:)

Godmorgon, om man nu säger så?  jag har ju varit vaken i två timmar! haha. Men har bara hunnit med att käka frukost, så strax ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite.
Det blir kanske fest ikväll, så aa.


Sweet dreams.

Okej nu ska jag snaaart släcka lampan och försöka sova istället för att sitta här vid datorn och tråka.  Dock är jag ju typ inte trött, menmen det får väl gå ändå! ;)  Men vi hörs imon hörrni, puss sov gott <3


skäggigt


Haha jag tröttnar aldrig!  SKÄGG.

pizza

Nu kmr strax pappa hem med maten! det blir pizza, idag igen ;)
Min kväll spenderar jag själv här hemma, haha åh tråkigt :( får sitta och mysa med mamma och pappa istället framför idol! hahah. Aja det löser sig, hörs sen. puss

Klassfotot- bf10


Loov!

Okej efter en jobbig dag i skolan med en redovisning och ett prov,  så tar vi nu äntligen lov i en vecka!
Det är ju verkligen inte helt fel.

Har ni några planer för vad ni ska göra nu i veckan? :)


;)

Heey there!
Uppdaterar här lite snabbt innan Tim kommer och hämtar mig.  Har inte haft tid att sitta vid datorn typ, för igår var jag med linda efter skolan, och vid halv 7 var jag på utvecklingssamtal i skolan. Haha gick väl bra!  Sen har jag typ bara pluggat en massa känns det som. :o   Så skööönt att det är sista dan imorgon innan lovet, dock har jag en redovisning och ett prov!  Gillar jag gock inte..

Menmen, nu måste jag bara fixa mig lite innan tiiim kmr. Puss

26 oktober!

Tjoooho!
Har ni haft en bra dag? ;)  Min har väl varit helt okej, Sista lektionen var inställd, alltså idrotten! Och jag var väldigt happy :D  Sen var åkte jag in till karlskrona med mamma och syster!  Hittade ingenting idag.. Elr jo,  typ ett sängbord och en spegel :) så det köper nog pappa med sig hem imon.

Fick btw äntligen hem skolkatalogen idag :D haha det var väl på tiden..


Sleep like a princess ;)

Okej nu behöver jag min skönhetssömn så jag kmr upp imorgon! hatar att gå upp kl 6, fyra dagar i veckan :( haha, menmen inget att göra åt. Och imon har vi även bara tråååkiga lektioner.

Fast efter skolan ska jag in till karlskrona med mamma en liten runda, :)

Godnatt Sötnosar, sov gott. Vi hörs imorgon någon gång<3


I'm frustrated, lalala

I'm frustrated, and here's everything must end.
So frustrated, and all you tought you knew me well.
I'm not crazy, scream and shout and that won't helt.
Cause im frustrated, please forgive me for what I said.


Dagens:



Känns som jag har mkt denna veckan.. ;) haha


till stan

Tjooo, nu har vi slutat så nu går jag och natta ner till stan en liten runda!
Vi hörs senare, puss.

24 oktober

Hallåhallå!
Har ni haft en bra helg? :) Jag och tim har mest bara varit hemma och tagit det lugnt, Och idag har vi varit hemma hos honom, och hittat deras nintendo :D :D så vi har suttit och spelat super mario en stund! Haha typ det underbaraste spelet som finns! (a)

Aja, nu måste jag plugga! Sen ska jag upp och äta lite tror jag.. inte för att jag är hungrig men maten är goood (a) Pusspuss


Lördag- a new day.

Godmorgon :)
Jag vaknade upp bredvid älsklingen för en stund sen. Dock sover han fortfarande..  haha ovanligt.
Menmen, jag får väl försöka underhålla mig framför datorn en stund innan jag börjar spela en liten truddelutt på en trumpet för honom.. haha ne skojar bara.

