31 januari

Hejhej, är typ nyss hemkommen från skolan. Älskar måndagar, slutar ju klockan 11 :) Och imorgon är vi även lediga :D underbart!

Så aa, får se vad jag hittar på resten av dagen. puss

Godmorgon söndag..

Sovit gott? Jag har precis slängt i mig lite frukost och är nu redo för att göra lite söndagssysslor ;) haha.
Ska ägna min förmiddag/eftermiddag till det här..


Green


23:41

Tjatja, min kväll denna lördagen har jag spenderat hemma hos Sanne, emil & lille casper.  Eftersom sanne fyllde år bjöd hon på mat. Hmm det satt ju inte helt fel :D haha.

Jag kom iallafall hem för typ en timme sen. Så nu sitter jag som vanligt nerbäddad i sängen. Så det ska vara, eller? ;)


Lite nya kläder.






Staaan

Hej, nu är jag typ precis hemkommen från stan. Det blev en liten runda där som sagt med malin och natha :) Jätteroligt att träffa lilla malin igen, det var typ några månader sen sist tror jag ;o  inte okej alltså!

Men vi gick iaf runt lite i dom "alla" affärerna som finns, och så fikade vi på contan.

Ye aa, vi hörs senare. Puss


28 januari

Hej, har ni haft en bra fredag?
Idag efter skolan gick jag och natha ner till stan en runda innan vi åkte hem till mig och chillade lite ;) Ne men typ pratade massa skit, åt som hästar, kollade på handbollen, bakade kladdkaka osv! hihi.  Och när natha hade gått hem kom faktiskt Tim hit en liten runda.

Men nu ska jag nog faktiskt snart sova, för imorgon får jag minsann inte heller sova länge. För då blir det en runda på stan med min saknade malin och natha :)

Men godnatt, puss.

Godnatt

Ojoj nu har jag äntligen fyllt i mina valbara kurser till tvåan, så nu är det bara ivalen som ska göras också. Men det gör jag imorgon i skolan, inte en dag försent va? ;) Har ju faktiskt till måndag på mig att göra det! haha.

Nu har jag iaf krypit ner i min säng, tänkte nörda mig lite med att läsa min bok så jag kan drömma lite mardrömmar inatt! Haha ja asså jag brukar ha såna hemska drömmar, ofta är det att jag blir jagad eller något liknande.. Lite läskigt faktiskt :p

Aja, nog om babbel. Vi hörs imorgon. Gonatt Puss&Kram


Today im wearing this




26 januari

Hallihallå.
Idag har jag haft en lika ointressant dag som alla andra. Var i skolan en timme, innan jag åkte till tandläkaren och blev ännu en tand fattigare! Så nu är jag typ som en tandlös gumma ;) Efter tandis åkte jag iaf hem till min kära syster, Och sen åkte vi hem här.
Eh aa, återkommer när jag har något att skriva! haha. Puss

24 januari.

hallå bitches! haha.  Hur är det?
Slutade skolan vid 11 idag, Skööööönt. Och nu sitter jag hemma hos natha :)

Hmm, har egentligen iiingenting att skriva. Så vi hörs sen när jag kommer hem. Puss

Btw, Grattis till sarah som fyller år idag! :) <3


Bjuder på min kobild.

Till linda :)

Nu åker jag till min lindababe och tillbringar kvällen där istället för att sitta hemma och dryga! :)

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon.


När mörkret faller




Ikea.

Hej, det blev en liten runda till ikea idag iallafall. Dock hittade jag ingenting förutom galgar :( haha! Tror jag köpte allt det jag behövde förra gången jag var där ;) menmen så är det.

Vad händer ikväll då? :) jag har fortfarande inga planer, så vi får se vad jag gör!

Ye, puss&kram.


