-

Hej, sitter i sängen just nu och lyssnar på massa bra musik. Har precis varit på maxi också, fick med mig lite nödvändigt hem också. Typ strumpor och strumpbyxor.

Men nu kommer min lilla pojkvän hit, så jag slipper sova själv inatt! (:  Så take care! puss

Min ängel..

Hampus det är inte lätt utan dig.
Allt förändrades så snabbt.
2 år utan dig idag.
Jag saknar dig, jag behöver dig.
Alla behöver din närvaro.
Allt hade vart mycket lättare om du
vart kvar bland oss, det är inte rättvist.

Du var värd så mycket mer 
<3







30 mars.

Hej, idag var det en helt okej dag i skolan! Började med en liten föreläsning på morgonen, efter det utvärdering, på svenskan gjorde vi ingenting och engelskan kollade vi på film. Haha chill!

Stack sen till gymmet med mamma, tränade ben och rumpa idag. Och det känns verkligen, mina ben är fortfarande typ spagetti. Har iaf tagit på mig myskläder nu, ska måla mina naglar och kolla på bigbrother.


Gårdagens köp!




29 mars!

Hejsan svejsan! igår hade jag typ en heldag med min kära syster. Vi körde in till karlskrona typ vid halv 11, då jag skulle till tandläkaren, och efter det blev det lite shopping! :) Sen var vi även på babysim med lille Casper, o sen blev jag kvar hemma hos Sanne till typ halv 10, så dfr det inte blev någon uppdatering ;)
Nu är jag iaf precis hemkommen från skolan, har haft matte, engelska (prov) och idrott idag! Hmm helt okej, eller? (; Men nu ska jag kolla på nått avsnitt av bb som jag missat, och äta en risifrutti. Puss

27 mars

Hej! Tänka sig att det redan är söndag. Helgerna går för fort! Men tur att det snart är påsklov iallafall.
Vad har jag hunnit med denna helgen då.. Hmm, jag har tagit det lugnt, sov hemma hos tim till igår o sen var jag även på kalas för min kusin. Och idag har jag inte heller hunnit så mkt, jag o mamma var ute o gick nästan en timme innan.  Men nu ska jag dock plugga lite, och vid 6tiden ska jag till gymmet!  Puss

Btw, jag råkade göra nånting med designen igår.. så headern o det försvann.. och nu när jag ska göra en ny header kommer den inte upp där! :o


Myys.

Nu sitter jag o tim och är sociala vid en varsin sida av mitt rum. Han ligger i sängen framför tvn och jag sitter i sängen med datorn! Haha det är ju så vi umgås ;)  dagens ungdomar alltså..

Men snart ska vi hem till honom, så sover jag där! Försöker dock få honom att vi ska köra nu, för jag vill ha godis! Går dock inte så bra :( så vi får se hur det blir med det! haha men jaja, vi hörs imorgon. Puss


Satt med lite tända ljus innan och pluggade.


Jacka

Har äntligen fått inviga min skinnjacka! ;)

24 mars

Hejhej! Idag slutade jag halv 4, hade svenska, estet & matte. På esteten skulle vi göra en egen dans, Haha gick verkligen jättebra ;)  ne men vår dans blev faktiskt kalasbra! haha.

Iaf, o nu har jag precis kollat på bigbrother, väntar nu också på att tim ska komma hit här en stund :) hihi.


23 mars

Hallå sötnosar! Har ni haft en bra dag? Det har varit underbart att vara ledig idag, tycker man borde få en dag ledigt mitt i veckan lite oftare faktiskt!

Jag åkte en runda till johanna innan, där även carro var! har inte träffat henne på länge, så det var funnie! Blev en massa girl-gossips också ofc ;) haha.
Men nu hade jag snart tänkt ta min skönhetssömn, Gonatt puss&kram.

Städade lite innan, plockade undan, dammade och dammsög!





Nytt!

Fick hem lite kläder idag som jag beställde förra veckan! :)


Spetsklänning


Oversize linne


Trikåkjol

I'm aliveeee!

Hejhej hallå! tänkte bara visa lite att jag lever! :D Har ju inte bloggat här sen i fredags, fy mig! Men jag har faktiskt haft annat för mig än att sitta vid datorn.