Vad händer idag då?  Jadu.. vi får väl se vad dagen har att erbjuda! puss


Mitt rum. :)

Tadaa, nu får ni en bildbomb på mitt rum. Både före och efterbilder.  Måste säga att mitt rum ser typ 1000 ggr bättre ut nu än vad det gjorde innan. Håller ni inte med mig? :)









just nu


Leeedig :D

Godmorgon.
Idag är jag ledig! så sköönt. Så jag passade på att sova liite längre idag iaf ;)

Här är vad jag ska göra de närmsta timmarna!

Simning..

Ojoj vad duktig jag har varit nu.. jag har varit och simmat med mamma och syster. Haha ni kan nog inte tro era ögon..!? ;)  men det är faktiskt sant, så nu förtjänar jag att sitta i soffan hela kvällen och bara glo på tv!  Sen är jag sugen på kebabtallrik också.. och läsk.. och chips/popcorn. hahaha aja. puss

20 oktober

Hejsan hoppsan! nu är jag hemma från skolan. Rätt lugn dag (y)  Sovmorgon- LPL- svenska- engelska. Men vi gjorde typ ingenting på någon lektion, nice.
Men när vi åkte till bussen imorse var det en tanta som trillade i bussen :o  usch stackarn..

höhö

Okej klockan är bara lite efter 9, och jag ska snart sova :o  ibland behöver jag min skönhetssömn, hihi.  Haha ne men jag är faktiskt trött.. (som jag är varje kväll men whatever)  Men nu först ska jag läsa lite i den boken som jag började med förra veckan typ!?  jaja, Godnatt sötisar!

fransk manikyr typ ;)




only girl..


sjuk.

Godmorgon!  Idag stannade jag hemma från skolan, när jag stod och plattade mitt hår fick jag jätteont i magen, började må illa, och svettas som en gris.. haha äckligt.
Men nu börjar det gå över, ska bara vara hemma idag och ta det lugnt. Kanske blogga lite också? ;)  Det har ju varit rätt dött här den sista tiden.


Godmorgon..

sovit gott? Jag vaknade redan vid 9 för älsklingen låg och snarkade mig rätt i öronen typ.. haha.
Kom också på att det redan är söndag, och imon har jag prov som jag inte börjat öva på än. Har tänkt på det sen i onsdags men skjutit upp det hela tiden, åh typiskt mig!
Så nu medans tim ligger och sover ska jag försöka plugga lite, om industrialismen och kvinnans frigörelse, hur kul? inte aaaalls kul.. :(

Montering på gång

Hej sötisar. Är nu hemma från ikea. Elr jag har varit det typ en timme, hatr duschat och så. 
Hittade lite saker idag,  Bland annat  en tvbänk, byrå, soffbord!  och lite andra småsaker :)  så nu har pappa börjat montera lite,  och sen kommer förhoppningsvis tim också :)

Men nu ska jag föna håret sen försöka hjälpa till lite ;)

Ikea here we come.. haha

Godmorgon, undra om det är någon vaken nu? :)  Jag har iaf gjort mig iordning nu och är redo för en dag på ikea! haha. Ska köpa massa nya saker till mammas och pappas pengar tar slut! .. elr är det inte så man gör!?
Aja, ska kiiiiissa nu innan vi åker. puss

sleep tight

Nu är denna fredagskvällen slut för mig och jag ska försöka sova. Ska upp lite efter 8 imon, för att åka till ikea och få lite nytt inhandlat till mitt rum :D  Hmm mja har inte så mkt att skriva. Så sov gott sötnosar! puss&kram


Fredagsmys

Nu blir det idol och mys med mamma & pappa :)  Hörs senare.

Lite nytt :)




I rymden finns inga känslor..

Tjabba tjena hallå!  kom precis tillbaka till skolan efter att ha varit och kollat på bio med hela BF :)  i rymden finns inga känslor, underbar film! :) hihi.