Godnatt

Hoppas ni haft en bra fredagskväll! :) Jag har typ bara tagit det lugnt, Hela familjen har varit här hemma och ätit tacos, eller aa alla utom Sandra förstås ;) hehe. Så aa, det har väl varit en helt okej kväll. Men nu ska jag dock snart försöka sova. För imorgon ska vi kanske åka till ikea en runda, (haha hallå vi som bestämmer oss i sista sekund) menmen :D

Hörs imorgon iaf, Gonatt.

Då e julen över, och julafton var lika mysit som alltid :)  massa julklappar, go mat och tomte ;)    Fick bla:  -en kamera  -parfym  -vågtång  -2 halsband  -armband  -ring  -bok  -pyamasbyxor  -bio med syster  -vantar  -prydnadssak    Sen tror jag nt det var mer, men blev iaf supernöjd! :D
Hihi bild på mig och syster från förra julafton <3

Nytt :)





21 januari

Tjohej o hå! hur är det med er?
Jag har egentligen inte så mkt att skriva här, kan ju berätta lite om dagen som vanligt. Klockan ringde klockan 6, jag snoozade, vaknade sen igen, gick upp..  Hahahah nemen!

I skolan var vi på en förläsning om "våld i nära relationer" De pratade lite, o så fick vi se en film. Brr den var otäck :( Hemskt att en det tillhör en dels vardag.

Efter skolan iaf åkte jag o mamma in till lindex iaf. Fick lite inhandlat. Visar strax. :)

Nya kameran :)


Tandläkaren osv

Hej, idag hade jag bara en lektion innan jag skulle till tandläkaren, rätt skönt ändå ;) Men nu är jag iaf een tand fattigare, så nu är det "bara" 3 till som ska ut.. Haha jag som knappt stod ut idag när det aldrig slutade blöda typ. höhö. 

Menmen, efter jag varit hos tandis åkte jag, mamma & pappa hem till Sanne och Casper så gick vi en runda. Och nu är jag precis hemkommen, så nu blir det ett varv med dammsugaren i mitt rum ;)

Godnatt sweethearts ;)

Tjohej nu ligger jag nerbäddad i sängen. Har sovmorgon imon, men funderar på att sova snart. Är sjukt trött.  Imorgon har jag förresten bara eeen lektion, härligt. Eller aa, jag ska till tandläkaren det är därför..  Så jag vet inte vilket som är bäst egentligen? ;) haha.

Och imon ska vi även hämta min kamera :D  woooho äntligen, har varit utan den i typ 1 och en halv månad. Dock får jag inte tbx min, de kunde typ inte laga den. Så istället får jag någon annan helt ny. Får hoppas den är bra då.

Men vi hörs imorgon, Gonatt puddingar ;)


Rip min kamera! :(

New shoes

Haha de ser helt skeva ut, men de har legat i en påse några timmar, så aa ;)

19 januari

Helluhellu. Sitter hemma hos tim och degar lite.  Var i skolan innan som vanligt, sen var jag hemma en liten stund innan jag åkte in till stan och mötte upp linda en stund. Hann iaf köpa mig ett par nya skor ;)  visar er dom sen eller imorgon.  Men nu ska jag göra något annat. Puss


Ha en bra kväll!

Sådär nu ska jag dra mig mot Tim. Han var ute och körde så han hämtar mig så jag slipper ta bussen :D wooho bra det!

Men ni får ha en bra måndagskväll hörrni. Puss <3

Johanna om Chillichill:
går du BF? är du nöjd med det valet isf? :)
fin blogg!

Yes jag går bf, och trivs jättebra. Ångrar inte att jag valde det :) 


Haha!




