31 januari

Heej, allt bra med er?
Jag kom hem från skolan för typ en timme sen, så har precis ätit lite. Och nu ligger jag i min säng och tar det lite lugnt, försöker samla ork till att fixa lite här på mitt rum, men får se.. haha! Sen kommer iallafall mormor och morfar hit och fikar lite!

Körde på vågigt hår idag.  

Bilder från takida:)














Igårkväll..

Halloj! Kom hem för någon timme sen.
Blev en lyckad kväll igår :D Jag o sanne satt själva o drack lite, haha forever alone. Innan vi åkte på kvällen, takida började spela typ vid 12! Så gryymt bra var de! men jag ska dock aldrig stå så långt fram på en konsert mer! haha.

Men som sagt, jag är nöööjd :D Och idag fyller även min älskade syster år också! Så grattis, love you.




Taaakida today!

Godmorgon!
Today is the day! Ikväll ska jag och Sanne äntligen se takida :D

Jag har precis gått upp, väntar nu på att sann ska vakna också, sen ska vi bara packa lite o så innan vi åker! Puss


Nyyyytt!






Rutigt!




karlskrona

Åååh fredag! Älskade helg, äntligen är du här! hahah.
Är precis hemkommen nu, åkte en snabbrunda till karlskrona direkt efter jag slutade innan. Hade egentligen inte tänkt köpa något idag, men fick ändå med mig lite hem!

Och nu ska vi strax äta pizza här hemma! Puss


Händelserik dag!

Har haft en väldigt händelserik dag änsålänge.. var i skolan till 11. Och sen jag kom hem har jag typ legat i sängen och kollat på oc. Sov lite mer än 1 timme innan också! haha fast nu har jag precis varit ute o gått en runda också, men ligger nu nerbäddad i sängen igen! Skööönt.


25 januari

Hejhej! Nu är jag typ precis hemkommen och har krypit ner i min säng! Har varit hos johanna hela dagen sen jag slutade vid 11! :) Var ett tag sen vi träffades, så vi hade mycket prat att ta igen ;)

Och nu ligger jag som sagt i sängen, ska snart sova och ladda om för en dag imorgon med, går till 11 då också! skööönt :)

Men gonatt.


24 januari

Hello! Var i skolan till 2 idag, sen stack jag direkt till gymmet. Men tog det rätt lugnt idag, hade ont i ryggen och nu kan jag knappt röra mig! haha känner mig som en gammal kärring.

Menmen, nu har jag iallafall precis duschat och ätit lite o så. Sen får vi se, tror jag o syster skulle baka några muffins och ikväll ska vi äta semlor! muuums :D

Tröjan du hatar


23 januari

Tjaaa! då vart det måndag igen, och 4 veckor kvar till sportlovet!

Jag ligger för tillfället bara i min säng och degar, har precis kollat på lite oc. Så nu tänkte jag se om min syster vill hänga med ut o gå en runda i kylan! Puss



Myskväll på g!

Halloj! Min lördagskväll kommer jag spendera nu först med lite mat på thai och efter det blir det bio! :)




20 januari

Hej på er! Äntligen helg, fast jag tog det dock lite tidigare.. Har inte varit i skolan idag, mådde inte så bra imorse. Så har typ bara sovit, och kollat på o.c hela dagen.

Så haha en väldigt händelserik dag. Ikväll blir det typ bara mys, ska äta tacos o lite så! Puss


Charmiga..









Torsdag morgon..

Godmorgon! Idag var jag färdig rätt tidigt för en gångs skull.. har till o med hunnit sitta vid datorn en stund.. haha!
Går i skolan till 11 idag också, så helt okej dag, har samhällskunskap och pedagogiskt ledarskap.

Men ne hörrni, nu måste jag gå till bussen!

..


Chilloutfit.






18 januari

Hej, hade en kort skoldag idag. Slutade vid 11, och stack då till gymmet en runda med syster och lelle! :)  Så nu har jag precis slängt i mig en macka och duschat. Så får vi väl se vad som händer sen. Puss


17 januari

Halloj! nu är jag äntligen hemkommen.. Har varit i skolan till typ halv 2, sen åkte jag direkt till karlskrona med syster. Började med mat på max, sen gick vi runt lite på stan. Inte så jättekul att gå där när man inte har några pengar, men hittade lite billiga nödvändigheter! Och så har jag även varit hos tandläkaren. Men nu ska jag strax ge mig ut på en promenad! Puss

Detta var vad jag fick med mig hem. Ett pannband och vantar! Så nu kan jag ut o springa utan att frysa om öronen och händerna ;)






16 januari

Halloj! Måndag igen, och dax för en ny vecka! Var hemma från skolan vid 4 typ, och sen dess har jag gjort.. typ ingenting :p

Men nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, och sen äta lite kladdkaka som jag bakade innan. Puss


.