Börjar nu om typ 40 min, och då ska vi fiiika! haha härligt och efter det slutar vi, då har jag tvingat med natta att hänga med mig ner på stan en liten runda ;)  hörs sen, puss.

14 oktober

Hej, har ni haft en bra dag? :)  jag har haft fullt upp hela dan känns det som.. haha! var först i skolan hängde inget speciellt där, mer än att jag var på hälsokontroll "jag är frisk som en nötkärna" :D
Efter det slutade jag och då kom älsklingen och hämtade mig eftersom han fick sitt körkort idag ;)

Åkte hem till mig en liten runda och gissa vad?  mamma och pappa hade tagit ner mina saker! såå gulligt av dom <3

Mja orkar inte berätta mer, kom hem för typ en timme sen då jag och tim har varit hemma hos nicke och karin :)

tv-kväll :)

Jag sitter i min säng typ halvt död.  Fryser och är trött :p  men jag ska strax gå och sätta mig framför tvn,  vet dock inte riktigt vad det är där, men kungarna av tylösand är det iaf sen!  och när det är slut så ska jag sooova. puss


MIN SOFFA..

Här ligger alla mina kläder just nu!  Kan ju säga att det inte är så lätt att hitta något att ha på sig.. haha!
Ååååh längtar verkligen till mitt rum blir klart. Jag och mamma målade iaf taket en sista gång idag, så nu är allt målande äääntligen färdigt :D



haha det ser mindre ut på bilden... xD


13 OKTOBER

Tjo tjena hallå! im hooome. Fick sluta lite tidigare idag på engelskan eftersom vi hade prov! så jag hann med 2 bussen.
Mja idag hade vi LPL, svenska (där halva klassen var i bibblan och fick typ information, Dryyyygt! sen hade vi då engelska, hoppas verkligen jag klarar det!

Vet inte vad som händer nu resten av dagen, det återstår väl att se ;)

Min kamera är död också just nu, så hann inte ta någon bild imorse.


MY DAY..

Gokväll! har ni haft en bra dag? :)
min har sett ut som de andra senaste dagarna, dvs- jag har målat! men idag var det inte min söta mamma som hjälpte mig utan jag tvingade ju hit Tim att måla lite ;)  (men ärligt talat tror jag faktiskt han tyckte det var kul! höhö)

Sen har jag även gjort lite engelska, har prov imon!  men nu innan jag somnar hade jag faktiskt tänkt börja läsa en bok som jag ska redovisa i svenskan någon gång.  Vi hörs imorgon, Sov gott.

12 OKTOBER

Hej gullungar! var dött här igår, för mitt internet funkade typ inte! och sen var jag så trött.
Började även måla mina väggar igår i rummet, om en stund kmr även mamma och tim hem.. Hehe jag tvingade hit honom! (a)  menmen, det får han tåla :D

Nu ska jag kolla lite bloggar och så innan gullungarna kommer hem! hahah. puss



8 månader!

I don't want nobody else,
say you care for me,
you know I care for you,
you know...that I'll be true,
you know that I won't lie,
you know that I would try,
to be your everything.. <3

I love you.


MOI.

mjukiskläder & osminkad, heeehe.


Gårdagen..

Godmorgon, sovit gott? ;)  det har jag, förutom att jag vaknade tidigt nu!
Min kväll igår blev iaf räddad, jag slapp sitta hemma själv.  Typ vid 9 kom bull och hämtade mig,  så åkte vi hem till han. Och efter en stund kom annat folk också!  Sen åkte jag taxi hem med mamma o pappa och massa andra, haha.


Haha får bli denna på mig och bull, bara för han fyller år idag. Grattis pöjk! ;)

BLÄÄÄ

Vilken underbart härlig lördagskväll detta är! jag är hemma själv, alla är iväg, det finns inte ett ända bra tv-program ikväll, alla mina filmer är nerpackade i kartonger någonstans, inga sociala vid datorn, tim är i göteborg.. ja ni förstår!?  asso jag håller bokstavligen på att dö av tråkighet och kvällen har knappt börjat än! haha.