Yes, vi jobbar flitigt på svenskalektionerna! :)


Chillichill

Halli hallå.  Idag var en riktig chilldag i skolan, vi började först med en ny kurs i skolan. Fritidskunskap! Sen skulle vi ha BKF, men läraren var sjuk. Så vi fick bara en liten uppgift att göra innan vi åkte hem, Göttans :D

Men nu har jag iaf precis satt mig med min engelska, ska skriva en recension om den.  Senare kaaanske jag ska hem till Tim. Har inte träffat honom på länge känns det som :( menmen. Först engelskan! pusspuss

16 januari

Hellu, söndag idag. Och vad händer då?  Hmm för mig blir det bara slapp, jag ska strax även börja läsa min j*vla engelskabok, den ska vara klar till onsdag. Lycka till sara.. Har läst de första sidorna men fattar ingenting ;p  Kanske ska se om den finns att låna på svenska istället? :) haha det tycker jag låter bra.

Aja, nu ska jag inte sitta här och babbla om det mer.  Vi hörs senare helt enkelt eller nått. Puss




Nytt schema igen ;)

Nu har jag tagit tummen ur röven och rensat ut lite från min garderob, dock känns det inte som att det har blivit något mindre menmen :p

Btw så har vårt schema ändrats igen, så såhär ser det ut nu:


Istället för att sluta tjugo i 4 på måndagar slutar ja nu vid 11. Och vi har ingen lååång hålis på fredagen.  Det är väl de som ändrats mest (:

New stuffs (:

Fick hem denna jackan igår, jag fick ingen bra bild så fick ta från nätet :p
Även denna pyamasen, + ett nagellack.

Och detta halsbandet köpte jag häromdan, + en bh, men den orkar jag inte visa;)

Hmm eh ja, halsbandet är guldigt.

14 januari

Hej, haha här har det varit lite dött denna veckan ;) men ja, jag har överlevt denna veckan o så! Har typ bara varit lugna puckar i skolan, hah. Sen har jag varit med älsklingen typ nästan varje dag o så.
Hmm, jag har egentligen inte så mkt att skriva, Fick iaf sluta lite efter 12 idag, istället för tjugo över 2, Gitt!

Nu ska jag ner och ta på mig myskläder, o sen ska jag strax visa lite nyinköpta saker ;p

Första dagen.. ;)

Hej, nu är vi tillbaka i verkligheten igen, med skola och allt. Fast idag började vi med en riktig mjukstart ;) haha väldigt onödig dag faktiskt om jag får säga det, första lektionen pratade vi bara om vad so var positivt med julen, andra lektionen skulle vi ha uppföljningssamtal, men jag hann inte med det. Så aa, sen de 2 sista lektionerna slapp vi! =)  Heeeelt okej för mig.

Men nu ska jag ta mig en rostemacka med nutella på (hej nyttiga sara). Senare ska jag hem till tim och sover där inatt. Puss



Schema för vt.

Såhär ser vårt schema ut för denna terminen. Haha vet inte vad jag ska säga om det riktigt, de har ändrat måndagen och fredagem. Jävligt jobbigt att gå till tjugo i 4 på måndagar, man hade väl kunnat skippa den långa håltimmen och haft lektion där ist. Likaså på fredagen! Hade man gjort det hade de varit helt okej! ;)

Sista dagen på lovet..

Hej, idag är sista dagen på lovet, känns sjukt tråkigt faktiskt!  Loven går alltid för fort..
Menmen sånt är livet ;)  Idag ska jag iaf vara med linda! har inte träffat henne på evigheter känns det som :o

Orkar dock inte göra mig iordning idag, så jag får se lite skabbig ut :D men jag får hoppas linda överlever ändå ;) haha.

Whatever, nu ska jag göra något inlägg som kommer upp här under dagen. Puss


Nytt i garderoben :)

Inte så bra bilder, men min kamera har ju fortfarade inte fått tillbaka min kamera. Så dessa bilderna får helt enkelt duga ;)











Karlshamn :)

Hallåhallå!
nu är jag hemkommen från karlshamn, skulle fixa fri mobilsurf till min mobil :) och var även inne på hm också och handlade lite, älskar rea! haha ;) Men jag visar strax vad jag köpte.

Ska snart också fixs mig lite till, för vid 6 ska jag till mormor och morfar och äta :) puss.