People change and things go wrong. But remember life goes on!


Details









Till mormor&morfar

Sådär, nu har jag precis gjort mig iordning! Och om en stund åker jag till mormor och morfar för att äta lite! Myys. Sen får vi väl se vad resten av kvällen har att erbjuda. Puss




Good morning!

Godmorgon! Härligt väder det är ute idag. Solen skiner, dock så blåser det massa.. menmen, jag har precis varit ute på en powerwalk, mina fötter är typ dööööda. Värsta skoskaven..  Men nu ska jag iallafall äta lite frukost :) Bra start på dagen!

Sen städa lite, göra mig iordning och sen ska jag till mormor och morfar o äta! :) Puss


Outfit today.








Fredag den trettonde!

Halloj! Fan vad skönt med helg nuuu! Haha kan man redan tröttnat på skolan efter 1 vecka? :) Yeeees!
Aja, nu har jag bäddat ner mig i sängen, ligger här o myser, tänt lite ljus o så. Och ute snöar det.. Så därför tänkte jag sätta igång några avsnitt sex and the city nu.






Style by tyra


10 januari

Tjaaaa! Hoppas allt är bra med er, jag har överlevt första dagen i skolan efter lovet! Men det var jobbigt att ta sig upp vill jag lova, efter ca 4 timmars sömn tog det emot när klockan ringde ;)

Men whatever, jag har överlevt. Har även precis varit ute o sprungit en runda med syster! duktiga vi är ;) Så nu förtjänar jag en hel kväll framför tvn! Puss


fixdag. ;)

Vad är det här? Snööööö? Alltså varför kommer det snö nu? haha. Det skulle vara det på julafton..
Aja, inget att göra åt! Ikväll har jag sysselsatt mig lite med plugg, typiskt mig att sitta med det sista dagen. Har även tagit en skön dusch, smörjt in mig lite, målat naglarna och gjort ansiktsmask osv! Så nu är jag redo för skolan imon..

Men först hade jag tänkt sätta igång något avsnitt sex and the city, och sen se om jag kan sova några timmar innan klockan ringer vid 6 imorgon!


9 januari

Godmorgon! Måndag idag, och det är sista dagen på jullovet.. hade inte tackat nej till några veckors ledighet till! menmen, det är bara att bita ihop ;)

Har precis gjort mig lite iordning, och strax ska jag åka in till stan en liten snabbis, och sen kanske hem till mormor och morfar en liten runda! Puss


8 januari

Hej på er! Söndag idag, och idag har jag verkligen tagit det rejält lugnt! Det behövdes efter gårdagen. Hade lite fest här hemma, så blev en sen natt. Somnade nån gång efter 7 imorse! haha :) Så tog en liten sovmorgon idag ;)

Skulle egentligen på bio ikväll, men jag stannar hemma istället, hade nog inte orkat hålla mig vaken där :P
Menmen, nu ska jag lägga mig framför tvn en stund. Puss

Jag & johanna igår


5 januari

Hej! Idag har jag haft en chilldag här hemma. Har plockat undan på mitt rum sen igår! :) Hade en kanonkväll igår btw:) Längesen vi träffades alla tjejer!

Aja nog om det, nu ska jag strax slänga på mig träningskläderna och dra till gymmet. Puss


Dagens look






Idag är det ingen vanlig dag..

För det är min födelsedag!

Yes, idag blir jag 17, haha typ sämst ålder meeen ändå :D
Håller just nu på att göra mig lite iordning, vid 3 kommer typ halva släkten för lite fika o så :) Och ikväll kommer några kompisar hit som jag inte träffat på evighet! Så det här blir nog en bra födelsedag trots allt!


3 januari

Hejhej! nu har jag precis bäddat ner mig i sängen, skönt! Har idag faktiskt varit på gymmet, var ett tag sen jag var där så kände att det var dags att ta tag i det! ;) Ne, men det var faktiskt ett av mina nyårslöften! :)

Efter jag varit där, så gick jag hem till johanna. Så har tillbringat hela dagen där!

Men nu tänkte jag ladda upp några bilder här, har dock inte så jättemånga just nu för har ny dator! :) menmen.





















2 januari 2012!

Hej på er! Hoppas allt är bra med er :)
Som ni märkt har jag haft en vääldigt lång bloggpaus pga lite olika anledningar. Men eftersom det är nytt år nu osv så är jag nu back on track igen! :)

Tänkte bara skriva det..  Nu ska jag starta igång några avsnitt sex and the city. Så hörs vi imorgon istället. Puss




RSS 2.0