Pw!

Hej. Började min dag med en pw i ca 40 minuter. Så nu har jag precis tagit en välförtjänt dusch, ätit frukost och även städat lite. Duktig jag känner mig ;) Ska börja göra mig iordning lite nu, så får vi se vad som händer under dagen! :) Puss


Last friday night!

Hallåhallå! Idag har jag varit riktigt seg. Festade igår, och var hemma runt halv 4 tiden inatt. Så är trööööttis, menmen. Kul hade vi igår iallafall! :D

Sitter nu och väntar på att vi ska äta, och senare åker jag in till karlskrona med johanna, victor, mattias och tobbe för bilträff.

Glömde även min kamera hos johanna igår.. Men hittade denna bilden på johannas blogg sålänge! ;)
Vi är alltid lika charmiga!

Lite nya småsaker.


Andra dagen på apun.

Hej allihopa. Är nu hemma från andra dagen på apun. Gick jättebra idag.
Har även nyss tryckt i mig en massa pannkakor! Senare ska jag och mamma vara barnvakt till mina kusiner, Haha blir mkt barnpassande ;) Men det är kul.  Aja, vi hörs kanske senare! Puss

20 september.

Hejhej! Började som sagt på min apu idag, och det var helt okej! :) Jättesöööta barn!
Har inte så mkt att berätta, är dötrött så tänkte faktiskt sova alldeles strax. Ska bli skönt med lite sömn.

Har apu imorgon också, sen får vi se vad jag hittar på! Men mer om det imorgon. Godnatt!


A good day.

Hej på er. Har ni haft en bra dag? I have. Jag och johanna gick först en runda på stan, sen har vi även bakat maaassa negerbollar, varit ute och gått en långrunda, oosv!

Imorgon börjar min första dag på apun. Haha shit vad nervös jag är alltså, men det blir säkert bra imon när jag väl kommer dit! :) Hoppas det iallafall.. Och för er som undrar ska jag vara på junibacken (ett dagis.)

Men godnatt på er!


Outfit






19 september

Godmorgon! Gud vad skönt det är att vara ledig idag! Solen skiner ute (än så länge iallafall) Jag har precis gjort mig iordning, och strax kommer johanna hit och hämtar mig så får vi se vad dagen har att erbjuda! :)

Men vi hörs senare iallafall. Puss

Kör på fläta idag också, orkade inte fixa håret! :)

18 september

Tjaaaabba. Nu är helgen slut för denna gång, eller aa halvt iallafall. Är dock ledig imon också, sköönt!

Idag då? Jag har varit och hjälpt till lite hos sanne och emil med tapetsering. Min uppgift var typ att hålla en roller! ;) Haha men tyckte jag klarade det helt okej iallafall.

Och nu har jag bäddat ner mig i sängen, ska strax nana kudden. Har sovit dåligt i helgen, så får försöka ta igen det inatt! Puss

Volleyboll

Hej på er. Onsdag idag, och vi har haft volleybollturnering hela dagen i skolan. Slutade runt halv 2, och sen dess har jag bara slappat här hemma. Får se vad resten av kvällen har ett erbjuda! :) Puss


13 september

Tjenixen. Allt bra med er?
Sov hos min syster inatt, så min morgon började idag med en frisk cykeltur till skolan. Haha trodde jag skulle dö!

Men det gjorde jag dock inte.. Bara nästan! Hade 3 lektioner innan vi slutade. Då blev det en tripp in till karlskrona för lite shopping, ett besök hos tandläkaren och mat på max! mums!

Har precis bäddat ner mig i sängen, och är strax redo att sova. Imorgon väntar en dag med volleybollturnering i skolan. Får väl se hur det går ;)

Men godnatt på er hörrni. Puss


Äntligen heeeelg

Hej, äntligen fredag och jag har överlevt en hel dag i skolan! Har precis tagit en välbehövd dusch, och nu hade jag tänkt lägga mig framför tvn, och kanske sova en stund!? ;) haha.

Kolla vad jag möttes av i trappan när jag skulle gå ner på mitt rum.. haha. Här ska det inte vara lätt att ta sig fram..





Till syster

Nu åker jag hem till min kära syster och sover där inatt! Lång dag imorgon i skolan, går från 8-4. Menmen, sen är det helg! :D
Ha en bra kväll osv! Puss

Shoes

Har glömt att visa mina skor jag köpte i helgen. Dock kassa bilder, men orkade inte ta nya! ;) haha!







8 september

Halloj! Allt bra med er? Imorse vaknade jag upp bredvid min syster! haha möjs ;) Gjorde mig iordning lite snabbt, så körde hon mig till skolan :) Gick bara till 11 idag, så helt okej!

Har även fixat apu plats idag, känns skönt att ha det färdigt! :) Men nu ska jag plocka undan lite kläder på mitt rum. Puss


5 september

Tjenixen. Har varit dött här ett tag, sisådär en vecka! Har hänt lite saker så jag tog en bloggpaus. Väldigt skönt faktiskt! haha.

Menmen, nu är jag back on track.. eller? ;) Aja hursomhelst.. Hoppas allt är bra med er! puss

Tack för tiden.


RSS 2.0