Jaja får göra det bästa av situationen- dvs deppa ner mig i sängen och äta chips som jag inte ens är sugen på!

haha fan vilket negativt inlägg, menmen xD

Angel


HAHA MITT TILLFÄLLIGA RUM..


ÄNTLIGEN :D

Woooow nu är jag och mamma klara där nere med taket! tur att ingen var där och såg oss när vi målade.. haha!
men jag hoppas iaf inte vi behöver måla det en gång till, då typ dör jag! hihi.

Men nu ska jag iaf strax hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, och göra lite tjejgrejs ;)  vi hörs senare.

:)

Saknar dig sötnos ;) <3


MÅLAT TAK! ;o

Usch vad trött jag är i min arm nu!  jag och mamma har hunnit måla halva mitt tak. Men nu ska hon iväg så vi tar resten imon (om vi inte har världens träningsvärk?) haha!  men snart blir det iaf att kolla på idol och äta pizza!
haha får bjuda på denna bilden sålänge..

TRÅKIGT

Hej på er! jag står vid en dator i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja.  Hade prov för en stund sen, blev klar efter typ 10-15 minuter så det var chill ;)  men nu är det dock en timme till vi har sista lektionen..

menmen.. vi hörs senare idag/ikväll. puss <3


DUKTIGA VI.

Ojoj vad vi har varit duktiga här hemma nu.. har städat ut typ allting från mitt rum nu så jag och mamma kan börja måla taket imon! har typ bara soffan, garderoben, och en dator kvar där nere nu..  inte ens min säng är i mitt rum! :(

så nu ska jag sitta framför tvn hela kvällen och bara ta det lugnt.  ska kolla iaf läxan lite fort också men.

DAGENS..


LUGN SKOLDAG! (y)

Tjenis penis! nu är jag hemma från skolan. Hade bara två lektioner idag, så det var skönt! Hade först matte, där jag gjorde ovanligt mkt. Efter det hade vi svenska. Efter det hade vi ingen datakunskap ;) hihi skönt så kom hem typ 3 timmar tidigare ungefär!  Vet inte vad som händer sen, ska iaf plugga till provet vi har imon.

6 OKTOBER

Hej på er.. jag har inte kunnat komma in på min blogg fören nu :o mysko!
Har iaf varit en helt okej dag, var i skolan till kvart över 2. Sen var jag med linda :)  var nere på stan och åt lite också på andra våningen, det blev kycklingbaguette!  sen var vi hemma hos henne en stund och kollade på film. Kaspar i nudådalen (ni vet den julkalendern som gick för några år sen? ;)


LUGN KVÄLL.

Japp som sagt, har inte gjort typ någonting ikväll (som alltid ungefär)  har faktiskt gjort min engelska, sen kollat tv, ätit massa go frukt :D och eeeh.. sovit framför tvn! haha. Så nu gick jag ner till min säng istället och ska sova, skönt med lite sovmorgon imon, dock ska jag och sarah ta bussen en halvtimme tidigare så vi hinner skriva ut svenskan, menmen ;)

Och sen efter da schoool ska jag va med Linda da cool :D haha det rimmade lite va? (a)

Jaja nu ska jag sluta skriva massa tråkiga saker! Godnatt med er, puss! <3




STÄDAT!

