Lite egenkväll ;)

Har haft en skön kväll här hemma. Istället för att gå ut, hoppade jag in i duschen istället. Har även gjort ansiksmask och målat naglarna. Fresh!
Sitter nu och väntar på att bb ska börja. Bra att sara fick lämna, och simon är kvar! :D:D hoho.

Bjuder på en gammal bild. Puss

Garderobsrensning ;)

Tog tummen ur röven och rensade min garderob nyss! så nu får jag plats med lite mer kläder också! haha, ne men hade inte en ända tom galge. Men nu så, funderar på att ut o gå en runda nu.. fast ändå inte. För min mobil cpar, så jag kan inte lyssna på musik! ;o  vilket inte är roligt om man går själv.. Så jag får se.

Före:






Efter: Blev iallafall lite mindre kläder i gardeben ;p

Älskar vädret! <3

Hej på er! Idag var jag i skolan 10 minuter.. Haha så meningslöst! Åkte sen och handlade lite med mamma & pappa, och nu kom jag precis in efter legat ute i det underbara vädret en stund! Funderar dock på vad jag ska göra nu, kanske göra klart mitt sista arbete i datakunskapen, eller rensa garderoben så jag får plats med mina kläder ;) haha ja vi får se.. Hörs sen iallafall. Puss

Nyyyyytt (:


Klänning- h&m


Linne- h&m


Shorts- gina tricot. (Jag kommer dock inte använda repet till! haha


Tshirt- gina tricot


Leggings- gina tricot


ear cuff- ur o penn


Nyckelring- ur o penn. Syster har den andra halvan ;) love <3

30 maj

Hej! Idag har vi bara haft 1 lektion i skolan, hade då betygssamtal. Så fick sluta efter typ en halvtimme igen haha :) Älskar sista veckorna i skolan innan skolavslutningen ;)  Åkte iallafall  med mamma och syster in till karlskrona efter jag slutat :) Blev lite shopping och tjockismat på max.

Vet dock inte vad jag ska göra nu, kanske göra klart mitt sista arbete i skolan så jag kan få ett betyg! Hmm, ja det låter bra... Så vi hörs.


Mors dag! :)

Hej, hade en jättekul kväll här hemma igår! :) Och idag vaknade jag upp lite efter 9, gjorde mig iordning och sen började städa mitt rum, sen har vi även varit hos mormor och morfar en liten runda. När vi kom hem därifrån fortsatte jag med mitt rum! haha, så nu har jag precis blivit färdig. Har plockat undan, dammat, bytt rent i sängen osv ;) Ska snart gå till bussen, och hem till Tim en runda! :) Puss

Dagens lilla shopping! :)


Linne- h&m


Jumpsuit- bik bok


Linne- cubus


Pyamasbyxor- cubus



Bra dag! (:

Sådär nu är jag hemma från karlshamn. Hittade iallafall lite saker, dock inte det jag behövde.. dvs någonting till skolavslutningen/ student + bikini.. Typiskt!!

Menmen, ska göra mig iordning igen nu haha, vid 6 tiden kommer Sanne & Emil hit o grillar, + några till. Så jag visar snart vad jag köpte ;) Pusselipuss


Till karlshamn :)

Hej, idag är jag uppe tidigt! Har precis gjort mig iordning. Och nu ska vi strax åka till karlshamn för lite shopping :) Så vi hörs när jag är hemma.




Don't cry baby..

Have you ever done something you can’t change?
Something you can never rearange?
I have, I have.
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have I have.

Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey.
I have, I have.
Have ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever bee the same, again. yeah.


Lite nytt :)




Haircut




It's friday baby!

Hej gullepluttar! ;) Äntligen fredag!
Började skoldagen med film idag, sen hade vi 2 lektioner med betygsamtal. MVG i fritidskunskap & VG i kommunikation :D Happy girl!

Kom iallafall hem från frissan för en stund sen, har inte klippt mig på lite mer än ett år typ, så det behövdes verkligen! Klippte av allt mitt slitna, vilket resulterade i typ 1 dm kortare hår.. haha. Ni får se snart :) Puss

Btw, satte in tandställningen där inne igår, + spände uppe.. så har ajaj i mina tänder idag! haha

25 maj! :)

Hallå sötnosar. Hoppas allt är bra med er!
Jag har varit hemma nån timme, hade tänkt kolla lite på tv nu, sen ska jag göra lite datakunskap.. och senare förhoppningsvis till gymmet! :) Har inga andra planer än iallafall ;) Men ha det så bra. Puss

Såg ut som en dränkt katt innan när jag hade gått från bussen.





24 maj

Hello! Jag åkte till tim igår efter jag tränat, så sov jag där inatt. Gick till skolan vid 8 idag, började med nationella. Sen hade vi betygsnack i engelskan innan vi slutade. Så helt okej dag ;)

Sen har även syster varit här idag, vi bakade muffins! o så har jag även lekt lite med casper också, o den lilla skitungen spydde i mitt hår! hahaha :(  Menmen, nu ska jag hoppa in i duschen. Orkar inte träna idag, detta vädret suger! Sen ska jag även måla om mina naglar igen.

Puss



Haha så sööööt!



23 maj- uppdatering ;)

Hej på er! haha nu är det typ en hel vecka sen jag skrev här..  Så vad har jag gjort sen dess då? tjaaa.. jag har varit med Tim, Kompisar, tränat lite, tagit det lugnt, överlevt jordens undergång osvosv..  Och igår var jag även och fiskade för första gången! haha eller jag stod väl mest och kollade på, men jag provade lite iallafall ;)  Fick dock ingen fisk på kroken :(

Nu hade jag tänkt måla naglarna, köpte nytt nagellack häromdan så måste ju prova det ;)  Senare kommer johanna hit en liten stund, o så ska vi nog även till gymmet! 

