! :)

Hej på er! Allt bra med er? Här är det helt okej. Är ledig idag, så om en stund ska jag och johanna in till karlshamn för lite shopping! Piggar kanske upp en lite i detta tråkiga höstvädret! :) Så hörs lite senare, puss

Nytt in- h&m






3 oktober

Hej, måndag idag vilket betyder ny vecka! :) Jag kom hem för en stund sen, har hunnit slänga i mig lite mat osv. Och nu har jag precis bytt om till myskläder, och ska sätta mig och plugga en liten stund.

Puss

2 oktober

Hej hopp! allt bra med er?
Har varit väldigt dött här denna veckan, haha! Har varit väldigt upptagen så har inte haft tid att sitta vid datorn.... Okej där ljög jag! Har helt enkelt bara inte sitta vid denna datorn! :p

Orkar dock inte berätta allt jag gjort, kommer inte heller ihåg.. Men denna helgen har jag iallafall spenderat hemma hos min syster och emil :) Och idag har jag även städat hela mitt rum. Osvosv!


RSS 2.0