Karlskrona osv med mammi!

Hej! har varit iväg typ hela dan idag. Var inne i karlskrona på skopunkten och amiralen innan med mamma.  Jag var på jakt efter nya skor men hittade inga, så vi fick åka in till ronneby där jag iallafall hittade två par skor!

Nu har jag precis duschat. Har lite bråttom nu, måste göra mig iordning innan jag drar iväg!
Men ni får ha en bra valborg allihopa :D puss




Outfit today.





Invigde mina byxor idag som jag köpte typ i vintras! :p


29 april

Hallåhallå! Äntligen fredag :D dagarna går fort.
Jag suger på att skriva här märker jag.. men jag har inte varit hemma så mycket denna veckan. Har sovit hos älsklingen 2 nätter, o så har jag varit på gymmet osv!

Nu sitter jag iallafall och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan få lite mat i mig. O så kommer även Tim hit snart också! Great.




Bildbomb från elmia! :)














Sista dagen på lovet..

Hallå allihopa!  Hoppas ni haft en bra påsk och allt det där! Kanske ätit massa godis!? 
Ja, jag har inte orkat sitta vid datorn knappt dessa dagarna. Utan har mest bara njutit av värmen och lovet!

I lördags förresten var jag i jönköping på elmia. En toppendag!  lägger in några bilder från det senare idag eller imorgon.

Men nu ska jag lägga mig en stund i sängen igen till tim vaknar!  Puss

Mööjs

Hej! har ni haft en bra kväll osv? Jag mötte upp natha innan och gick en runda i en timme ungefär och bara pratade massa skit typ :D haha aa, ni vet sånt vi tjejer är bra på! ;) Lite senare kom även tim hit också. Men nu ligger han i min soffa och snarkar! funderar på att kanske låta han sova där inatt så jag får sängen för mig själv? hahaha! :D Nedå..


20 april!

Hej på er! Tänkte bara visa lite att jag lever ;) Det är ju både lov och så underbart väder så vem vill liksom sitta inne vid datorn hela dagarna då? inte jag iallafall!

Vad har jag hunnit med dessa dagarna då? Blandannat har jag:
Sovit hos tim
Varit på stan o ätit glass
Tränat
Solat (bränt mig :p)
Och så vidare! Bara njutit helt enkelt ;) Och idag har jag bara tagit det lugnt här hemma, det är inte så varmt idag. Men senare kanske jag får hit tim eller nånting ;) Vi får se!

Världens sötaste unge! :D

Dag o natt.

Halli hallå! Det blev lite ändrade planer för mig igårkväll. Istället för att sitta och dega framför tvn åkte jag istället med ner till karlshamn på bilträff. Kom hem strax efter 12.
Och idag har jag bara legat ute och myst i solen! älskar värmen. 

Dagens


16 april

Hallå sweethearts! Hur är det med er? Har njutit av första dagen på lovet! ;) Var med mamma o pappa och handlade lite innan, har städat på mitt rum och mest inte gjort nånting idag! Har bänkat mig framför tvn nu iallafall, eftersom det inte verkar hända så mycket idag.


Looov osv! ;D

Hallå gullungar! Nu har vi äntligen fått ett välbehövligt lov! Så skönt.. Har dock inte så mycket planerat vad som händer i veckan. Men nånting händer väl får vi hoppas på ;)

Har annars bara tagit det lugnt idag. Började dagen med typ "nationella" i svenska. Sen hade vi fika på mentorstiden, helt okej dag! Och hemma har jag bara chillat gal1 haha.


14 april

Hejhej! vaknade upp hemma hos min kära syster imorse! Sov där inatt, och var lite barnvakt ;) haha. Gick till skolan idag, tog en halvtimme. Haha jag kände mig typ död då. Hade iallafall bara en lektion idag, Lagom! ;) Och innan jag åkte hem var jag även en liten runda nere på stan o köpte en foundation.

13 april.

Hej o hå! Haha oj vad jag suger på att skriva här vissa dagar ;) Men jag prioriterar väl andra saker i första hand.. eller? Ne jag vet faktiskt inte.. Vet inte riktigt vad jag har gjort denna veckan, igår åkte jag hem till tim och sov där inatt. Ska nog också se om johanna hänger med till gymmet senare. Har inte varit där sen i.. fredags tror jag ;o Inte okej sara!