Men vi hörs senare. Puss






15 maj

Hej, Söndag idag och jag har bara tagit det lugnt. Men nu beger jag mig hem till älsklingen, ska kolla på hockeyn osv! Goo sverige! Sen sover jag även där, så ha en bra söndagkväll! :D puss

Bilder från aspan :)




























Godmorgon!

Hellu boys & girls!
I torsdags åkte jag som sagt till aspan med klassen. Var faktiskt jättekul! :) Kom hem igår, var dötrött då.. haha. Så tog en liten powernap innan jag åkte hem till älsklingen. Och nu ligger han här i min säng bredvid och snarkar!

Ska lägga upp några bilder. Dock tog jag inte så många för kameran låg på rummet mestadels utav dagen. Typiskt!!

Till aspan. :)

Hejsan hoppsan!
nu åker jag strax till aspan med klassen! Ha en bra dag, så hörs vi imorgon! puss

10 maj

Hellu! Idag har det inte riktigt varit min dag. Hade först två nationella prov i engelska. Och aa det gick väl.. engelska är inte riktigt mitt ämne! haha. Efter det hade vi orientering innan vi slutade. Men jag och Maria kom fram iallafall!
Nu ska jag hoppa in i duschen! Puss

Lite nytt :)


Tröja med dragkedja bak, 2 bhar & ett par trosor.

Me 2day!




Skön dag!

Hej gullegrisar! ;)
Måndag idag, dvs ny vecka! Vi började dagen med en föreläsning i skolan, sen en lektion där vi skulle förbereda en "lek" till torsdag. Slutade vid 11, helt okej!

Då gick jag och Natha ner till stan i det underbara vädret. Kollade lite i alla de affärerna som finns ;) Fick iallafall lite med mig hem. Önskar dock jag inte var så fattig, så man iaf hade kunnat köpa allt man vill ha! haha menmen!

Nu ska jag snart börja packa lite för att dra till gymmet en sväng med Johanna! det kan behövas.


Dagens chilloutfit!




Ny sport-bh.


Wellness

Hej! vaknade vid halv 10 idag, gick upp o käkade lite frukost och sen typ vid halv 11 tog jag och natha våra racercyklar till gymmet! Var där typ en timme, och nu känner jag mig typ helt död!

Ska ta och hoppa in i duschen nu, sen spendera hela dagen på mitt rum! haha ne kanske inte.. men det är det bästa med att ha sitt rum i källaren, på sommaren är det så svalt! :D


Hmm.. kanske borde tvätta min spegel nån dag? ;)

-

Search for yourself, by yourself.
Do no allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
but no one can walk it with you.


6 maj!

Hej sötisar! Äntligen fredag igen! :D
Åkte till tim igår och sov där inatt, sen slutade jag vid halv 1 idag, och då gick jag o johanna till gymmet. Efter det hem till henne en stund! :)

Nu är jag dock bara hemma, händer ingenting ikväll så jag får väl sitta här hemma och kolla på tv eller nått.
Casper kommer hit också snart, så ska väl passa honom en stund ;) Haha alltid något ju!


pics

Bättre sent än aldrig.. men här kommer några bilder från valborg! ;)


5 maj!

Hej, idag har det inte hänt så mycket. Slutade vid halv 2 idag. Och sen dess har jag mest suttit vid datorn, och stekt lite pannkakor! haha. Får väl se vad resten av dagen har att erbjuda ;)

En bild från elmia (:

Ett år..

Tänk att ett helt år har gått sen du lämnade oss. Jag saknar dig än!
Det känns fortfarande tomt när man kommer hem och du inte kommer och möter en vid dörren.
Fast man kunde bli så irriterad på dig ibland, vill jag fortfarande att du ska komma tillbaka.. Saknar att ha dig liggandes på ryggstödet i soffan ovanför en. Du höll en sällskap på en köksstol när man skulle äta! haha..
Saknar allt med dig, du var speciell din fnatt! Älskar dig Wille, hoppas du har det bra <3


Duktig tjej!

Just det.. Kommer ni ihåg att jag skrev för ett tag sen att jag skulle ha ett litet "uppehåll" från godis och chips?
Igår var det en månad sen jag åt det!  Kände mig faktiskt väldigt stolt då. Visst, för vissa är det ingenting.. Men för miiig var det stort! haha. Ska nog försöka att inte äta lika mycket godis som innan, men min älskade choklad och chips lite då o då kan väl inte skada..? (a)

4 maj

Hellu! Idag började jag min dag med engelska nationella. Gick väl hyffsat!
Sen hade vi bara två lektioner till innan vi fick sluta. Och nu har jag precis kommit hem från ett utvecklingssamtal också. Ska nog kolla på gårdagens big brother nu, sen drar jag mig mot gymmet med nathalie! Puss

Lite nya behövligheter! :)


Baslinne


Bandeau bh & strumpor

smurfmuuusic

Hello!
Har spenderat typ hela min dag med massa plugg. Har skrivit på ett arbete i fritidskunskap, men jag har fortfarande lite kvar.. Får ta det en annan dag helt enkelt!

Haha jag dunkar smurfarna på spotify nu medans jag städar mitt rum! haha myys.

Tror även min lilla baby skulle komma hit sen, och sova här inatt. nicenice


2 maj!

Hej! Allt bra med er? O hoppas ni haft en bra valborg osv! Jag hade en toppenkväll hemma hos min syster och emil med lite folk! Jag glömde dock ta några bilder, så får se om jag kan få några av sanne ;) Igår låg jag och tim bara och segade hela dan, sen åkte vi hem här och sov inatt!
Har iallafall nyss kollat på bigbrother. Ska äta lite glass nu o plugga! puss

RSS 2.0