Ja vad har jag gjort då? Jo blandannat.. I fredags till i måndas sov jag hemma hos tim! Och sen inatt har jag också sovit där. Så jag har ju typ inte varit hemma. Bara i måndags, och en stund igår.

Men idag är jag även ledig! :D Så mamma hämtade mig i förmiddas så åkte vi o tränade en stund, o nu är jag hemma, har precis duschat lite och ska ta tag i min städning lite på rummet nu o sen fixa mig lite! puss

:D

Sådär, nu har jag fixat mig lite! Så nu sitter jag bara och väntar på att tim ska komma o hämta mig! :)
Hmm, vet inte om det blir något inlägg här under helgen. Men det lär ni ju märka. Annars får ni ha en bra helg! puss

18 mars!

Hej, äääntligen fredag! :D slutade skolan strax efter två idag, och nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska göra mig iordning nu innan tim kommer och hämtar mig :) Spenderar helgen där!

Men nu har jag lite bråttom.. så aa. Puss


Suddig bild! men igår innan jag o syster gick ut o vandrade ;)

Sängen nu! ;)

Hallå sötnosar! har ni haft en bra kväll? ;)  jag sket både i min städning och plugg innan. Istället stack jag till gymmet med johanna, körde kondition idag. Jobbigt! Sen åkte vi hem till syster en stund, och då tvingade hon med mig ut att gå med henne! höhö.

Nu hade jag iaf tänkt att sova, fredag imon! hääärligt :D


Today im wearing this!


17 mars

Hejhej hallå!
Kom hem från skolan för en stund sen, hade svenska, estet och matte idag. Haha inte favoritlektioner precis..  menmen. Sitter o väntar på att maten ska bli klar nu, är döhungrig. Sen ska jag nog plugga lite, o städa mitt rum. Gör typ alltid känns det som, men alla kläder ligger framme och dammråttorna dansar omkring! haha.

Sen får vi se vad som händer! puss&kram


16 mars.

Hej på er!
Idag var jag uppe redan vid halv 6 brevid älsklingen. Trodde det typ var natt när klockan ringde, var så trött.. men var tvungen att gå upp så tidigt för att vara hos tandläkaren halv 8 i karlskrona. När jag var klar där tog jag bussen till skolan osv.

Har annars inte hänt så mkt idag, har gjort lite plugg, ätit våfflor och varit ute o gått en liten runda med syster :) Det behövde vi efter våfflorna!


Haha min fina våffla. ;)


14 mars

Hej på er!
haha har kommit på att jag typ alltid börjar mina inlägg nästan likadant. Men det blir ju så, när man ska berätta om dagen eller nått liknande ;) Var iaf i skolan till 11 idag, då jag fick springa till bussen för vår lärare har en förmåga att släppa oss någon minut efter vi skulle slutat. men aa, jag hann iaf med bussen. Nu har jag suttit med plugg sen jag kom hem, och kommer göra en stund till. Så vi hörs helt enkelt senare. Pusspuss

13 mars

Godmorgon gullungar! Redan söndag idag, uuh helgerna går för fort!
Jag har iaf varit vaken i nån timme nu, tim ligger fortfarande och sover typ. Men får väl väcka honom snart så jag kan få i mig lite frukost ;)  är dööhungrig!

Förresten, ni som kollade på melodifestivalen igår. Tyckte ni rätt låt vann? Det blev iaf som jag trodde att Eric Saade skulle vinna. Dock tyckte jag att Nicke Borg var bra!! Men som kallingebo röstade jag ju såklart på playtones ;)

Menmen, nu ska ja väcka tim! Puss


Life is ours, we live it our way.


13 mars

Hallå allihopa! idag tog jag en sovmorgon till 1 ungefär! skönt att kunna sova ut nån gång :) Har varit typ dötrött hela veckan!
Men iaf, vad har jag gjort sen dess då, mja jag har duschat, gjort mig iordning lite, städat mitt rum, pluggat och lite så. Nu hade jag tänkt kolla på gårdagens bb. Så vi hörs sen.


Uppdatering typ?

Hellu boys & girls. Skönt med helg igen, äntligen alltså!
Hann inte med att sitta vid datorn igår, da jag var hemma från skolan runt 4 så var jag bara hemma o åt o fixade mig iordning lite. Efter det åkte jag till johanna för sminkparty. Och när vi var klara där åkte jag hem till tim och sov där inatt.