Oj vad jag har varit duktig nu, har rensat ut i princip allting från mitt rum!  så nu är det jättetomt.  Det hade nog inte gått lika fort utan min älskade mamma ;) <3

aja har inte tid att skriva här, ska göra min engelska nu! pusspuss

ME TODAY



5 OKTOBER

Tjenis penis!  är hemma efter en heeeemsk dag i skolan!!!..
haha ne så farligt var det faktiskt inte ;)  jag överlevde ju som tur väl var! hihi.

idag har jag inte planerat att göra så mkt, ska göra lite engelska. Sen när mamma kommer hem från jobbet nån gång ska jag/vi fortsätta rensa ut från mitt rum!  härligt ;) 

 

SLEEP TIGHT

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova.. haha jag kan inte förstå att jag är så trött hela tiden!? xD skyller på skolan.. att jag får gå upp så tidigt :(
var ju hemma idag, men aa.. imon ska jag tbx.. och tisdagar= inga roliga dagar!
först stödengelska- matte- engelska- idrott!


haha får bli denna bilden på mig och kiwi! orkar inte leta upp någon annan..


STÄDAT TYP.

Nu har jag och mamma varit lite duktiga och plockat ut massa saker från min bokhylla!
vi kunde dock inte ta fler skåp idag för vi behöver fler kartonger.. haha ;) men ska förhoppningsvis fortsätta lite imon!  och nu ska jag skriva lite på min svenskaberättelse sen kolla på tv, puss.




:)


JUST NU:


SJUK

Godmorgon, idag stannade jag hemma från skolan!  ont i huvudet, magen och mådde illa.. Usch!
så nu har jag typ precis vaknat, och ska strax gå upp och äta frukost.. magen börjar kurra ;)


GODNATT

Ååh nu är denna helgen slut, och en ny skolvecka framför oss.. kul ;) hah.
Ska alldeles strax, är sjuukt trött!  sov nog inte så mkt inatt, tss mja så kan det va :D

Men godnatt sötnosar! puss

KAVAJ, H&M



Kavaj från h&m. Vad tkr ni om dom? :)  de ser kanske dock inte lika fina ut när man inte ha de på sig.
Jag hade gärna velat ha någon av dom i min garderob!  Dock är inte puffarmar riktigt min stil utan jag hade hellre velat ha utan på mig.

..

I try to be all that you need
Try not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough

What can I say, What can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you

BILDBOMB











UPDATE

Hej på er! jag känner att jag behöver ta tag i min blogg lite.. uppdaterar knappt längre och det blir bara tråkiga inlägg :p
men nu ska jag berätta om gårddagen, malin och julia kom hit.. var här en stund sen åkte vi in till stan och åt kinamat :)  när vi var hemma igen kom några till hit, bull, kevin, egon och tim och efter en stund kom även min tim hit! haha.  Mja orkar inte berätta mer.. haha. Men malin och tim sov iaf här inatt och höll mig sällskap :)

Några bilder kommer snart!


TSS ;)

Godmorgon sötnosar!  jag har varit vaken i några timmar :o  hmm.. menmen har inte börjat göra mig iorning än. Sitter i sängen och kollar på någr gamla idolavsnitt.
TTYL

friday night. ;)

Min kväll har jag spenderat i karlshamn på bilträff! var dock inte så länge vi var där, det var kallt så vi åkte och käkade på donken ist :D

Inatt sover min älskade syster och emil här så jag slipper sova själv ;)  men de har redan gått och lagt sig, så nu sitter jag här nere på mitt rum ist!  ska nog faktiskt snart försöka sova,  ingen som är social ändå. typ alla är på fest, som jag egentligen också skulle vart på men skippade det.

menmen, Godnatt! puss


Lagon suddig bild ;)  precis innan vi skulle åka. Hade vinterjackan på mig, men det var kallt ändå.. kommer inte överleva vintern ;o
btw, lägg märke till mina söööta strumpor!





1 oktober :D

Hejhej på er, idag är jag på bättre humör än igår. Det som hände då har löst sig nu<3
+ att det även är fredag idag vilket är extra bra!  slutade skolan vid 2, då åkte jag och johanna ner till stan en liten runda innan jag åkte hem. Så nu har jag spenderat någon timme här ;) haha.  Och om ca en timme kmr min syster och emil o hämtar mig så åker vi till karlshamn på bilträff typ, puss.

RSS 2.0