Outfit.




27 februari

Halloj. Första dagen i skolan idag efter lovet, alltid lika kul att komma tillbaka! haha..
Äsch ne jag har överlevt, idag tänkte jag bara ta en slappkväll. Ska kolla på gårdagens bigbrother avsnitt, och sen får jag se.. kanske plugga lite, men som sagt haha får se! ;)

Jag och Casper för ett tag sen!<3

Jeansväst!


26 februari

Hej, redan söndag idag och sista dagen på lovet. Och min dag kommer typ gå åt till massa plugg. Mindre roligt..
Men eftersom det är fint väder idag också, får jag väl ta mig en promenad sen iallafall! Puss

Färgat håret osv. ;)

Hellu. Har precis ätit lite middag här hemma. Och snart ska jag hem till Johanna för lite myskväll! :)

Juste det, jag färgade håret innan också. Och här är resultatet. Fast okej, bilden ger inte färgen riktig rättvisa.. Men ändåå! :)

Till stan

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt.. igen! haha. Ska strax åka in till stan en liten runda med mamma. Men först måste jag äta frukost, o det ska jag göra nuu. Så hörs senare. Puss


Nytt- transparent


Ljungby

Hej, tisdag idag och min dag har bestått av att göra typ ingenting. Har legat i sängen och kollat på massa oc avsnitt och även städat lite. Nu håller jag dock på att packa, för ikväll åker jag till ljungby för att hänga med min kära syster imon när hon jobbar! Hålla henne lite sällskap i lastbilen :)

Kommer hem på torsdag igen, hörs då. Puss

Till johanna :)

Har precis ätit lite mat nu, och strax kommer johanna och hämtar mig så ska vi köra och köpa lite godis och sånt innan vi ska hem till henne för lite myskväll! :)


Resultatet av min haircut!;)

Inget speciellt, klippte bara bort allt mitt slitna, vilket var en hel del! Menmen, tur det bara är hår och det växer ut igen ;)


Fredagsmys!

Hej, är precis hemkommen från nathalie nu! Spenderade kvällen där med henne och malin! Längesen vi träffades, så vi hade maaaassa att prata om :) Men nu hade jag dock strax tänkt att sova. Så gonatt!


Looov!

Hallåhallå! Nu tar jag ett behövligt lov en vecka. Ska bli så sköönt:)  Och det firar jag med att åka och klippa mig om en stund! Haha det behövs verkligen! Har inte klippt mig på mer än ett halvår så.. ;)

Menmen, hörs sen! Nu ska vi typ köra. Puss

16 februari

Hejhej! Hoppas allt är bra med er!? Varit lite kasst med uppdateringen här i veckan men jag har legat med maginfluensa sen måndags natt.. hahah mysigt i know!

Men idag är jag mycket bättre, så imon är det dags för skolan igen. Sista dagen innan helgen, och även innan lovet! Skööönt :)

Nytt in- style by tyra




11 februari

Hej på er! Jag har verkligen haft värsta slappedagen här hemma idag.. Har legat i sängen i princip hela dagen! haha inte riktigt okej, men ändå ibland får man.. Har lagt över aaaalla mina bilder till min dator idag också, typ 4000 bilder. Så det har tagit sin lilla tid att kolla igenom och rensa lite!

Men nu hade jag strax tänkt gå upp och kolla på melodifestivalen. Pusss

..


8 februari

Halloj! idag har jag faktiskt hunnit med en hel del än sålänge. Har varit i skolan, tränat med johanna, gått en runda med hunden, ätit lite, duschat, städat på mitt rum, målat naglarna! Haha effektiv jag ääär.


7 februari

Godkväll! ;) Har precis lagt mig i sängen nu, tänkte kolla på något avsnitt oc nu innan jag ska sova.
Har inte hänt så mycket idag, var och tränade innan med johanna. Sköönt, har inte tränat på typ en vecka. Och imorgon slutar jag vid 11, så då ska jag till gymmet direkt efter.

Hmm aa, men gonatt på er! Puss

Låter bilder förklara gårdagen! :)


















Nya istiden..

Gosh, vilken dag det har varit idag alltså.. Dog typ lite innan av köldskador.. Hade en "bf-dag" i skolan, och var ute i typ 2 och en halv timme.. Kanske inte så länge men höll som sagt på att frysa ihjäl!
1 par underställsbyxor, mjukisbyxor, termobyxor, underställströja, fleecejacka, vinterjacka, 2 par strumpor + skor, 2 par vantar och mössa var det jag hade på mig! Liknade mer en michelingubbe:)

Det ända bra var att vi fick sluta typ 4 timmar tidigare.

Outfit






1 februari

Helt sjukt att det redan är februari nu, men jag klagar inte! :D
Kom hem från skolan för en stund sen, slutade vid 11 idag. Älskar tiderna på onsdagar och torsdagar! haha.

Sen får vi se vad som händer, kanske jag tar tummen ur röven och drar till gymmet sen. Annars får jag väl ut o springa en runda ikväll :) Puss


RSS 2.0