Så aa, hur har jag spenderat min fredag då?  jadu var på gymmet efter skolan men  tvn och en godispåse har hållt mig sällskap nu under kvällen iaf! och nu är det datorn och musik som gäller ;) haha.  Puss


-

Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
but no one can walk it for you.


9 mars

Hellu! fick sluta vid 1 idag istället för halv 3. Så jag har varit hemma en stund :) Väntar nu på att linda också ska komma hit. Hmm var längesen jag var med henne! ;o

Vill dock till gymmet idag, men johanna är sjuk och mamma hinner inte :( o så tråkigt att gå dit själv så jag hoppar det idag! 


Outfit


8 mars

Hejsan! idag var det verkligen ingen kul dag i skolan. Vi skulle typ skriva en uppsats på engelskan, gick verkligen inte bra för mig. Efter det hade vi idrott, då jag gjorde prov! gick väl kanske lite bättre där..
Somnade innan 10 igår så nu ska jag kolla på big brother som jag missade! haha. Puss

sängen väntar på mig!

Har precis lagt mig i sängen, funderar faktiskt på att sova snart! ;o haha jag är verkligen sjukt trött, ögonen går typ i kors! ;)  Usch vill ha lov igen så jag kan sooova. Men det värsta är att när jag väl är ledig och kan sova länge så gör jag ändå inte det, men whatever ;p

Men, hörs imorgon. Gonatt puss.

Jag & mamma fick ett ryck innan och började baka bullar :D


Några bilder från igår ;)







7 mars

Hej på er!  allt bra med er?
idag har jag bara haft en lektion i skolan innan jag slutade, så härligt! så efter det åkte jag till gymmet med mamma!
Men nu kanske jag borde ta tag i lite plugg, eftersom jag har prov imorgon. Men det är lite mer frestande med en powernap.. Är sjukt trött då jag inte alls sovit mycket i helgen, menmen..

6 mars

Goooodmorgon!
Hoppas ni hade en bra kväll igår? Jag hade iaf jätteroligt! :) Träffade på en massa sötnosar osv.

Dock en sak..  det var nån idiot som sparkade sönder handtaget när jag och natha var inne på toan, så dörren gick i baklås och vi kom inte ut fören 20 minuter senare! åååh fick panik..

ca halv 3 åkte jag hem efter en lyckad efter.. Eller aa, åkte hem o hem, Tim skulle köra folk så vi var ändå inte hemma fören 5 inatt! haha.  Men jag vaknade ändå nu vid halv 11 pigg o gla typ ;)

Nu ska jag dock göra mig iordning för dop! puss




Tog inte min kamera med mig igår, så har inga bilder från kvällen :(

Vad gör vi? nu kör vi!

Nu är natha här, och strax beger vi oss ut till johannishus för paartey! ;)
Haha. Ha en bra kväll! puss

Lite nytt! :)


Skinnjacka- vero moda


Handcreme, foundation- parelle

Godmorgon!

Sovit gott? Härligt att vakna upp och solen skiner. Kanske finns det hopp om våren ändå? :D haha.

Detta ska jag hinna med idag..

Sen förstås även göra mig iordning till ikväll då det blir paaarty! :D


4 mars- helg :D

Hallå alla sötnosar! Härligt med heelg nu :D
Började såklart dagen med skola, efter det gick jag och natha ner till stan för jag behöver något att ha på mig imorgon och på söndag! då det blir fest och dop :) haha. Men hittade dock ingenting.. åååh panik.

Aja, efter det åkte jag till gymmet med mamma. Så nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, i think!

Ska äta lite smoothie nu och knäckebröd tror jag. Pusspuss..



3 mars!

Hejhej! hur är det med er? torsdag idag, dvs fredag imon! :D
Haha jag vet egentligen inte vad jag ska skriva här, mest bara visa att jag lever? ;) Hade iaf matteprov idag, hmm det var inteeee kul! fattade typ nada menmen..
Om typ en timme ska jag till gymmet med johanna, men innan dess ska jag försöka hinna städa lite på mitt rum och äta! så vi hörs. puss

RSS 2.0