Slutet av min fredag ;)

Har haft lite fredagsmys ikväll framför lets dance och en massa glass ;) haha.  Inte för jag tkr det programmet är särskilt bra, men finns ju typ inget bättre på tvn!

Men nu har jag dragat mig till sängen och ska snart försöka sova, för imon kan jag inte ligga och dra mig så länge eftersom jag ska till karlshamn innan affärerna stänger :)

Yeye, Godnatt sötnosar.


Färdigt ;)

Sådär nu har jag städat klart, så nu sitter jag här med musik och tända ljus. Mys, haha!
Funderar på att gå upp o se om det finns någonting att äta, börjar bli lite hungrig nu ;) Hittar jag inget får jag väl ta lite tårta sen igår ;)

Kassa mobilbilder menmen :D




Seg tjej!

Hej på er! klockan är redan halv 4 och jag sitter fortfarande här i min pyamas och har inte gjort ett piss idag! haha har legat framför tvn och datorn hela dagen. Men nu ska jag iaf ta på mig några kläder och städa mitt rum. Typ bädda rent i sängen, plocka undan och lite sånt ;) 

Btw, igår hade vi ju kalas för mig, orkar inte visa vad jag fick men det var b.la ett minneskort till mobilen, hårinpackning, en bok och pengar :)


Bild från igår! :)


Godmorgon!

Godmorgon!  eller säger man så nu? jag har ändå varit vaken i 2 timmar! haha.
Jag sitter iaf fortfarande i min pyamas, men ska strax hoppa in i duschen o sen börja göra mig iordning, för idag ska vi ha kalas för mig :)
Aja, vi hörs senare, pusspuss!
Btw, grattis till min kusin som också fyller år idag :) men jag är dock 2 dagar äldre än honom! hah :D

Vad jag fick igår +pengar

Klocka


Parfym, body lotion & tvål

5 januari

Hej bloggen! (;
Hade en jättebra dag igår, var först hemma och tog det lite lugnt sen hämtade tim mig så åkte vi och åt kinamat! mums. Efter det åkte vi hem till honom och kollade på film innan vi somnade typ vid halv 2 ungefär, sen gick upp vid 6 idag, haha inte okej. Han skulle till jobbet och jag till tandläkaren.
Men nu har jag iaf tagit en liten powernap på några timmar :) hihi det behövdes!

Ne hörrni, nu ska jag strax gå upp o äta lite frukost! puss


Resultatet av mitt hår ;)

Färgade ju håret igår, och såhär ser det ut nu! :)

u

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG..

FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG! HURRAHURRA. :D

Så, vad har jag planerat för dagen? Jadu, inte allt för mycket iaf! haha. Mamma och pappa var nere och sjöng för mig så vackert imorse ;) o jag fick lite paket, wowo! visar er sen.
Och jag o mamma har varit och handlat lite, o nu är min syster här med lilla Casper och nova :)

Senare ikväll ska jag äta med älsklingen :) <3

Moooot johanna ;)

Hejsan svejsan!
Nu har jag gjort mig iordning, och ska strax gå till bussen nu och hem till johanna. :)  Där ska hon hjälpa mig att färga håret. Det kan behövas med denna utväxten jag har, haha.  Menmen, nu måste jag springa på dass innan jag sticker! hahah.
Håller tummarna på att jag inte får allt för konstig hårfärg ;) puss

2 januari 2011 :)

Hmm, känns konstigt att det redan är 2011 ;o Året har gott så fort.  Men nu- nytt år, nya möjligheter!

Hej på er förresten :)
Hoppas ni har haft en bra nyår och allt sånt där!  Jag har spenderat helgen hemma hos älsklingen och bara tagit det lugnt. Det behövdes efter i fredags ;) haha.

Menmen, har inte så mkt att säga så nu ska jag fortsätta kolla på tv, Pusspuss.

Btw, bara 2 dagar kvar! ;D


RSS 2.0