17 april

Halloj! Provar nu faktiskt att blogga från telefonen för första fången ;) så vi får väl se hur det här blir!

Sitter annars förövrigt här hemma och pluggar lite, och runt 5 ska jag till Olofström för en föreläsning med en kurs i skolan!

Aja, tillbaka till plugget igen.. Blää


Fredag den 13

Hej, äntligen är det fredag igen och helg! :D Dock har jag blivit förkyld osv, så jag har en lugn kväll här hemma i hopp om att bli lite bättre. Så får vi se vad jag hittar på imon istället.

Men nu ska jag återgå till tvn, o vänta på att bb ska börja. Så vi hörs imon eller något istället. Puss


10 april

Hej på er! det var ett tag sen;) Jag har njutit av lovet, och helt enkelt skitit i bloggen!
Det tog emot lite imorse att dra sig till skolan, har haft ett underbart lov och skulle gärna haft några veckor till. Men jag har ändå hunnit med en hel del, festat, umgåtts med kompisar, tränat, varit på elmia osv!

Men nu är det bara 3 dar kvar i skolan denna veckan, sen är det äntligen helg igen, sköönt!;)

Aja, eh vi hörs. Puss


2 mars!

Halloj! Nu är jag hemkommen, och ligger nerkrypen i sängen. Har haft en crazy dag med johanna! ;) Har varit i stan en runda, ätit på katrins (Vi slog vad med varann att äta upp all maten.. gick dock tyvärr inte så bra! :( Menmen.. Sen har vi även varit hos tobbe en runda, varit på gymmet och varit hos tobbe igen och kollat på bb! Även haft väldigt mycket av våra vardagliga damp! haha..

Så en väldigt bra dag. Men nu hade jag faktiskt snart tänkt att sova. Så gonatt på er!


Helgen!

Hej, då var helgen redan över. I lördags var det 18års-fest som stod på schemat:) Så igår hade jag en riktig slappdag, fast var dock på kalas och sen även hos natha för att kolla på bb osv! :)

Men nu ska jag dock göra mig iordning för att vara med johanna! Så vi hörs. Puss

RSS 2.0