11 april

Hej på er! Har ni haft en bra helg osv?  Jag spenderade min lördag hemma hos Linda, och sov även där! Sen igår, gick jag även hem till Tim en stund innan vi åkte hit här och sov! haha :)
Hmm aa, lite kort sammanfattning av min helg! Nu har jag iaf kollat på gårdagens avsnitt av big brother. Ska kanske ta nått o äta lite nu.. Men vi hörs iallafall! puss

Ny


Fredag!

Godkväll! har ni haft en bra fredag?
Min har varit som ungefär alla andra dagar, haha. Gick i skolan till 1 ungefär, då åkte jag och mamma ner till gymmet en runda. Sen har jag inte gjrt så mkt, sanne, emil och casper var här innan också o åt lite o så.. ;)

Nu sitter jag i sängen och pumpar bra musik i hörlurarna! ;) haha. Men, gonatt hörni. Puss


Nails.


7 april.

Hellu! allt bra? Idag fick vi sluta lite mer än 1 timme tidigare. Det gillas! Så kom hem typ runt 2, och har bara suttit här framför datorn typ sen dess, haha nörd jag är! men nu hade jag tänkt att försöka plugga lite eller nått.. Iallafall dra mig härifran :D

Update typ

Halloj! har suttit nerbäddad i en fotölj här hemma mestadels av dagen ;) Har dock bara bakat en kladdkaka, och duschat o lite så. Mer än det har jag typ inte gjort! Fast nu kom min lilla älskling hit :)  så blir väl kanske att kolla på nån film eller nått innan vi ska nana!

Men ha en bra kväll. Puss


My ear!

Kass bild, men whatever! :)


6 april

Hejsan hoppsan! Kom hem från skolan+ stan för en stund sen. Idag fick vi sluta typ 1 o en halvtimme tidigare! Så det har faktiskt varit en helt okej dag, hade en lektion på morgonen, efter det en föreläsning och sista var svenska i 45 minuter! me liiike.

Efter det gick jag ner till stan med Natha och johanna, o jag tog hål i örat! var egentligen och skulle göra det i fredags, men då ville de inte för jag inte var 18! haha. Ska iaf kolla på big brother nu. Puss


Today!





5 april

O reeeegnet det bara öser ner.. varfan tog solen vägen?
Hmm, hej på er förresten. Allt bra med er? I hope so. Klockan är typlv 6 redan, känns som att jag inte hinner med dagarna ;) Har suttit här vid datorn sen jag kom hem från skolan vid 3 ungefär!

Har iaf inget vettigt att skriva här, så jag lägger in några bilder. Tjiiing!






"Nyttig månad" ;)

Gjorde en deal innan med mamma. Denna månaden får jag inte äta varken godis eller chips. Haha hur ska jag klara det egentligen..  För vissa kanske det inte låter som nått problem alls? Men för mig som äter det typ hela tiden så äre verkligen det! haha. Menmen jag skaaa klara det! punkt slut.


11:19

Godmorgon, hoppas ni sovit gott ;)
Jag har precis ätit lite frukost. Hade tänkt o klä på mig lite nu, och sen bädda rent i sängen.
Hade nog bara tänkt att ta det lugnt idag, det är väl det söndagar är till för? ;) haha. Fast vid 3 blir det iallafall gymmet med johanna, Biff's ;)

Boring!

Har haft typ en av de tråkigaste lördagskvällarna på länge. Har inte varit med någon, typ inte varit något vettigt att kolla på på tvn, och tiden har inte gått framåt! Haha gud vad jag klagar nu. ;) Men det får man göra ibland? Har iaf bäddat ner mig i sängen nu med lite musik innan jag ska sova! Så gonatt. Sov gott.


New..




Karlskrona

Hej, vaknade vid halv 11 idag. Gjorde mig iordning, och sen åkte jag med mamma & pappa in till karlskrona en liten runda. Fick inte med mig så mkt hem. Avslutade iaf vår lilla färd på max med fettismat! ;)

Nu hade jag tänkt att lyssna på lite musik o läsa nån tidning. O sen får vi se vad som händer. Puss

April april..

Tjabba tjena hallå!
Har ni haft en bra fredag? Blivit lurade någonting? haha. Det har faktiskt inte jag blivit nånting.

Hmm, slutade skolan vid 2 idag. Och inledde min helg med en runda på gymmet! Sen gick jag o johanna ner till stan en runda. Jag tänkte ta hål i örat, men jag var tvungen att vara 18 utan en förälder med! haha så det sket sig idag. Har annars bara suttit hemma ikväll, och tjockat mig framför tvn med massa fettis!


RSS 2.0